15 ετών κι ερωτευμένη... Πώς θα τον γνωρίσω;

15 ετών κι ερωτευμένη... Πώς θα τον γνωρίσω;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

To γράμμα της αναγνώστριας

Με λενε Μαρια και παω 1η λυκειου και μου αρεσει ενα παιδι απο ενα αλλο λυκειο...το κακο ειναι οτι οσες φορες τον εχω δει εξω εγω τον προσεχω συνεχεια...μαζι του εχω μιλησει μονο μια φορα και αυτο απλα για λιγα δευτερολεπτα επειδη τον ρωτησα κατι και λογικα δεν ξερει καν το ονομα μου! Κοινους φιλους εχουμε για να τον γνωρισω και μεσα στο καλοκαιρι..βεβαια του χρονου θα ερθει στο δικο μου σχολειο οποτε θα ειμαστε στο ιδιο τμημα(λογω του επιθετου) και θα γνωριστουμε κιολας...το θεμα ειναι να περιμενω μεχρι να τον γνωρισω τον Σεπτεμβρη στην καινουργια σχολικη χρονια ή να κανω κατι να τον γνωρισω μεσα στο καλοκαιρι...?! Μιλησα και με μια φιλη του που με πληροοφορησε αρκετα γι'αυτον και ενα απο αυτα ηταν και οτι παλια την ηθελε και οτι καποιοι λενε πως την θελει ακομα..ειναι πολυ δεμενοι μετραξυ τους αλλα η κοπελα λεει φιλικα....!Τον εχω και φιλο στο φβ και προσπαθω να του κανω λαικ οπου μπορω για να μην πολυκαρφωνομαι!! Δεν ξερω τι να κανω διοτι μου αρεσει παρα πολυ.....τι να κανω???

Η απάντηση του Queen.gr

Μαρία, αυτά τα πράγματα ακολουθούν μια φυσική εξέλιξη. Είτε τον γνωρίσεις μέσα στο καλοκαίρι είτε όταν έρθει στο τμήμα σου, άσε τα πράγματα να κυλήσουν. Είσαι μικρή και δεν έχεις εμπειρία από σχέσεις... θε έρθει όμως και αυτό. Τις περισσότερες φορές που κυνηγάμε πολύ κάτι δεν μας κάθεται. Συνήθως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πότε μας κοιτάζει κάποιος και πότε μας κάνει like. Το παρατηρούμε και καταλαβαίνουμε πάνω κάτω αν ενδιαφέρεται.

Μία μεγάλη συμβουλή: Μην συζητάς με τρίτους και μη βασίζεσαι στη δική τους γνώμη και πληροφορίες για κάποιον που σε ενδιεφέρει και δεν γνωρίζεις η ίδια. Κατ' αρχάς, τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και δεν ξέρεις αν κάποιος καλοθελητής τον πληροφορήσει. Αν είναι δεμένεος με την κοπέλα αυτή θα μπορούσε ήδη να του το έχει πει... Θα σπυ πρότεινα ούτως ή άλλως να μην κολλάς χωρίς να τον έχεις γνωρίσει, χωρίς να σου έχει σημασία στο μέλλον. Προγραμματίζεις αυτή τη στιγμή τη ζωή σου βάσει ενός αβάσιμου σχεδίου. Σχεδιάζοντας πώς θα τον γνωρίζεις, τί θα κάνεις μέχρι τότε και τι θα κάνεις τότε και το παιδί το πιθανότερο είναι να μην το σκέφτεται καν. Δεν ξέρεις καν αν ενδιαφερθεί για σένα αν και εφόσον τον γνωρίσεις... Μην προγραμματίζεις και μην φαντασιώνεσαι το μέλλον. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως τύχει. Στο μεταξύ, να ζεις για σένα. Να σκέφτεσαι δικά σου πράγματα και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί δεν ξέρεις ποτέ!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ