Κάναμε σεξ πριν λίγες μέρες. Κάνουμε παρέα αλλά δεν έχει αναφερθεί κάτι για σχέση...

Κάναμε σεξ πριν λίγες μέρες. Κάνουμε παρέα αλλά δεν έχει αναφερθεί κάτι για σχέση...

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

*Παρακαλούμε πολύ να μας στέλνετε τα κείμενά σας σε ελληνικά και όχι greeklish- όχι κεφαλαία και να ολοκληρώνετε τις λέξεις σας, για να μπορούμε κι εμείς να τα δημοσιεύουμε ως έχουν και να απαντάμε με μεγαλύτερη ευκολία...

Το γράμμα της αναγνώστριας


Καλησπερα...ειμαι 22 και ζω στο εξωτερικο...εδω και λιγο καιρο μου αρεσε ενα παιδι και ο ιδιος μπορω να πω με φλερταρε...Πριν απο 3 βδομαδες μετακομισα σε ενα καινουργιο διαμερισμα και τελειως τυχαια συνειδητοποιησαμε οτι με το συγκεκριμενο παιδι μενουμε οχι μονο στην ιδια πολυκατοικια αλλα ακριβως διπλα στον ιδιο οροφο...Απο τοτε αρχισαμε να κανουμε αρκετη παρεα και να βρισκομαστε τελειως φιλικα...Πριν απο 3 ημερες καθως μιλουσαμε στο facebook ο ιδιος απο μονος του μου ζητησε να βγουμε...Στο μαγαζι με αρχισε να με φιλαει απο μονος του και αποφασισαμε να ερθουμε σπιτι...Ειχαμε και οι 2 πιει αλλα δεν ημασταν μεθυσμενοι...Στο σπιτι εκανε παλι κινηση απο μονος του και καναμε σεξ...Το επομενο πρωι οταν σηκωθηκαμε δεν συζητησαμε κατι για οτι εγινε απλα μου ειπε πως περασαμε πολυ ωραια και πηγαινοντας σπιτι του μου ειπε θα περασω σιγουρα πιο μετα και θα μιλησουμε...Μετα απο λιγο μου εστειλε ξανα μηνυμα για να δει τι κανω και το απογευμα μου χτυπησε την πορτα ενας φιλος του και με ρωτησε αν ειμαι καλα και μου ειπε να παω αμεσως διπλα...Απο τοτε με γνωρισε στους φιλους του καθομαστε ολοι μαζι και αποτι εχω καταλαβει ολα τα ξερουν γιατι μου πετανε διαφορες σποντες και μαλιστα θετικες...Με το συγκεκριμενο παιδι αυτες τις 2 ημερες δεν εχει ξαναγινει κατι αλλα πιστευω πως αν το ειχε μετανιωσει δεν θα καναμε ολοι μαζι παρεα και ουτε οι φιλοι του θα με συμπαθουσαν...Ας ομως τωρα στο θεμα για το οποιο γραφω το οποιο ειναι οτι γενικα αυτες τις ημερες το παιζω πολυ ανετη και ουτε εχω κανει κουβεντα για οτι εγινε αλλα μαρεσει πολυ αυτο το παιδι και θα ηθελα να ξαναγινει κατι μεταξυ μας και εδω ζηταω τη συμβουλη σας...

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να ανησυχείς για το πώς θα πάει το θέμα. Είναι πολύ νωρίς. Η έλξη και η επιθυμία, η συμπάθεια δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι ο άλλος θέλει σχέση, ότι ταιριάζουμε για σχέση κλπ. Ούτε αν δεν πάει σε σχέση σημαίνει πως έκανες απαραίτητα κάτι λάθος.

Εκεί που θα πρέπει να κοντοσταθούμε οι γυναίκες είναι στη μανία που μας πιάνει να καταλήξουν όλα με όλους σε σχέση. Αν λίγο μας αρέσει κάποιος, χωρίς να έχουμε ολοκληρωμένη ιδέα, περιμένουμε ότι πρέπει να μας δει και καλά σοβαρά και να θελήσει να είμαστε η μία.

Έτσι μας μεγάλωσαν από μικρές και έχει χαραχτεί στο μυαλό μας.

Το φλερτ είναι κάτι όμορφο και φυσιολογικό. Δεν χρειάζεται άγχος. Το σωστό είναι να αφήνουμε τα πράγματα να κυλούν καθώς γνωρίζουμε τον άλλον. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αγχωθείς από τη δεύτερη μέρα και τη δεύτερη εβδομάδα ακόμη και να κάνεις νύξη. Είναι πιεστικό αυτό. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας πως απλά επειδή μας αρέσει κάποιος, και πολύ ακόμη, πρέπει να βλέπουμε και παραπέρα πως δένουμε σαν επαφή για να μπούμε σε σχέση. Αυτά τα θέματα κυλούν από μόνα τους. Δεν αρκεί το ότι κάνατε σεξ και σου άρεσε. Είναι σαφώς καλό που κάνετε παρέα και δεν σε έχει γράψει μετά από αυτό. Αν ήθελε να σε αποφύγει μπορούσε να το κάνει.

Μην αγχώνεσαι παραπάνω όμως. Απόλαυσέ το και όπου βγει. Και εσύ η ίδια δεν θα πρέπει να περιμένεις να σε ... δει κάποιος για σχέση για να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Αυτό δεν είναι κάτι που προαποφασίζεται με μια -δυο- τρεις φορές σεξ και 2 κουβέντες σε τσατ. Θέλει χρόνο. Εσύ ας πούμε γιατί να είσαι τόσο σίγουρη; Χαλάρωσε και ό, τι δεν κυνηγάς συνήθως έρχεται, αν αρχίσεις να τρώγεσαι δεν θα πετύχεις κάτι.





Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ