Έχω σχέση και ξαναγύρισε ο πρώην μου! Τι να κάνω;

Έχω σχέση και ξαναγύρισε ο πρώην μου! Τι να κάνω;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας χρειαζομαι επειγοντως τη βοηθεια σας! ειμαι 22 χρονων, εχω σχεση εδω και 3 μιση χρονια ειμαι ευτυχισμενη μαζι του δεν εχω κανενα παραπονο περνω τελεια μαζι του, τον αγαπω.. Πηγαινουμε για σοβαρο σκοπο σκοπευουμε του χρονου να αρραβωνιαστουμε. Το προβλημα μου τωρα ειναι πως με γυρεψε ο πρωην μου. Τα ειχα μαζι του για ενα μιση χρονο με χωρισε για διαφορους λογους, και με γυρεψε τωρα μετα απο 4 χρονια.. Το ξερει πως εχω σχεση και πως παω για σοβαρο σκοπο, ηρθε να μου πει πως εχει ακομα συναισθηματα για μενα, δεν με αφηνει ησυχη, οπου πηγαινω τον βλεπω συνεχως. Μου λεει πως δεν με ξεχασε ποτε, πως με αγαπαει.. και οποτε τον βλεπω τωρα χτυπα δυνατα η καρδια μου τον σκεφτομαι.. ξερω πως μεσα μου νιωθω κατι για εκεινον.. και ειμαι πολλα μπερδεμενη. Δεν ξερω πως θα το πω στο αγορι μου, δεν θελω να τον πληγωσω ουτε να τον χασω. Μηπως ηταν ενθουσιασμος που τον ξανα ειδα; Δεν ξερω.. αλλα ξερω πως εχω ακομα συναισθηματα μαζι του και δεν ξερω πως θα τον ξεχασω και να προχωρησω τη ζωη μου με το αγορι μου τωρα.. ανυπομονω να εχω την απαντηση σας!!

Η απάντηση του Queen.gr

Πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς αρκετά πριν προχωρήσεις σε ένα μεγάλο βήμα- όχι λόγω του πρώην αλλά λόγω του εαυτού σου. Τόσο καιρό που είσαι με το φίλο σου τον σκεφτόσουν τον πρώην. Ονειρευόσουν να ξαναγυρίσει;

Αν όλο αυτό προκλήθηκε από το τωρινό του ενδιαφέρον και την επιμονή τότε μάλλον είναι παιχνίδι του μυαλού. Ανάγκη επιβεβάιωσης, ιδίως αν σε είχε χωρίσει- για όποιους λόγους. Επίσης ρώτα τον εαυτό σου. Αν σε αγαπούσε, τόσο καιρό πώς άντεχε να ζει ξέροντας πως είσαι με κάποιον άλλο. Δε είχε πρόβλημα να σε χωρίσει και να ζήσει τη ζωή του..

4 χρόνια είναι πολύ μεγάλο διάστημα. Είσαι σίγουρη πως σε αγαπά πραγματικά και δεν το κάνει επειδή πίστευε πως δεν θα τον ξεπεράσεις ποτέ; Αν είσαι όντως ευτυχισμένη με το αγόρι σου, μην αφήσεις ένα εγωιστικό παιχνίδι και ενα πάθος να καταστρέψει μία υγιή σχέση. Μη μένεις στα λόγια. Δες τα γεγονότα.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ