Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άντρες στο sex!

Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άντρες στο sex!

Γιατί κανείς δεν είναι τέλειος!

Οι γυναίκες στο sex κάνουν λάθη. Πολλά λάθη! Ίσως γιατί σχεδόν πάντα μπλέκονται και τα συναισθήματα, ίσως γιατί έχουμε την ανάγκη να κάνουμε τον άλλο να περάσει καλά, με αποτέλεσμα να κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις και να οδηγούμεθα σε περίεργα μονοπάτια προκαλώντας αρκετό εκνευρισμό στον παρτενέρ! Αλλά βέβαια, μη νομίζετε ότι το λάθος είναι μόνο γυναικείο προνόμιο, γιατί γενικότερα επικρατεί η άποψη ότι οι γυναίκες είναι κυρίως αυτές που φταίνει όταν το sex δεν είναι καλό γιατί δεν παίρνουν πρωτοβουλίες! Κι όμως, μπορεί οι άντρες να κάνουν πάντα την πρώτη κίνηση ή σχεδόν πάντα, αλλά ποιος μας λέει ότι όλα τα υπόλοιπα τα κάνουν σωστά; Παρακάτω σας έχουμε κάποια πολύ κλασικά λάθη που κάνει ένας άντρας στο κρεβάτι, έτσι για να αντιληφθούν κι αυτοί ότι δεν είναι τέλειοι! Δώστε του να του ρίξει μια ματιά, κι αν διαφωνήσει, που θα διαφωνήσει, εσείς χαμογελάστε συγκαταβατικά!

1. Στους άντρες αρέσει περισσότερο το sex: Αυτό είναι αστείο και δυστυχώς όποιος το πιστεύει δεν ξέρει τι του γίνεται! Οι γυναίκες λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε και τα πράγματα, αγαπούν το sex ακριβώς όσο και οι άντρες! Με μία διαφορά βέβαια... Η γυναίκα αγαπά το καλό sex και όχι το...διεκπεραιωτικό! Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι ενώ ο άντρας μπορεί να συμβιβαστεί ακόμα και με κακό sex μόνο και μόνο για να κάνει, ή τελικά να καταλήξει με μία γυναίκα που ούτε του αρέσει, απλά γιατί έτσι τα έφερε η ζωή, η γυναίκα δεν συμβιβάζεται και καλά κάνει αν μας ρωτάτε! Όταν λοιπόν μία γυναίκα δεν θέλει να κάνει sex δεν είναι γιατί είναι ξενέρωτη, αλλά πραγματικά εκείνη τη στιγμή δεν θέλει να κάνει sex! Είναι στο χέρι του άντρα λοιπόν να την πείσει...

2. Κατευθείαν στο ψητό: Η γυναίκα είναι πλάσμα... χαδιάρικο! Δηλαδή, είναι ικανή να απολαύσει πολύ περισσότερο τα προκαταρκτικά και το άγγιγμα του παρτενέρ της από το κυρίως πιάτο που φυσικά είναι το sex. Ε λοιπόν αυτή φταίει όταν ο εκάστοτε πάει βουρ στον πατσά και η άλλη η κακομοίρα μπλοκάρει και δεν μπορεί να κάνει τίποτα; Το έχουμε ξαναπεί, μία γυναίκα για να έρθει σε διάθεση, θα πρέπει να περάσει αρκετή ώρα και κυρίως να προηγηθούν αρκετά χάδια! Δεν είναι σαν τον άντρα που βλέπει μπουτάκι και αμέσως υπάρχει ανύψωση!

3. H κλειτορίδα δεν είναι πέος: Πολλοί άντρες κάνουν το συγκεκριμένο λάθος αλλά ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει! Η κλειτορίδα δεν είναι πέος και πρέπει αυτό να το συνειδητοποιήσουν μερικοί μερικοί. Ενω ο άντρας μπορεί να τελειώσει με στοματικό και μόνο, η γυναίκα δεν είναι έτσι εφόσον το αντίστοιχο είναι απλά μία υποενότητα της όλης σεξουαλικής συνεύρεσης. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης ενώ το να είναι κανείς άγαρμπος, είναι κάτι το οποίο μπορεί να φτάσει σε απίστευτα επίπεδα εκνευρισμού μία γυναίκα. Αργά και μαλακά. Κάθε γυναίκα έχει τα κουμπιά της, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλει προχειροδουλειές!

4. O τρόπος παίζει ρόλο: Πάντα ή σχεδόν πάντα, τα θεμέλια για το πώς θα θέλει να είναι το sex τα θέτει ο άντρας. Κάνει τα δικά του και δεν ακούει στο ελάχιστο την παρτενέρ η οποία προσπαθεί να του κάνει λιανά ότι αυτό που κάνει δεν της αρέσει! Μην κάνετε λοιπόν sex με το δικό σας τρόπο γιατί απλά κάποιες φορές αυτό δεν αρέσει! Μπορεί να άρεσε στην προηγούμενη αλλά όχι στην επόμενη! Μπορεί επίσης να άρεσε στην πορνοστάρ, που παρακολούθησε την προηγούμενη μέρα αλλά όχι στην καλή του. Με λίγα λόγια αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι στο sex είναι δύο και καλά θα κάνουν κάποιες φορές να συμβιβάζονται και με τους τρόπους εκείνης... Αυτά!

Διαβάστε επίσης:

5 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε έστω και μία φορά στο sex!

Oι 5 πιο ανόητοι τρόποι που χρησιμοποιούν οι άντρες για να μας ρίξουν-και τα καταφέρνουν!

5 πράγματα που όλοι οι άντρες ψάχνουν σε μία γυναίκα