4 λόγοι για τους οποίους ένας άντρας θέλει να είναι μόνος το καλοκαίρι!

Γωγώ Φούντα
4 λόγοι για τους οποίους ένας άντρας θέλει να είναι μόνος το καλοκαίρι!

Kαι είναι όλοι τόσο αληθινοί και πραγματικοί!

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και όπως είναι φυσικό όλα είναι πιο ανάλαφρα. Ανάλαφρη διάθεση, ανάλαφρο ντύσιμο και ανάλαφρα συναισθήματα! Όλα είναι πιο θετικά, πιο φωτεινά και πιο λαμπερά! Υπάρχει μία πεποίθηση ότι το καλοκαίρι λατρεύεται πολύ περισσότερο από τις γυναίκες σε σχέση τους άντρες, κυρίως λόγω μαυρίσματος και φυσικά όλων αυτών των υπέροχων καλοκαιρινών ενδυμάτων. Κι όμως, το καλοκαίρι είναι μία καθαρά αντρική εποχή μιας και τα αγαπημένα μας αρσενικά κυριολεκτικά ξανανιώνουν και κάνουν όσα δεν έκαναν ολόκληρο το χειμώνα! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι οι περισσότερες σχέσεις διαλύονται εν' όψει καλοκαιριού και συνήθως όχι με γυναικεία πρωτοβουλία, καθότι η γυναίκα ονειρεύεται ρομαντικές διακοπές στην Μήλο ή τη Σαντορίνη. Σας φαίνεται περίεργο; Κι όμως υπάρχουν πολύ σημαντικοί λόγοι, για τους οποίους ένας άντρας θέλει, και επιδιώκει να είναι single το καλοκαίρι, και ιδού κάποιοι από αυτούς, έτσι για να σταματήσετε να αναρωτιέστε και να προβληματίζεστε!

1. Τα σορτσάκια και όλα τα υπόλοπα... κοντά: Κακά τα ψέματα, το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου που όλοι ως διά μαγείας ομορφαίνουν! Οι γυναίκες δε, λόγω μαυρίσματος απελευθερώνονται με αποτέλεσμα να ντύνονται πολύ πιο προκλητικά και να τολμούν να βάλουν και το κοντό το φουστανάκι, το οποίο το χειμώνα ήταν απαγορευτικό λόγω... γαλακτερού μπουτακίου! Είναι επόμενο λοιπόν, τα συμπαθή αρσενικά να βγάζουν τον άλλο τους εαυτό στην επιφάνεια, αυτό του αθεράπευτου λιγούρη, και κυριολεκτικά να τους πετάγονται οι οφθαλμοί με όλα αυτά που βλέπουν! Και όχι μόνο στις παραλίες αλλά ακόμα και στους δρόμους. Δεν είναι λοιπόν πολύ πιο βολικό να μπορούν να κοιτάξουν και κατά συνέπεια να φλερτάρουν πολύ πιο εύκολα όταν είναι αδέσμευτοι; Όχι ότι και σχέση να έχουν θα το σκεφτούν, αλλά όσο να πεις θα είναι κάπως πιο μαγκωμένοι. Οπότε, απαλλάσσονται από την καλή τους και κάνουν τη ζωάρα τους!

2. Αλκοόλ από το... πρωί: Καλοκαίρι σημαίνει ξεσάλωμα, κυρίως για τους άντρες, και πολύ μα πάρα πολύ αλκοόλ! Οι περισσότεροι από αυτούς, συνήθως καταπιέζονται από την αγαπμένη τους, η οποία τους μαλώνει όταν πιουν λίγο παραπάνω ενώ ταυτόχρονα παραπονιέται ότι μυρίζουν τεκίλα και μπύρα. E λοιπόν εφόσον η αγαπημένη δεν υπάρχει εκείνοι έχουν το ελεύθερο να πιουν όσες μπύρες θέλουν και να έχουν την ευχέρεια στις 7 το απόγευμα να είναι ήδη μεθυσμένοι χωρίς να έχουν κάποια να τους γκρινιάζει για να πάνε βόλτα! Απλά τα πράγματα...

3. Χαλάνε μόνο για τον εαυτό τους: Ο άντρας, κακά τα ψέματα, ακόμα και στους χαλαιπούς αυτούς καιρούς που ζούμε, όταν σχεδιάζει διακοπές πάντα βάζει και το κάτι παραπάνω για τα έξοδα της καλής του. Ε λοιπόν όταν είναι μπακούρι έχει την ευχέρεια να ξοδέψει όλες του τις οικονομίες, που με αίμα και ιδρώτα μάζευε όλο το χειμώνα, για τον εαυτό του και μόνο! Ούτε δωράκια, ούτε ρομαντικά δείπνα, ούτε παγωτάκι και βόλτα στη θάλασσα χέρι χέρι! Τα λεφτά πηγαίνουν σε σουβλάκια και ποτά, άντε και σε κανά κέρασμα στη σέξι ξανθιά της διπλανής ξαπλώστρας. Επίσης, δεν αγχώνονται για τη διαμονή γιατί πολύ απλά δεν τους νοιάζει! Ένα κρεβάτι να υπάρχει και κλιματιστικό. Είναι βολικά πλάσματα τα αγόρια τελικά...

4. Κάνουν ότι θέλουν: Θέλουν να κοιμηθούν μέχρι τις 6 το απόγευμα και μετά να πάνε για μια βουτιά στη θάλασσα και να αράξουν; Ε οι singles το κάνουν γιατί πολύ απλά δεν έχουν μαζί το κορίτσι το οποίο έχει ξυπνήσει από τις 11, έχει πιει καφέ, έχει διαβάσει περιοδικά και τώρα τον τραβολογάει να πάνε παραλία γιατί θα χάσει τον ήλιο! Όπως επίσης, δεν την έχουν να κάνει το αντίστοιχο για να φύγουν από την παραλία, ώστε να προλάβει να κάνει μπάνιο, να απλώσει το γαλάκτωμα και να ετοιμαστεί, κανά δίωρο, για να είναι ωραία το βράδυ. Θέλει να κοιμηθεί; Κοιμάται! Θέλει να πάει για μπάνιο; Πάει για μπάνιο! Θέλει να πάει να πιει. Πάει και πίνει! Χωρίς γκρίνια και φυσικά άνευ λόγου άγχος για να προλάβει πράγματα τα οποία του είναι παντελώς αδιάφορα!

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα που αποκαλύπτει: ποια είναι η σχέση των γυναικών με τα ερωτικά βοηθήματα

Ήμουν σε μια σχέση που δεν πήγαινε για 3,5 χρόνια. Χωρίσαμε αλλά θέλω να γυρίσει!

Σημάδια ότι δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί σας!