Μου αρέσει πολύ αλλά είναι κολλημένος με την πρώην του!

Μου αρέσει πολύ αλλά είναι κολλημένος με την πρώην του!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

To γράμμα της αναγνώστριας

Μου αρέσει ένα αγόρι του το είπα κιολας,αλλά εγώ δεν του αρεσω.Εχουμε παραμείνει φίλοι όμως σε εμένα εξακολουθεί να μου αρέσει.Μου χαμογελάει συνεχώς και δείχνει να νοιάζεται ιδιαίτερα.Εχω μπερδευτεί,τι να κάνω;

Η απάντηση του Queen.gr


Aγαπητή φίλη,

Τα πράγματα πρέπει να τα παίρνουμε απόφαση όταν δεν προχωράνε καμιά φορά- τι καμιά φορά, ΠΑΝΤΑ- ασχέτως αν έχουμε πάρει ξεκάθαρη απάντηση ή όχι. Στην προκειμένη περίπτωση, έχεις λάβει και την απάντησή σου. Του το έχεις πει και δεν του αρέσεις. Τελεία και παύλα. Είτε δεν κάνει κάτι μαζί σου επειδή είναι κολλημένος με την πρώην, είτε δεν του αρέσεις σαν κοπέλα το δέχεσαι και πας παρακάτω.

Το αν σε υμπαθεί, σε βλέπει σα φίλη, ενδιαφέρεται για σένα ως άνθρωπος ή είναι τύπος που μοιάζει να φλερτάρει με την συμπεριφορά και το βλέμμα του, δε σε αφόρα. Κρατάς το γεγονός ότι δεν κάνει κάτι, δεν εκδηλώνει κάτι παρπάνω και σου έχει πει ένα ωραιότατο όχι. Αν εσύ θες να βασανίζεσαι και να ταλαιπωρείσαι απλά επειδή δεν έχεις μάθει να δέχεσαι το ό, τι κανείς μας δεν μπορεί να έχει όλα όσα θέλει και να αρέσει σε όλους, ειναι επιλογή σου. Άστο λοιπόν, και μην ασχολείσαι πολύ. Μην τον κοιάς και μην περιμένεις. Ίσως σε κοιτάζει επειδή νιώθει τον τρόπο με τον οποίο τον κοιτάς. Βάλτο στο πίσω μέρος του μυαλού σου και άνοιξε τα μάτια σου γιατί μπορεί να περάσει ο κατάλληλος και εσύ να μην τον δεις. Κατευθύνσου αλλού και αν τύχει και αλλάξει γνώμη ποτέ ενώ θες ακόμη το βλέπεις. Να θυμάσαι όμως πως όταν του εκδήλωσες τα συναισθήματά σου, σε απέρριψε!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ