Tips για το απόλυτο υπαίθριο sex!

Tips για το απόλυτο υπαίθριο sex!

Eίναι απλό! Κι εσείς μπορείτε...

Οι ζέστες έπιασαν για τα καλά και όσο να πεις η καθημερινότητά μας έχει πλήρως διαμορφωθεί με τις νέες καιρικές συνθήκες! Το ντύσιμο, η διάθεση, οι έξοδοι όλα μυρίζουν καλοκαίρι. Οπότε γιατί να μην έχει την ίδια μυρωδιά και... αίσθηση και το sex σας; Βαρεθήκατε το κρεβάτι και γενικότερα τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού; Το αμάξι σας πέφτει ολίγον άβολο γιατί και 18 δεν είστε πια, για να μην σας νοιάζει η βολή σας, και το πόδι που διαθέτετε είναι δίμετρο με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε με απανωτές κράμπες; Ε ναι λοιπόν καλά το καταλάβατε, ήρθε η ώρα για το υπαίθριο sex που τόσο έχει κατά καιρούς υμνηθεί! Ο καιρός είναι με το μέρος σας, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να οπλιστείτε με θάρρος και φαντασία και να αφήσετε το πατροπαράδοτο κρεβάτι για όταν μπει ο Σεπτέμβρης, λέμε τώρα! Και αν είστε πρωτάρηδες στο εν λόγω... είδος παρακάτω σας έχουμε κάποια tips-μπούσουλα, για να κάνετε το απόλυτο υπαίθριο sex και να το απολαύσετε δεόντως!

1. Στον κήπο σας: Αν είστε από τις τυχερές που έχετε έστω και έναν μικρό κηπάκο τότε την έχετε βολέψει μια χαρά! Το καλό στην προκειμένη, είναι ότι και κοντά στη φύση είστε, αλίμονο, και διατηρείτε και μια κάποια ασφάλεια για να μην γίνετε τσακωτοί ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τοποθετήστε λοιπόν, μία καρέκλα, ακόμα και τις γνωστές τις πλαστικές, συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού, σε σημείο που δεν είναι εμφανές από τους γείτονες. Μα πίσω από το δεντράκι σας, μα από μία τριανταφυλλιά τελοσπάντων πίσω από κάτι που διαθέτει σχετικά πλούσια βλάστηση. Βάλτε τον καλό σας να καθίσει στην καρέκλα κι εσείς καθίστε από πάνω του με την πλάτη γυρισμένη προς το πρόσωπό του. Δηλαδή με λίγα λόγια κάνετε την ανάποδη καουμπόισσα! Και αν αντιληφθείτε την κουτσομπόλα γειτόνισσα χαλαρώνετε λιγάκι και κάνετε απλά ότι απολαμβάνετε την αγκαλιά του αγοριού σας!

2. Στην παραλία: Αυτό κι αν είναι ερεθιστικό και σέξι! Εκεί λοιπόν που εσείς κάθεσετε ωραιότατα στη ξαπλώστρα σας και απολαμβάνετε τον ήλιο, ξαφνικά βλέπετε τον καλό σας να σας κάνει ματάκια, πράγμα που σημαίνει ότι... τού' ρθε η έμπνευση! Προσοχή, αν η ώρα είναι αιχμής, που σημαίνει ότι η παραλία είναι τίγκα από παιδάκια και γιαγιάδες που, τότε καλύτερα να το αποφύγετε γιατί σίγουρα κάποιο πιτσιρίκι θα σας ανακαλύψει, εμφανίζονται από το πουθενά αυτά, και τότε θα σας κάνει κυριολεκτικά ρόμπα! Προτιμήστε λοιπόν μία μεσημεριανή προς απογευματινή ώρα, που όσοι έχουν ξεμείνει βρίσκονται σε παραζάλη από τον ήλιο και τις μπύρες! Γυρίστε λοιπόν στο πλάι και βάλτε τον να κάτσε από πίσω σας στη στάση κουτάλι. Βάλτε και μία πετσετούλα από πάνω σας και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Τώρα αν εκείνος αρχίσει να κάνει σαν κομπρεσέρ, λυπούμεθα αλλά το ρεζιλίκι δεν το γλιτώνετε. Αργά και σταθερά!

3. Στο νερό: Σίγουρα έχετε ακούσει για τα μικρόβια της θάλασσας γι' αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και κυρίως να επιλέξετε καθαρά νερά. Ο συγκεκριμένος είναι και ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να μην γίνετε αντιληπτοί μιας και μπορείτε να ξανοιχτείτε λίγο για περισσότερη... ησυχία! Βάλτε τα πόδια σας γύρω από την λεκάνη του και κάντε στην άκρη το μαγιό σας, μην το βγάλετε γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Το γεγονός ότι παράλληλα θα κάνετε sex και ταυτόχρονα θα κολυμπάτε, μπορεί αρχικά να ακούγεται κουραστικό, αλλά είναι άκρως ερεθιστικό! Τώρα αν πέσετε σε κανένα δύτη, περαστικά σας....

4. Στο δάσος: Ε μην μας πείτε τώρα πώς θα βρεθείτε στο δάσος, θα πάτε για ελεύθερο κάμπινγκ! Και αν σιχαίνεστε το κάμπινγκ, μπορείτε να πάτε για μία ωραιότατη πεζοπορία στο δασάκι δίπλα από το εξοχικό σας ως άλλοι μικροί εξερευνητές. Τώρα αν τελικά η πεζοπορία θα γίνει, είναι άλλο ζήτημα, διότι εμείς απλά σας προτείνουμε, μόλις βρεθείτε σε ξέφωτο, να πιάσετε δουλίτσα! Να σας δει κάποιος είναι λίγο δύσκολο, εκτός πια αν είναι ο κακός λύκος ή ομάδα προσκόπων, αλλά τόση ατυχία μαζί; Η ιδανική στάση για sex στο δάσος είναι φυσικά στα τέσσερα με εσάς να στηρίζεστε, που αλλού, σε ένα δέντρο! Η αίσθηση της ηδονής με τον καθαρό αέρα να ξέρετε θα σας αναζωογονήσει! Μην σας πάρει όμως το βράδυ γιατί σας βλέπουμε να σας παίρνουν στο κατόπι οι αλεπούδες!

Διαβάστε επίσης:

5 απίστευτα πράγματα που ερεθίζουν έναν άντρα σε μία γυναίκα!

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών;

Τι δεν θα προσέξει ποτέ ένας άντρας πάνω σας!