Πώς βλέπουμε εμείς το σώμα μας στην παραλία και πώς το βλέπουν οι άντρες;

Γωγώ Φούντα
Πώς βλέπουμε εμείς το σώμα μας στην παραλία και πώς το βλέπουν οι άντρες;

Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες κορίτσια!

Οι γυναίκες ως γνωστόν είμαστε ανασφαλείς. Αυτό δεν οφείλεται στον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει, στο χαρακτήρα ή στην εμφάνισή μας αλλά καθαρά και μόνο στη φύση μας! Με λίγα λόγια από τη στιγμή που γεννιέται ένα κοριτσάκι, οι... μοίρες του δίνουν απλόχερα, εκτός όλων των άλλων, και μία γερή δόση ανασφάλειας! Όχι ότι τα αγόρια δεν τραβάνε κι αυτά τα ζόρια τους, αλλά όσο να πεις είναι λίγο πιο κουλ και χαλαροί όσον αφορά στην εμφάνισή τους, αν και εδώ έχουμε να προσθέσουμε ότι η γυναίκα θεωρείται το ωραίο φύλο και οφείλει να είναι πάντα πιο προσεγμένη, σε αντίθεση με τους άντρες οι οποίοι και σαν μπαλίτσες να είναι, τις επιτυχίες τους θα τις έχουν! Αλλά, όσο κι αν αγχώνεστε για το σώμα και γενικότερα για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που θεωρείται και η... στιγμή της αλήθειας, εμείς έχουμε να πούμε ότι κανένας άντρας δεν συμμερίζεται τις δικές σας ανασφάλειες, και ειδικά εκείνες την δύσκολη ώρα της παραλίας, οι οποίες καλώς ή κακώς γιγαντώνονται! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα, από τη σκληρή γυναικεία πλευρά και από την πιο... γλυκούλα αντρική!

1. Είστε μία χοντρή με μπούτια: Εσείς φυσικά, όπως και κάθε χρόνο, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, λίγο πριν βγείτε στην παραλία, το μόνο που βλέπετε πάνω σας είναι ο αντίκτυπος όλων των παρασπονδιών σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα! Οι πίτσες έχουν σταθεί στην κοιλιά, τα σουβλάκια στους γοφούς και όλα εκείνα τα αναψυκτικά έχουν πάρει την μορφή κυτταρίτιδας η οποία εξαπλώνεται σαν λαίλαπα στα, θεόχοντρα φυσικά, μπουτάκια σας με αποτέλεσμα με το που εμφανιστείτε στην παραλία να παρακαλάτε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί! Ξέρετε όμως αγαπητές μου τι βλέπουν οι άντρες; Βλέπουν ένα φυσιολογικό γυναικείο κορμί, το οποίο και αψεγάδιαστο δεν το λες, αλλά και ποιος είναι άλλωστε, το οποίο σίγουρα κάποιες διορθώσεις χεριάζεται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο αποκρουστικό. Οπότε χαλαρώστε και βγάλτε τα μπουτάκια σας να λιαστούν.

2. Είστε κάτασπρη ενώ όλες είναι μαυρισμένες: Ναι οι γυναίκες αγαπάμε το μαύρισμα και αν όχι όλες, οι περισσότερες τουλάχιστον, είμαστε ικανές να τσουρουφλιστούμε προκειμένου να γίνουμε μία μπρονζέ θεά! Τι γίνεται όμως όταν είναι τα πρώτα μπάνια και είμαστε ακόμα γαλακτερές σαν γάλα εβαπορέ; Και τι γίνεται όταν σε όλη την πλαζ, είμαστε μόνο εμείς ασπρουλιάρες και όλες οι υπόλοιπες μοιάζουν με αδερφές της Rihanna; Καταστροφή; Κορίτσια χαλαρώστε και ακούστε το εξής: Κανένας άντρας δεν πρόκειται να πέσει στον έρωτα μιας γυναίκας για το μαύρισμά της. Μπορεί όντως να κοιτάξει ένα ξανθό μαυροτσούκαλο με κίτρινο μαγιό, αλλά μέχρι εκεί. Το μαύρισμα είναι από τα ελάχιστα πράγματα στην γυναικεία εμφάνιση, που δεν αφορούν καθόλου τον άντρα. Μα καθόλου όμως. Το ότι είστε μία άσπρη κοπέλα μέσα σε μπρονζέ οπτασίες, τον κάνει να υποθέτει το προφανές: Εργάζεστε και ο χρόνος σας δεν σας επιτρέπει να λιώνετε κάθε μέρα στην παραλία! Λογικό δεν είναι;

3. Ας ντυθώ να μην φαίνομαι: Για να πάτε στην παραλία φοράτε περισσότερα από ότι για να πάτε στα χιόνια; Για να σηκωθείτε από την ξαπλώστρα μέχρι την τουαλέτα του beach bar βάζετε παρεό, φανελάκι και αν σας βρίσκεται και κάτι από πάνω; Το ξέρετε ότι είστε αστεία; Δεν λέμε φυσικά να τριγυρνάτε στους δρόμους μόνο με το μαγιό, ούτε αν πάτε στην ψαροταβέρνα μετά να κάθεστε... γυμνή, γιατί αυτό επιτρέπεται σε μία γυναίκα, μέχρι τα 12 άντε 13 της, αλλά το να ντύνεστε σαν αστακός κάθε φορά που θα πρέπει να μετακινηθείτε, εκτός του ότι είναι παρανοικό, καταντάει και κουραστικό, για εσάς και μόνο! Βέβαια, επειδή οι άντρες, οι οποίοι σκέφτονται λίγο πιο απλά και απονήρευτα, το μόνο που βλέπουν είναι απλά μία κοπέλα που... κρυώνει! Και όντως σε αυτή την περίπτωση, κάπως τον τρομάζετε!

4. Όλες έχουν τόσο ωραία σώματα: Ε ναι φυσικά! Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να αράζουμε στην ξαπλώστρα και απλά να χαζεύουμε τα σώματα που περνούν! Όχι τα αντρικά, προς θεού ανώμαλες είμαστε; Εννοείται ότι όποια κι αν περάσει από μπροστά μας σκανάρεται λεπτομερώς, και φυσικά βγαίνει πάντα καλύτερη από εμάς. Μα είναι δυνατόν; Να ξέρετε μόνο ότι και οι άλλες το ίδιο μπορεί να σκέφτονται για εσάς. Έτσι πάνε αυτά. Κάποια έχει καλύτερο στήθος, κάποια οπίσθια και κάποια έχει τον ωραιότερο άντρα της παραλίας! Όλα μαζί σε ένα δύσκολα να τα βρεις. Φυσικά οι άντρες, θα παρατηρήσουν τις κορμάρες και το που υστερείτε εσείς σε σχέση με αυτές, μόνο αν ανοίξετε κουβέντα, οπότε και θα φανείτε εντελώς κομπλεξικιά. Μέχρι τότε, ωραία είναι και η άλλη, αλλά καλή είστε κι εσείς!

5. Αν παίξω βόλει ή ρακέτες θα ρεζιλευτώ: Ε ναι φυσικά γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι υπεραθλητές! Παραλία σημαίνει διασκέδαση οπότε καλό θα ήταν να αφήσετε τον εαυτό σας λιγάκι ελεύθερο! Δεν έχετε ιδέα από αθλήματα; Παίξτε όπως και να' χει γιατί τουλάχιστον θα γελάσετε! Η ομάδα σας έχασε εξαιτίας σας; Ε και; Σημασία έχει ότι ευχαριστηθήκατε! Το να μην κάνετε ρούπι από την ξαπλώστρα, ενώ θέλετε, είναι καταπιεστικό και στενάχωρο. Ξέρετε τι θα σκεφτεί ένας άντρας που θα σας δει να κάνετε την μία γκάφα μετά την άλλη; Κοίτα πόσο ακομπλεξάριστη και αστεία είναι! Αφήστε δε, που όταν τον χτυπήσετε στο κεφάλι με την μπάλα, θα βρει και ευκαρία να σας πιάσει την κουβέντα!

Διαβάστε επίσης:

Φοβάμαι να κάνω μια καινούρια αρχή!

5 τύποι γυναίκας που οι άντρες ΔΕΝ παντρεύονται!

Θέλετε να μείνετε για πάντε νέες; Κάντε περισσότερο σεξ