Sex με τον καλύτερό σου φίλο; Είναι φυσιολογικό!

Sex με τον καλύτερό σου φίλο; Είναι φυσιολογικό!

Επτά λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνετε sex με τον κολλητό σας

Μπορεί να ανήκετε στην μερίδα εκείνων των γυναικών που παίρνουν όρκο ότι «δεν θα κάνω ποτέ sex με τον κολλητό μου» αλλά κορίτσια μην ορκίζεστε γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει.

Αν το ξημέρωμα σας βρει στο κρεβάτι αγκαλιά με τον καλύτερό σας φίλο χαλαρώστε και σκεφθείτε τους λόγους που έπρεπε, ήδη να είχατε κάνει sex μαζί του.

1. Σας ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Είναι γεγονός ότι σας γνωρίζει καλύτερα ακόμα κι από ανθρώπους με τους οποίους είχατε σχέση στο παρελθόν. Άλλωστε τα λέτε όλα μεταξύ σας και αυτό αποτελεί γερή βάση για τη μελλοντική σας σχέση.

2. Γνωρίζει την οικογένειά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα αγχωθείτε καθόλου την στιγμή που θα πρέπει να γνωρίσετε τον αγαπημένο σας, στην μαμά και τον μπαμπάς

3. Μπορεί ήδη να είναι… τσιμπημένος μαζί σας. Συνήθως όταν ξεκινάτε μια σχέση με έναν άγνωστο, είναι μεγάλο το ρίσκο που παίρνετε. «Άραγε νιώθει όπως εγώ;», αυτή η ερώτηση, με ερωτικό παρτενέρ τον κολλητό σας, δεν υπάρχει στο χάρτη.

4. Ξέρει τι σας αρέσει ακόμα και στο sex. Σίγουρα έχετε κάνει αμέτρητες κουβέντες για το sex. Ξέρει τα θέλω σας και εσείς τα δικά του. Με λίγα λόγια δεν θα έρθετε αντιμέτωπες με δυσάρεστες εκπλήξεις.

5. Δεν χρειάζεται να περιμένετε το «τηλεφώνημα της επόμενης ημέρας». Αφού μιλάτε, που μιλάτε κάθε μέρα, το ίδιο θα γίνει και μετά το sex. Ακόμα και αν δείτε ότι δεν σας άρεσε αυτό που συνέβη, πάλι θα σας πάρει τηλέφωνο.

6. Δεν θα σας εκμεταλλευθεί. Εδώ τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Νιώθει πολλά πράγματα για εσάς και δεν υπάρχει περίπτωση να σας χρησιμοποιεί για προσωπική του ικανοποίηση.

7. Σας αγαπάει αληθινά. Ο αληθινός φίλος σας αγαπάει πραγματικά. Σας έχει δει σε καλές μέρες αλλά και σε κακές. Και την στιγμή που κάνατε sex σίγουρα σας έβγαλε όλο του το συναισθηματικό κόσμο.

Από την άλλη, αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το sex με φίλο, μπορεί να καταστρέψει την φιλία. Εσείς τι λέτε για αυτό;

Διαβάστε επισης:

Για να κάνετε καλύτερο sex... κοιμηθείτε γυμνές!

Κορίτσια ψυχραιμία: 5 πράγματα που μας φρικάρουν κατά τη διάρκεια του sex!