Κάντε το απόλυτο μεθυσμένο sex ενώ είστε... νηφάλιοι!

Κάντε το απόλυτο μεθυσμένο sex ενώ είστε... νηφάλιοι!

Και χωρίς φυσικά το αναμενόμενο hangover!

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας: Όλοι και κυρίως όλες, μιας και απευθυνόμαστε σε γυναικείο κοινό, έχουμε γοητευτεί και έχουμε πέσει στην παγίδα του μεθυσμένου sex! Μπορεί το επόμενο πρωί να είναι λίγα εκείνα που θυμόμαστε και μπορεί να έχουμε μελανιές σε όλη την έκταση του κορμιού μας από τα ακροβατικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι η στιγμή, η ένταση και το πάθος δεν συγκρίνονται με τίποτα! Βέβαια, υπό την επήρρεια αλκοόλ γίνονται και τα μεγαλύτερα λάθη, αυτά για τα οποία το επόμενο πρωί χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν βαθιά μέσα μας δεν θέλαμε, τότε θα βρίσκαμε και τρόπους να το αποφύγουμε! Και μπορεί το sex έπειτα από δυο ποτάκια παραπάνω να είναι αξιομνημόνευτο, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι εραστές αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα προβλήματα και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τον οργασμό. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε το απόλυτο μεθυσμένο sex ενώ είστε... νηφάλιοι!

1. Προκαλέστε τον: Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του μεθυσμένου sex και κατ' επέκταση του one night stand, είναι η ταχύτητα και ο αυθορμητισμός με τον οποίο γίνονται όλα. Είστε στο bar πίνετε λίγο παραπάνω, φλερτάρετε, οι άμυνες έχουν πέσει και ως διά μαγείας βρίσκεστε σπίτι του, πρώτα στον καναπέ και μετά, κουβαριασμένοι πάντα, στην κρεβατοκάμαρα! Ποιος είπε ότι αυτό δεν μπορείτε να το πετύχετε και όταν είστε νηφάλια; Στείλτε του ένα άκρως σέξι και παιχνιδιάρικο μήνυμα όσο είστε και οι δύο στη δουλειά, και περιμέντε τον σπίτι φορώντας τα πιο καυτά σας εσώρουχα! Εκείνος είναι ήδη στο mood οπότε δεν σας μένουν και πολλά. Αρπάξτε τον και δείξτε του τι εστί βερίκοκο! Όχι παίζουμε...

2. Φτιάξτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα: Τα είπαμε και προηγουμένως: Το κατάλληλο σκηνικό είναι ένα bar με χαμηλό φωτισμό και αισθησιακή μουσική. Ε λοιπόν δημιουργήστε κάτι ανάλογο και στο... καθιστικό σας. Χαμηλώστε τα φώτα και βάλτε την ανάλογη μουσική υπόκρουση. Επειδή σε ένα bar φυσικά, δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθείτε αμακιγιάριστη ή να πάτε με τα ρούχα που πάτε στο περίπτερο, ντυθείτε σαν να πρόκειται να βγείτε έξω. Βαλτε το πιο σέξι σας φόρεμα, ή τελοσπάντων κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε θεά, βαφτείτε και φτιάξτε τα μαλλιά σας. Φτιάξτε και ένα ποτάκι, ένα μόνο, και γενικά συμπεριφερθείτε σαν να μην είστε σπίτι σας. Όταν κάνει την είσοδό του στο σπίτι, βάλτε του κι εκείνου κάτι να πιει και αρχίστε το... φλερτ!

3. Ποιος μίλησε για κρεβάτι: Το μεθυσμένο sex, εκτός όλων των άλλων χαρακτηριστικών έχει και ένα ακόμα: Συνήθως δεν γίνεται στο κρεβάτι! Μα στον καναπέ, μα στο πάτωμα, μα σε ένα τραπέζι, μα στην τουαλέτα, μπορεί να είναι ολίγον άβολο αλλά είναι πολύ πιο καυτό και ερεθιστικό. Αν ο καλός σας είναι κάπως ντροπαλός, ή ακόμα κι εσείς είστε λίγο πιο παραδοσιακή, μπορείτε να ξεκινήσετε πατροπαράδοτα, στο κρεβάτι δηλαδή και στη συνέχεια να σηκωθείτε και να τον αναγκάσετε να σας κυνηγήσει, όπου κι αν πάτε φυσικά! Προσοχή, το τρέξιμό σας δεν θα πρέπει να θυμίζει αθλητή σε 100άρι αλλά μία σέξι και αέρινη νύμφη! Σκεφτείτε μόνο ότι αν ήσασταν μεθυσμένη, σίγουρα θα κουτουλούσατε σε κάποια πόρτα! Οπότε όλα είναι με το μέρος σας...

4. Εξαφανίστε τους... ήχους: Μπορεί το sex στα μουγγά να είναι αμήχανο, αλλά το χειρότερο όλων είναι οι περίεργοι ήχοι που παράγονται είτε από εσάς τους ίδιους είτε από από το κρεβάτι! Και μπορεί όταν είστε κάπως μεθυσμένοι να μην δίνετε σημασία σε όλα αυτά καθώς δεν έχετε ούτε το μυαλό αλλά ούτε και τη νηφαλιότητα για κάτι τέτοιο, αλλά σε περιπτώσεις που οι ασθήσεις είναι οξυμμένες, και το παραμικρό γίνεται αντιληπτό, τότε μία είναι η λύση και φυσικά είναι η μουσική! Εκτός του ότι ο ήχος της μουσικής είναι ικανός να σας ταξιδέψει και αμέσως να σας βάλει στο κατάλληλο mood, δρα και ως εξαιρετικό καλυπτικό για όλους τους παραγόμενους περιττούς ήχους, που κακά τα ψέματα συμπεριλαμβάνονται στο άγριο sex!

5. Στη διάρκεια της νύχτας: Την επόμενη φορά που θα κοιμάστε και σας έρθει η ανάγκη για τουαλέτα ή νερό, επιστρέφοντας στο κρεβάτι δοκιμάστε να μην πέσετε κατευθείαν για ύπνο αλλά μπορείτε να του κάνετε μία νυχτερινή εκπληξη! Χωρίς καν να μιλήσετε αρχίστε να τον αγγίζετε και να τον φιλάτε. Ε δε νομίζουμε να αντισταθεί όσο κουρασμένος κι αν είναι. Το sex στα σιωπηλά, μπορεί κάποιες φορές να είναι αμήχανο, αλλά κάποιες άλλες δίνει και την αίσθηση του παράνομου ακόμα και του ονείρου! Μην εντυπωσιαστείτε αν την επόμενη μέρα σας ρωτήσει αν όντως αυτό συνέβη. Και χωρίς hangover μάλιστα!

Διαβάστε επίσης:

5 λόγοι για να μην τα ξαναβρείτε με τον πρώην σας!

Έρευνα που μιλάει με νούμερα: πόσο διαρκεί το τέλειο σεξ

Οι γονείς μου δεν με αφήνουν να ανεξαρτητοποιηθώ