Πώς καταντήσαμε έτσι; Είχαμε την τέλεια σχέση.

Πώς καταντήσαμε έτσι; Είχαμε την τέλεια σχέση.

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ 41/2 ΧΡΟΝΙΑ..(ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 25 ΑΥΤΟΣ 24)ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ,ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ(ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ), ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ DΕΝ ΜΑΛΩΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ,ΚΑΙ ΓΙΑ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΕΜΥΑΛΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΠΤ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙ(Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΤΟΤΕ),ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΛΟΓΩ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 350 ΧΛΜ..ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ(1 ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ),ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ,ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ(ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΒΒ/ΚΑ) ΚΑΙ ΕΝΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΤΟ Κ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ (ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ). ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ..41/2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ..

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν μπορείς να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να βγήκε κάποια άλλη ενώ είχε στο μυαλό του ότι η σχέση σας δεν θα προχωρήσει από ένα σημείο και έπειτα. Φεύγοντας εσύ από την πόλη αυτή μπορεί μέσα του να το πήρε απόφαση, πως πρέπει να προχωρήσει.

Είσαι σίγουρη ότι υπάρχει αυτή η κοπέλα; Καταλαβαίνω τον πόνο σου και ότι ετοιμαζόσουν να κάνεις παραχωρήσεις προκειμένου να είστε μαζί αλλά ακόμη και τα δυσάρεστα είναι μέσα στη ζωή και πρέπει να τα αποδεχόμαστε. Είναι μικρό το χρονικό διάστημα και ξαφνικά τα νέα, πράγματι, αν μου λες πως από τη μία στιγμή στην άλλη πέρασε από το είμαι ευτυχισμένος στο δεν είμαι πια ερωτευμένος. Δεν ξέρω αν ήταν μόνο μία εβδομάδα ο χρόνος μέσα στον οποίο σε ξεπέρασε αλλά τέτοιες σχέσεις σίγουρα απαιτούν περισσότερο χρονικό διάστημα.

Συνήθως μια κοπέλα που μόλις γνωρίσαμε δεν γίνεται να εξαφανίσει συναισθήματα βαθιά ριζωμένα, εκτός κι αν η φθορά είχε ξεκινήσει καιρό πριν. Μπορείς να δοκιμάσεις να του μιλήσεις και να του πεις τι είχες αποφασίσει και πώς αισθάνεσαι με όλα αυτά. Από εκεί και πέρα καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη για κάθε πιθανή απάντηση, ιδίως αρνητική. Αν σκοπός του ήταν να σε πικάρει ή να μην υποστεί την απώλειά σου, από τη στιγμή που είναι σοβαρή απόφαση για εσένα να τον ακολουθήσεις, θα αλλάξει γνώμη. Αν όχι, τότε λυπάμαι αλλά πρέπει να πας παρακάτω όσο δύσκολο κι αν είναι και να αποδεχτείς μέσα σου πως είναι δυνατόν αυτή η σχέση πράγματι να έλαβε τέλος.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ