4 τύποι αντρών που πρέπει οπωσδήποτε να συναντήσεις στη ζωή σου!

Γωγώ Φούντα
4 τύποι αντρών που πρέπει οπωσδήποτε να συναντήσεις στη ζωή σου!

Γιατί έχουν να σου μάθουν πολλά...

Τα γούστα των ανθρώπων, ιδίως σε ότι αφορά στον έρωτα είναι τόσα πολλά και διαφορετικά, σχεδόν όσοι είμαστε και ο καθένας ξεχωριστά! Ειδικά εμείς οι γυναίκες, οι οποίες όσο να πεις είμαστε και πιο εγκεφαλικά όντα, έχουμε τόσο περίεργα γούστα που καμιά φορά κι εμείς οι ίδιες αναρωτιόμαστε για ποιο πραγματικά λόγο μας αρέσει ένας άντρας και επιμένουμε να ασχολούμαστε μαζί του. Βέβαια, είναι και κάποιες περιπτώσεις, οι οποίες κακά τα ψέματα έχουν ένα μπόνους από μόνες τους μιας και για λόγους που παραμένουν ανεξήγητοι, όλες μας μια ταραχη την παθαίνουμε! Είναι εκείνοι οι τύποι αντρών, οι οποίοι χωρίς να είναι κάτι το απίστευτο ή το... κελεπούρι, έχουν το ταλέντο να έλκουν τις γυναίκες σαν μαγνήτης! Τέλειους δεν τους λες σε καμία περίπτωση, μην σας πούμε ούτε καν ανθρώπους για σχέση, αλλά αν μας ρωτάτε, καλό θα ήταν να κάνετε έναν κόπο και να βγείτε μαζί τους, γιατί εκτός του ότι θα θέλετε, έχουν και πράγματα να σας μάθουν! Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε τους 4 τύπους αντρών που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσετε κάποια στιγμή στη ζωή σας!

1. Ο ρομαντικός, γλυκός τύπος: Σκεφτείτε κάποιον σαν τους χαρακτήρες που υποδύεται ο Hugh Grant. Έξυπνος, πνευματώδης, γλυκός, περιποιητικός και ρομαντικός. Είναι αυτός που θα σας αγοράσει λουλούδια, θα έρθει οπωσδήποτε να σας πάρει και να σας γυρίσει σπίτι, δεν θα σας αφήσει ποτέ να πληρώσετε, στα υπέροχα μέρη που σας πηγαίνει, και σίγουρα ένα ηλιοβασίλεμα αγκαλιά θα το δείτε! Οι λόγοι για να βγεις μαζί του είναι προφανείς, αλλά υπάρχει ένας κίνδυνος: Οι άντρες αυτοί είναι συνήθως τόσο συγκεντρωμένοι στην ευρύτερη έννοια της αγάπης και του έρωτα, που πιθανόν να μην μπορέσει να τον προσαρμόσει σε δεδομένα καθημερινότητας! Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, ότι θα σας φερθεί τόσο καλά και περιποιητικά, που οι απαιτήσεις σας για τον επόμενο θα γίνουν μεγαλύτερες όσον αφορά στην συμπεριφορά, και καλά θα κάνουν αν μας ρωτάτε!

2. Ο τύπος ο avant garde: Είναι σέξι, σλκηροπυρηνικός, φοράει πάντα τα πιο ακριβά κοστούμια και συχνάζει στα καλύτερα! Θυμίζει έντονα Mr Big ή οποιονδήποτε James Bond, για να σας το κάνουμε και λιανά! Είναι ο άντρας που θα σας περιποιηθεί αλλά θα σας έχει και στην τσίτα, όχι εσκεμμένα, απλά γιατί δεν θα προλαβαίνει να ασχοληθεί πάντα μαζί σας! Έχει γνώσεις για τα πάντα, έχει ταξιδέψει πολύ και συνήθως είναι αυτοδημιούργητος! Το κακό είναι ότι οι άντρες αυτού του τύπου ούτε δεσμεύονται, ούτε φυσικά και είναι σταθεροί! Πόσες άλλωστε παράτησε στα κρύα του λουτρού ο 007; Αμέτρητες; Και πόσο δύσκολη έκανε τη ζωή της Carrie o Big; Πολύ; Μπορεί λοιπόν παιδάκια με τον εν λόγω να μην κάνετε, αλλά εκτός του ότι θα μάθετε πολλά μαζί του, θα ζήσετε για λίγο σε έναν κόσμο που ίσως να μην έχετε ξανά την ευκαιρία στο μέλλον! Ξέρετε, ακριβά κρασιά, δώρα και 3ήμερα έκπληξη!

3. Ο σέξι ο σιτεμένος: Η αλήθεια είναι ότι από μικρές πάντα στις γυναίκες άρεσαν οι μεγαλύτεροι άντρες, με το νούμερο αυτό να έρχεται αντιστρόφως ανάλογα όσο μεγαλώνουμε! Ένας άντρας ο οποίος δεν είναι 30 αλλά 50 έχει αναμφισβήτητα να σας διδάξει πολλά και κυρίως περί ζωής και δύσκολων καταστάσεων! Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να σας αγνοήσει για να βγει με τους φίλους του, αλλά υπάρχει περίπτωση να σας αγνοήσει επειδή θα του έχει ανέβει η πίεση! Με λίγα λόγια θέλουμε να πούμε, ότι μπορεί ο έρως χρόνια να μην κοιτά, αλλά έρχεται κι εκείνη η αμήχανη στιγμή που αντιλαμβάνεσαι το χάσμα των γενεών και νιώθεις πραγματικά περίεργα. Σίγουρα θα σου μάθει πολλά, και σίγουρα αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον.

4. Ο τύπος ψυχή της παρέας: Σίγουρα ένας άνθρωπος που αγαπάει να περνάει καλά και να διασκεδάζει, είναι γοητευτικός και αξιοπρόσεκτος. Έχει χιούμορ, είναι ακομπλεξάριστος και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για την μεγαλύτερη καφρίλα και τρέλα που υπάρχει! Μαζί του δεν θα βαρεθείς ποτέ, θα γελάσεις, και μέσα σε μικρό διάστημα θα κάνεις όσα δεν είχες κάνει σε όλη σου τη ζωή! Ωστόσο, ξέρετε τι συμβαίνει συνήθως με τους ανθρώπους που είναι η ψυχή της παρέας: Δεν είναι ότι τους αρέσει η παρέα, απλά λόγω ανασφάλειας, θέλουν συνέχεια να τραβούν την προσοχή. Και δυστυχώς αυτό είναι πέρα για πέρα αλήθεια.