Δεν βλεπόμαστε συχνά και κάνουμε σεξ 1 φορά το μήνα!

Δεν βλεπόμαστε συχνά και κάνουμε σεξ 1 φορά το μήνα!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας
Εχω μια σχεση 10 μηνες με ενα παιδι ειναι η πρωτη μου σχεση και αυτου..δεν εχουμε την ευκαιρια να βλεπομαστε συχνα λογω των σπουδων και της δουλειας του..Βρισκομαστε μια φορα την εβδομαδα και ερωτα κανουμε 1 φορα τον μηνα ισως και καθολου... .Δεν με πειραζει που βρισκομαστε 1 φορα την εβδομαδα αλλα το θεμα ειναι οτι για να βγουμε πρεπει να τον πιεσω δεν ειναι οτι δεν θελει απλα πρεπει να περιμενω ποτε θα μου πει ο ιδιος.
Δεν μπορω να του πω να κανουμε ερωτα, ενω θελω πολυ δεν μου βγαινει να του το πω.. υπαρχει τροπος?

Η απάντηση του Queen.gr
Η αλήθεια είναι πως δεν βιώνετε και το απόλυτο πάθος του έρωτα. Όποιος θέλει, βρίσκει. Είναι η πρώτη σας σχέση. Υποτίθεται, υποτίθετε ότι είστε ερωτευμένοι και αν μη τι άλλο διψάτε για ερωτικές εμπειρίες. Βρίσκεστε μια φορά την εβδομάδα και κάνετε σεξ 1 φορά το μήνα; Ακόμη κι αν υποθέσουμε πως όντως αυτή η μία φορά την εβδομάδα είναι η μόνη ελέυθερη στιγμή του, δεν θα έπρεπε να μπορεί να πάρει τα χέρια του από πάνω σου.
Α
ν είναι να φτάσεις στο σημείο να πρέπει να τον παρακαλέσεις για σεξ, καλύτερα ξέχασέ το από τώρα. Κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Κάτι σου διαφεύγει. Αρχικά μίλησέ του ξεκάθαρα. Όσο και να ντρέπεσαι, μπορείς να του πεις πως καταλαβαίνεις και σέβεσαι τις δυσκολίες του, αλλά αδυνατείς να καταλάβεις και να δεχτείς την ερωτική σας κατάσταση. Δεν είναι φυσιολογικό όλο αυτό. Δεν θέλω να σου βάλω ψύλλους στα αυτιά αλλά μάλλον πρέπει να το ψάξεις λίγο καλύτερα. Να ξέρεις πάντως πως δεν αξίζει να χάνουμε το χρόνο μας άδικα. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τι συμβαίνει μεταξύ σας, χωρίς ντροπές.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ