4 πράγματα που τον ξενερώνουν στο sex και τον κάνουν... άφαντο!

4 πράγματα που τον ξενερώνουν στο sex και τον κάνουν... άφαντο!

Για να μη λέτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε...

Η στήλη αυτή εδώ, υπάρχει για να ενημερώνει, να επιμορφώνει αλλά κυρίως να ψυχαγωγεί και να κάνει την ώρα σας να περνά ευχάριστα διαβάζοντας για το ίσως, πιο ευχάριστο αλλά και πολύπλοκο θέμα που υπάρχει, φυσικά το sex! Εκτός φυσικά από τις αμέτρητες συμβουλές και tips που έχουμε κατά καιρούς προσφέρει απλόχερα στις αγαπημένες αναγνώστριες, παρά το γεγονός ότι είμαστε γυναίκες και καμιά φορά είμαστε ολίγον προκατειλημμένες απέναντι στους άντρες, δεν μπορούμε να πούμε ότι φοράμε παρωπίδες και δεν βλέπουμε και τα δικά μας λάθη! Γιατί κακά τα ψέματα, μπορεί να είμαστε το ωραίο φύλο και οι άντρες να μας κυνηγούν προκειμένου να μας ρίξουν στο κρεβάτι, αλλά αφού γίνει το μοιραίο, σαν κάτι αόρατο και σκοτεινό να μας πιέζει και να τους διώχνουμε μακριά μας με την αλλόκοτη συμπεριφορά μας! Το πιο αστείο δε, είναι ότι ούτε καν αντιλαμβανόμαστε το λάθος μας και απλά αναρωτιόμαστε αν όντως το sex μας ήταν τόσο κακό. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποιους πολύ συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους ο εκάστοτε θα τρέξει μακριά, και θα έχει και δίκιο!

1. Η κιλότα της γιαγιάς: Ναι το ξέρουμε ότι πλέον δεν είναι στην μόδα τα στρινγκ και επίσης ξέρουμε ότι όλο και περισσότεροι άντρες ασχολούνται με τις τάσεις και το τι φοριέται την κάθε χρονική περίοδο, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι παραμένουν αρσενικά που τα ερεθίζουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα: Η σάρκα! Λυπούμαστε αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αν λοιπόν έχετε πονηρό ραντεβού ή τελοσπάντων αντιλαμβάνεστε ότι η βραδιά θα καταλήξει κάπως... περίεργα, δεν υπάρχει λόγος να φορέσετε ούτε την κιλότα της γιαγιάς, ούτε το μποξεράκι που φοράτε τις δύσκολες μέρες, όσο βολικό κι αν είναι! Αν δεν σας βολεύουν τα στρινγκ, περίεργο, τότε προτιμήστε ένα βρακάκι 3/4 που αναδεικνύει και τα οπίσθια! Να ξέρετε, μία φορά που κάνατε sex με αυτό το εσώρουχο και μία που θα γίνει Βέγγος και θα αρχίσει να τρέχει!

2. Άστες τις... τριχούλες σου: Το κακό έχει παραγίνει ειδικά στα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί! Κορίτσια, μην αναρωτιέστε γιατί ο καλός σας, ενώ έχετε περάσει τόσα πολλά μαζί και του έχετε δώσει τόση πολλή αγάπη, κάνει sex με κάποια άλλη ενώ παράλληλα δεν σας χωρίζει, γιατί κι αυτός γαιδούρι δεν είναι και σας αγαπάει! Όταν λοιπόν πάτε να κάνετε sex, για ποιο λόγο τη γάμπα σας να καλύπτει ένα παχύ στρώμα τρίχας; Και όχι φυσικά μόνο τη γάμπα αλλά και την επίμαχη περιοχή! Τώρα αν υπάρχει και σρτην μασχάλη είστε απλά άξια της μοίρας σας... Έχουμε πει πολλές φορές, ότι τον άντρα δεν τον απασχολεί η λίγη τριχούλα, δύο ημερών για παράδειγμα, αλλά αν το μέρος θυμίζει ανεξερεύνητα δάση του Αμαζονίου, τότε τι μπορεί να κάνει κι αυτός ο κακομοίρης; Να πάρει την αλωνιστική και να πιάσει δουλίτσα; Οπότε μην ξεχνάτε το ξυράφι! Καλά στην περίπτωση που πάτε να κάνετε πρώτη φορά sex με κάποιον, μη σας πούμε να κάνετε και ολική ανακατασκευή δέρματος! Και μετά να δούμε αν θα ξεκολλάει...

3. Το σύνδρομο του αστερία: Πώς ακριβώς αράζει το συμπαθές ζωντανό της θάλασσας, ακριβώς αυτό κάνετε κι εσείς! Μα πείτε μας τώρα ειλικρινά. Αν εσείς ήσασταν άντρας, θα πηγαίνατε μαζί σας; Γιατί δηλαδή θα πρέπει πάντα εκείνος να έχει το πάνω χέρι και τελοσπάντων να κάνει την βαριά εργασία; Δεν είπαμε φυσικά να μην παίρνει πρωτοβουλίες, άντρας είναι, αλλά όχι και να περιμένετε σαν την πριγκίπισσα τον υπηρέτη! Όσο κι αν σας γουστάρει, θα κάνετε sex μία φορά, άντε δύο και μετά θα σας παρατήσει για κάποια άλλη που αντί για αστερίας είναι χέλι! Θυμηθείτε, δεν κάνετε ηλιοθεραπεία και δεν είστε στην αισθητικό σας για χαλάουα. Κάνετε sex και οφείλετε να κουνήσετε το κουλό σας και όχι μόνο!

4. Καμιά λάμπα βρε παιδιά: Ξεχάστε τις εποχές, κάπου στο 50 νομίζω, που το sex γινόταν στο ημίφως με κεριά και ροδοπέταλα! Όχι ότι δεν μπορεί να γίνει και τώρα αν έχετε τύχει σε ρομαντικό αγόρι, αλλά να ξέρετε ότι το σκοτάδι είναι κάτι το οποίο καλώς ή κακώς δεν προτιμάται. Έχετε ανασφάλεια; Ξεπεράστε την ή αλλιώς μην κάνετε sex. Άλλη λύση δεν υπάρχει διότι ο άντρας είναι καθαρά οπτικό ον, να μην τα ξαναλέμε, και δεν μπορεί να λειτουργήσει στα τυφλά. Εσείς από τη μεριά σας, μπορείτε να έχετε κάνει αποτρίχωση, να έχετε απλώσει και ένα γαλάκτωμα, να φοράτε τα ωραία σας εσώρουχα κα από εκεί και πέρα, κυτταρίτιδα, χαλάρωση και ψωμάκια να μην σας απασχολούν καν! Αν είχατε δίπλα σας κάποιο μοντέλο, να καταλάβουμε το άγχος σας, αλλά και πάλι, δε νομίζουμε ότι αν αυτό ίσχυε θα μας διαβάζατε αυτή τη στιγμή!

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 πιο συχνά προβλήματα που αντιμετώπιζετε με τον παρτενέρ σας στο sex και πώς να τα λύσετε!

Oι μεγαλύτερες απορίες γύρω από το sex που όλες ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε!

Τι μαρτυρά για το χαρακτήρα του αγοριού σας η αγαπημένη του στάση στο sex;