Γιατί φέρεται έτσι; Μήπως έχει ψυχολογικά προβλήματα;

Γιατί φέρεται έτσι; Μήπως έχει ψυχολογικά προβλήματα;

To Queen.gr  απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα,
Τον Ιανουάριο γνώρισα ένα παιδί και μετά από πολλές αναβολές λόγω της δουλειάς του (κανει 2 δουλειές και δουλεύει 7/7) βγήκαμε και καταλήξαμε να κάνουμε σχέση. Αυτός 30, εγώ 23. Περνούσαμε πολύ καλά μαζί παρόλο που θεωρούσε την διαφορά μας μεγάλη. Ενάμιση μήνα αργότερα και ενώ μέχρι πριν 1 ώρα ήμασταν μες τα μέλια μου λέει να το αφήσουμε και να μην τον ξαναενοχλήσω. Όσο και να με πόνεσε και φυσικά χωρίς λόγο, το δέχτηκα. Γυρνώντας από τις διακοπές του Πάσχα με πέτυχε στον δρόμο, άρχισε να μου μιλάει και επιδίωξε να τα ξαναβρούμε και σαν δικαιολογία για την συμπεριφορά του μου είπε ότι είχε ζηλέψει-πειραχτεί που εκείνο το βράδυ θα βγαίναμε με την παρέα μου ενώ αυτός δούλευε. Φυσικά και δεν με έπεισε αλλά τον ήθελα τόσο πολύ που δεν με ένοιαζε τίποτε. Η εμπιστοσύνη μου είχε κλονιστεί και ένιωθα ανασφάλεια μαζί του αλλά τίποτα δεν με εμπόδισε. Και τώρα πάλι ξαφνικά εξαφανίστηκε, δεν απαντάει στα τηλέφωνα και στα μηνύματα. Τι λέτε ότι συμβαίνει? Το πιθανότερο είναι να γνώρισε κάποια άλλη ή απλά να μην είναι άνθρωπος των σχέσεων?

Η απάντηση του Queen.gr

To ότι δουλεύει πολύ μπορεί μεν να τον κάνει πιο δύσκολο στο χειρισμό του και κυκλοθυμικό, αλλά δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τέτοια συμπεριφορά. Σχετικά με τη δικαιολογία που σου είπε όταν τα ξαναβρήκατε, θα κρατήσω το ότι ήταν δικαιολογία. Το κακό με τις περισσότερες γυναίκες είναι ότι φοβούνται μη χάσουν το κελεπούρι, ξεχνώντας πως δεν τον είχαν ποτέ. Στην προκειμένη έκανες πέρα τη γνώμη σου, τον ίδιο του τον εαυτό για να γυρίσεις σε εκείνον παρόλο που δεν τον πίστεψες.

Πρέπει να καταλάβεις τι θες γενικότερα από έναν άνθρωπο και να μην είσαι πρόθυμη να το παίξεις μπαλαντέρ και να κάνεις το ευχάριστο διάλειμμα στη ζωή του. Το ότο εξαφανίστηκε δεύτερη φορά χωρίς εξήγηση, δείχνει τρομερή απουσία σεβασμού προς το πρόσωπό σου. Μπορεί να υπάρχει κάποια στη ζωή του που πότε έρχεται πότε φεύγει, να γνώρισε άλλη. Ακόμη όμως κι αν δεν πρόκειται για άλλο πρόσωπο και πάλι η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι προσηλωμένος σε σένα. Όποιος μας θέλει και αξίζει είναι δίπλα μας. Να μη δέχεσαι να είσαι λύση ανάγκης και να παρακαλάς για λίγη σημασία από μέρους του. Καλό θα ήταν να πάς παρακάτω και να τον βάλεις στο ραφάκι με το παρελθόν.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ