Αν με δει από κοντά και δεν του αρέσω;

Αν με δει από κοντά και δεν του αρέσω;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

To γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητέ κύριε ή κυρία,
Τους τελευταίους μήνες έχω ενα πρόβλημα που με απασχολεί..είμαι 18 ετών και πριν 2 μήνες έδινα πανελλήνιες!περιπου ενα μήνα πριν ξεκινήσουν οι εξετάσεις άρχισα να μιλάω στο Facebook με ενα παιδι το οποίο το γνώριζα απο τους προσκοπους που πήγαινα μικρότερη αλλα δν τον θυμομουν εξωτερικά οπως ούτε κ αυτος(23 χρονων το παιδι)αρχισαμε να μιλάμε με πλήρη άγνοια της εμφάνισης ο ένας για τον άλλο..λόγω των πανελληνίων δν υπήρχε η ευκαιρία να συναντηθούμε!καποια μέρα μου είπε ότι θα παει να δουλέψει για καλοκαίρι σε ενα ξενοδοχείο και ότι θα λείπει μέχρι τελος Σεπτέμβρη,υπεθεσα λοιπόν κ εγω ότι αυτο που είχε ξεκινήσει θα τελειωνε εκεί.ομως εκείνος είχε διαφορετική γνώμη κ μου δήλωσε απέξω απέξω ότι αυτο μεταξύ μας θα συνεχιστεί μέχρι να γυρίσει!εμενα μου αρεσε απλα τότε οπότε σκέφτηκα γιατι οχι(αν και δεν σας κρύβω το είχα ξεγραψει απο την αρχή το ενδεχόμενο να κρατήσει)όμως εχουμε φτάσει τέλη Ιουλίου και μπορω να πω ότι είμαι πολυ ερωτευμένη με τν άνθρωπο αυτον!μιλαμε διαρκώς δν εχει βαρεθει κανένας τον άλλο σε σημείο που εκείνος προτιμάει να ασχολείται μαζι μου στον χρόνο που του απομένει απο την δουλειά παρά με τους φίλους του..ως εδω λοιπόν ειναι ολα κατι παραπάνω απο τέλεια!εκεινος δηλώνει σίγουρος για τον εαυτό του και για το ότι θέλει εμένα!τωρα όμως υπάρχει το πρόβλημα..εγω επειδή μένουμε στην ίδια περιοχή έτυχε και τον είδα απο μακριά βέβαια επομένως ξέρω πως ειναι εμφανισιακα..εκείνος όμως όχι κ το θέμα ειναι ότι έχω δν θεωρούμαι αδύνατη(1,72 ύψος και 90κιλα)κατι που δν φαίνεται απο τις φωτογραφίες του Facebook ..μέσα απο τις φωτογραφίες βλέπει απλα πρόσωπο γιατι έχω πραγματικά πολυ όμορφο πρόσωπο(πράσινα ματιά μεγάλη χείλη κλπ)του είχα αναφέρει καποια στιγμή το ενδεχόμενο να έρθει και είτε ο ένας είτε ο άλλος να μην τ αρεσει η εμφάνιση αλλα μου απάντησε ότι απο την στιγμή που του αρεσει η κοπέλα που μιλάει τελείωσε.βεβαια φοβάμαι μήπως αυτά ειναι λόγια της στιγμής!και δν ξέρω τι να κάνω γιατι ο καιρός περνάει..και πραγματικά δν θα ήθελα να τον χάσω αλλα ..δεν ξέρω τι πρεπει να κάνω αν μπορω να του το πω με κάποιο τροπο

Η απάντηση του Queen.gr

Κοίταξε, αδύνατη δεν είσαι και έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω, αλλά ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Εάν τα κιλά σου σε ενοχλούν ανεξαρτήτως από το αν σε φοβίζει ότι δεν θα αρέσεις σε κάποιον συγκεκριμένο ή όχι, θα μπορούσες να το προσέξεις και να το φροντίσεις για εσένα την ίδια. Από εκεί και πέρα, όσο και να μιλάς με κάποιον διαδικτυακά και να ενθουσιάζεσαι δεν σημαίνει ότι είναι η ίδια επαφή με το από κοντά.

Σε πολλές τέτοιες καταστάσεις που προκύπτουν μέσω social media, ο ενθουσιασμός περνά από κοντά, χωρίς να οφείλεται σε θέματα εμφάνισης. Καλό είναι να μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά για την κατάληξη της σχέσης αυτής ας το πούμε και να κρατάς μικρό καλάθι.

Το να πεις σε έναν άνθρωπο 'φοβάμαι ότι δεν θα σου αρέσω επειδή έχω παραπάνω κιλά' είναι χαζό. Άσε να κρίνει αυτός. Με το να δείχνεις μη σίγουρη για τον εαυτό σου και χωρίς αυτοπεποίθηση χάνεις πόντους στην εκτίμηση των άλλων ακόμη και αν είσαι η Μις Κόσμος. Θα το αφήσεις έτσι και θα τον δεις με θάρρος και την καλύτερη ψυχολογία σου. Αν παραβλέψει όλες τις κουβέντες σας και κάνει πίσω , τότε απλά έχασες λίγο χρόνο. Είτε είναι αυτός είτε κάποιος άλλος, μη νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου. Προσπάθησε όμως να κάνεις ό, τι μπορείς για να βελτιώσεις την εικόνα σου και την υγεία σου κατά συνέπεια- για τον εαυτό σου.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ