Δεν καταλαβαίνω αν με θέλει ή όχι. Μήπως απλά είναι εγωιστής;

Δεν καταλαβαίνω αν με θέλει ή όχι. Μήπως απλά είναι εγωιστής;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Mε αφορφη τα υπολοιπα θεματα που διαβαζω εδω,πηρα την αποφαση να γραψω κ εγω το δικο μου για να εχω μια παραπανω γνωμη! με λενε ιωαννα κ ημουν με ενα παιδι κοντα στο 6μηνο ,μαζι στην ιδια σχολη, βλεπομασταν αρκετα συχνα αλλα το προσπαθουσαμε! τον τελευταιο καιρο ειχαν ψιλοαραιωσει τα τηλεφωνα απο εκεινον αλλα δε με πειραζε κ τοσο! Δεν ηθελα ομως να χωρισουμε... καποια μερα (κ ενω ειχαμε να βρεθουμε μερες λογω διαφορων καταστασεων) μου λεει απο το τηλ οτι καλυτερα θα ηταν να το αφησουμε, οτι βλεπει πως δεν βγαζει καπου κ τετοια... εγω αρχικα το πηρα χαλαρα και δεν ειπα κατι! Μου λεει δε θελω να χαθουμε κ θελω να ειμαστε κ σαν παρεα μαζι,κ εισαι οτι πιο τελειο ειχα κ δεν θελω να χασω επαφη κ οοοολα αυτα..... πολυ αντικρουομενα μεταξυ τους ολα αυτα,αλλα τι να πω!!! μετα απο κανα 10ημερο που τον ξαναειδα λογω σχολης,ηταν η κατασταση απο μερουσ του αρχικα τοσο θερμη κ ζεστη σαν να ειμαστε μαζι... γελαγαμε,μιλουσαμε,πειραζομασταν σαν να γινεται κ να υπαρχει ακομα κατι... τελοσπαντων,μετα απο 2-3 μερες καπως γινεται κ βρισκομαστε κ το ενα εφερε το αλλο κ φιληθηκαμε αλλα μεχρι εκει... μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν ηξερα τι γινεται, τι κανουμε... ηλπιζα να ειμαστε παλι μαζι... ομως λαθος σκεψη...δεν ανεφερε τιποτα απο εκεινη τη μερα κ επειτα, και οταν βρισκομαστε στη σχολη ειναι οπως κ πριν!!σαν να μην εγινε ποτε... το ξερω οτι με σκεφτεται κ το καταλαβαινω αλλα γιατι το κανει τοσο δυσκολο ?? πραγματικα ειναι τοσο εγωιστης που δε θα το ελεγε... αλλα γιατι?? γιατι τα κανει ολα αυτα, ενω απο τη μια λεει τερμα κ απ την αλλη δε το ξεκοβει στη πραξη...??? οταν τον βλεπω νιωθω οτι τον θελω ακομα κ δε μπορω... περιμενω τη γνωμη σας! κ ευχαριστω!

Η απάντηση του Queen.gr

Τα πράγματα είναι εντελώς ξεκάθαρα. Για εκείνον δεν ταιριάζεται. Απλά δεν σε θέλει ή έστω δεν σε θέλει και τόσο. Σου το είπε κατάμουτρα και βασικά ό, τι και αν έλεγες δεν νομίζω να το άλλαζες. Δεν πετυχαίνουν όλες οι σχέσεις. Το πιο σημαντικό σε όλο αυτό είναι η δική σου στάση. Παθητική και της αναμονής. Δεν πρέπει να δεχόμαστε ψίχουλα αγάπης και ενδιαφέροντος όταν ο άλλος μάλιστα δεν είναι καν πρόθυμος να μας τα δώσει.

Δεν σε ενόχλησε η απουσία και η αδιαφορία του; Όλα καλά δηλαδή; Εσύ θα συμβιβαζόσουν με αυτή την αστεία εκδοχή σχέσης απλά για να μη χωρίσετε; Όταν κάτι δεν πάει, όταν δυο άνθρωποι δεν ταιριάζουν, πρέπει να χωρίζουμε και να πηγαίνουμε παρακάτω θέλουμε δεν θέλουμε. Τι πάει να πει δεν σε πείραζε; Εκείνος και ο κάθε εκείνος ζητά το καλύτερο για τον εαυτό του. Εσύ γιατί όχι; Το βασικό πρόβλημα είναι αυτό. Πρέπει να δεις τις επιλογές και τους συμβιβασμούς που κάνεις από δικής σου πλευράς.

Εκείνος είναι ξεκάθαρο πως δεν σε θέλει και δεν το κάνει από εγωισμό, οπότε μην προσπαθείς να ερμηνεύσεις τα πράγματα διαφορετικά κολλώντας σε μία λάθος κατάσταση. Μπορεί να σε συμπαθεί πολύ, να του αρέσει όντως η παρέα σου και να είσαι στα γούστα του εξωτερικά σαν κοπέλα αλλά μέχρι εκεί. Το ότι σε φίλησε μπορει απλά να σημαίνει πως παρασύρθηκε ή πως είπε να δοκιμάσει ξανά μήπως και. Αν ήθελε, γνωρίζοντας πως έχει την ευκαιρία μαζί σου θα προχωρούσε. Δεν συμβαίνει οπότε μην το τυραννάς στο μυαλό σου. Ψάχνεις αφορμές να ασχολείσαι όταν όλα έχουν τελειώσει. Πρέπει να βρεις κάτι να σε ενθουσιάζει τόσο εσένα όσο και τον άνθρωπο που αυτή τη φορά θα επιλέξεις για όλους τους σωστούς λόγους.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ