Αυτές είναι οι ατάκες που οι ελεύθερες σιχαίνονται να ακούνε!

Αυτές είναι οι ατάκες που οι ελεύθερες σιχαίνονται να ακούνε!

Την επόμενη φορά απλά αγνοήστε αυτόν που θα σας τις πει γιατί έχει άδικο!

Λίγες μόλις μέρες πριν αναφερθήκαμε στους λόγους για τους οποίους μία νέα και ερωτεύσιμη γυναίκα εν έτει 2013 μπορεί να είναι μόνη της! Δεν ξέρουμε αν συμφωνήσατε ή όχι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον οι σχέσεις είναι τόσο δύσκολες και σπάνιες που η συντριπτική πλειοψηφία αντρών και γυναικών είναι μόνοι και απλά βολεύονται με τις γνωστές... καβάτζες για να καλύπτουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες! Αν είστε από εκείνες που γκρινιάζετε ολιμερής κι ολονυχτίς που είστε μπακούρι και δεν έχετε βρει τελοσπάντων κι εσείς κάποιον να κάνετε ένα δεσμό βρε αδερφέ, έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας και κυρίως ελεύθερη πρόσβαση σε ηρεμιστικά. Και ξέρετε γιατί; Γιατί όταν μιλάτε για το πρόβλημά σας, που και πρόβλημα δεν το λες αλλά αυτός σας απασχολεί τελοσπάντων, φίλοι και φίλες ή άτομα μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι τον έχουν δέσει το γάιδαρό τους, σας απαντάνε όλο τα ίδια και τα ίδια, παρωχημένα και άκρως εκνευριστικά πράγματα, τα οποία δεν έχουν απολύτως καμία βάση! Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις πιο κλασικές ατάκες παρηγοριάς-κατηγορώ και σας τις παρουσιάζουμε.

1. Ίσως να μην προσπαθείς αρκετά: Πραγματικά αυτή είναι μία κλασικότατη και τόσο άκυρη ατάκα, η οποία μπορεί να φέρει την εκάστοτε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Κορίτσια ηρεμήστε και ακούστε εμάς. Για τη δουλειά σου οφείλεις και πρέπει να προσπαθείς. Για την επικοινωνία με την οικογένειά σου πρέπει να προσπαθείς. Για να χωρέσεις στο παλιό σου τζιν ή να καταφέρεις να βάλεις λίγα ευρώ στην άκρη πάλι πρέπει να προσπαθείς, οπότε, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να προσπαθείς για να βρεις άντρα! Και ξέρετε γιατί; Γιατί πολύ απλά ο έρωτας είναι μία τόσο όμορφη και ιδιαίτερη κατάσταση που αλίμονο σε αυτούς που προσπαθούν για να τον βρουν! Και σε τελική ανάλυση, όταν όλοι εκείνοι οι ειδικοί λένε να προσπαθήσεις, τι ακριβώς εννοούν; Να βάλεις μία ταμπέλα στο κούτελο και να κάνεις ματάκια σε όποιον άντρα δεις; Ας σοβαρευτούμε λίγο...

2. Φτιάξου λίγο περισσότερο: Μία ακόμα πιο αστεία και εκνευριστική ατάκα από την προηγούμενη είναι η συγκεκριμένη. Και καλά να είστε μία πιο κοκέτα γυναίκα που παρακολουθεί την μόδα και γενικότερα θέλει και επιδιώκει να αρέσει. Αν γενικότερα είστε πιο χύμα, κυκλοφορείτε με φόρμες και βάφεστε μόνο όταν πάτε για ποτό, είστε καταδικασμένες να μείνετε στο ράφι; Δεν είπαμε φυσικά να διαθέτετε τσιγκελωτό και αγέρωχο μουστάκι και η ρίζα στα μαλλιά να έχει κατέβει 5 δάχτυλα, αλλά δεν μπορούμεν να δεχτούμε ότι όποια δεν είναι φιγουρίνι είναι καραδικασμένη στην αιώνια μοναξιά. Στο κάτω κάτω υπάρχουν μέρες που πραγματικά με το ζόρι πηγαίνετε στη δουλειά, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε κάνει και μπούκλα; Αφήστε δε, που παρατηρημένα πλέον οι εντυπωσιακές και οι πιο προσεγμένες είναι αυτές που είναι μόνες τους...

3. Διεύρυνε λίγο τον κύκλο σου: Για κάποιο περίεργο λόγο οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μία ελεύθερη γυναίκα στερείται πλήρως κοινωνικής ζωής και το μόνο που κάνει είναι να μαζεύεται με τις φίλες της και να βλέπουν ταινίες, που και αυτό γίνεται αλλά αυτό το κάνουν όλοι στο κάτω κάτω. Συνήθως οι αδέσμευτοι, και στην προκειμένη οι αδέσμευτες, είναι και αυτές που έχουν τους μεγαλύτερους κύκλους, επειδή πολύ απλά δεν έχουν σχέση και μπορούν να βλέπουν και να βγαίνουν με πολλά άτομα ταυτόχρονα! Επιπλέον, για κάποιο περίεργο λόγο, οι singles είναι και αυτοί με τις πιο πετυχημένες και απαιτητικές καριέρες, οπότε όσους κι αν γνωρίζουν χάνονται κάπου στο βάθος διότι πάντα προέχει η δουλειά! Ναι μπορεί να κάνουν χίλια δυο άλλα λάθη, αλλά ότι οι singles είναι κλεισμένοι στο σπίτι και κλαίνε την μοίρα τους, μας φαίνεται κομματάκι υπερβολή!

4. Είσαι πολύ επιλεκτική: Αφήσαμε για το τέλος το καλύτερο και πιο κλασικό. Η ατάκα αυτή είναι τόσο λάθος που πλέον έχει καταντήσει γραφική! Η αλήθεια είναι, ότι εκεί έξω, δεν υπάρχουν και πολλές γυναίκες που να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις, εκτός πια αν κάποια είναι μοντέλο ή απλά ψωνάρα! Το γεγονός ότι μπορεί δύο άνθρωποι να μην ταιριάζουν δεν έχει να κάνει με το ότι η γυναίκα ζητάει πολλά, αλλά απλούστατα δεν υπάρχει η γνωστή και μη εξαιρετέα χημεία! Το να επικοινωνούν δύο άνθρωποι και ένας άντρας να πληρεί τις προυποθέσεις μιας γυναίκας δεν απαιτεί ούτε θανατηφόρους κοιλιακούς, ούτε γαλαζοπράσινα μάτια ούτε και οδοντοστοιχία star του Hollywood. Οπότε την επόμενη φορά που κάποιος σας πει ότι οι απαιτήσεις είναι υπερβολικές, πείτε του ότι ο ιδανικός άντρας για εσάς είναι ο Zach Galifianakis, που μεταξύ μας είναι γλυκούλης, και απλά αποστομώστε τον!

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα ξεπεράσετε αναίμακτα ένα χωρισμό...

Το CV του πρώτου ραντεβού! Προσοχή μην το μπερδέψετε με το επαγγελματικό!

Σχέση από απόσταση. Πώς μπορεί να προχωρήσει;