Ποιον από τους τρεις να διαλέξω;

Ποιον από τους τρεις να διαλέξω;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Ειμαι σε σχεση με ενα παιδι εδω και 2-3 χρονια . Ειναι υπεροχος ! Μου φερεται καλα , με αγαπαει πολυ και περναμε καλα μαζι !
Πριν απo αυτον τα χα με εναν αλλον που ακομα και τωρα μετα απο τοσο καιρο περναει φευγαλεα απ το μυαλο μου σαν σκεψη . Αυτος με πληγωσε πολυ και απορω και εγω με τον εαυτο μου γιατι να τον σκεφτομαι γιατι ειναι χαλια χαρακτηρας και πολυ γυναικας . Τεσπα τωρα τελευταια με περιτριγυριζει ενα παιδι καποια χρονια μικροτερο [3 για την ακριβεια] και μου εχει κινησει το ενδιαφερον . Απο τη μια δεν θελω να χαλασω τη σχεση μου , απο την αλλη ομως μ αρεσει τοσο πολυ που μιλαμε! Ειναι τοσο αθωος και αβγαλτος που με σκλαβωνει! Καμια σχεση με τα αντρακια της εποχης...!
Τι να κανω ??

Η απάντηση του Queen.gr

Μου φαίνεσαι από το γράμμα σου πολύ μπερδεμένη στα αισθηματικά σου. Κάποιο πρόβλημα σοβαρό δεν υπάρχει. Ας αρχίσουμε με τον πρών που σε πλήγωσε όπως λες, είναι γυναικάς και δεν αξίζει. Μην ασχολείσαι. Έχεις ήδη μία σχέση που πάει μια χαρά (έτσι φαίνεται δηλαδή), για να μπαίνεις στο τριπάκι να ασχολείσαι με τελειωμένες καταστάσεις από το παρελθόν που δεν οδηγούν πουθενά. Μην κολλάς το μυαλό σου κι άλλο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Περνώντας στη σχέση σου, μας λες πως υπάρχει αγάπη, όμορφες στιγμές, πως δεν θες να τον χάσεις και μετράτε ήδη 3 χρόνια. Από την άλλη αν όλα ήταν ρόδινα θα σου κινούσε το ενδιαφέρον κάποιος άλλος τόσο εύκολα; Δεν ξέρω τι να σου προτείνω με τον μικρό. Αν σε ενδιαφέρει δες το, αν είναι τόσο ξεχωριστός. Είσαι όμως σε σχέση και δεν πρέπει να τα μπερδέψεις αυτά τα δύο.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ