Χωρίσαμε λόγω στρατού και απόστασης αλλά ακόμη τον θέλω. Τι να του πω;

Χωρίσαμε λόγω στρατού και απόστασης αλλά ακόμη τον θέλω. Τι να του πω;

Το Queen. gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΝΙΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ-ΚΡΗΤΗ). ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΗΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ..ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ....ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ..ΟΜΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ?

Η απάντηση του Queen.gr

Θα μπορούσε κάλλιστα να σου πει κάποιος, εμπρός! Πες του πώς αισθάνεσαι και πού ξέρεις; Ίσως τα ξαναβρείτε...

Η αλήθεια είναι πως η ζωή είναι μικρή. Έχεις σκεφτεί πως μπορεί να σκέφεται ο ένας τον άλλον απλά γιατί δεν βρήκατε κάτι καλύτερο για όποιο λόγο ή απλά δεν βρήκατε το επόμενο άτομο;

Σαφώς και μπορείτε να είστε κοντά σαν άνθρωποι παρά την απόσταση. Έχεις σκεφτεί όμως πώς έχουν τα γεγονότα; Το Αθήνα- Κρήτη δεν είναι λίγο ρομαντικό ιδίως όταν έχουμε να κάνουμε με μικρές ηλικίες; Σου είπε επίσης ότι δεν θα ξαναείστε μαζί. Το ότι μιλάτε και φλερτάρετε δεν έχει μεγάλη σημασία. Προφανώς και υπάρχει λόγος που δεν είστε μαζί και δεν αναφέρεται κάτι. Εξάλλου μαζί ήσασταν όπως λες για λίγο! Μήπως είναι λίγο υπερβολικό να παίρνεις στα σοβαρά μία κατάσταση που ουδέποτε είχε τις βάσεις να εξελιχθεί (και ακόμη δεν τις έχει), αντί να προχωράς σε κάτι νέο ή έστω να μην κολλάς σε αυτό; Απλά σκέψου το. Προσπάθησε να το δεις πιο λογικά, έξω από το πρίσμα του ρομαντισμού.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ