Δεν μπορώ να κάνω σχέση!

Δεν μπορώ να κάνω σχέση!

Το Queen.gr απαντά στα γραμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπερα,
Ειμαι 27 χρονων και ζω στο εξωτερικο. Δυσκολευομαι πολυ να σταυρωσω σχεση παρολο που γνωριζω πολλα αρσενικα συνεχως... Ειτε δεν με ικανοποιει ο ενας ειτε ο αλλος με γραφει κτλ.... Γενικα, δεν εχω καθολου χρονικη ταυτιση με τον ερωτα! Ο χαρακτηρας μου ειναι αρκετα δυσκολος δηλαδη ειμαι αρκετα νευρικη, ζηλιαρα, απαιτητικη, γκρινιαρα και λιγο κυκλοθυμικη. Ισως αυτο να διωχνει τους αλλους απο διπλα μου. Ενα παραδειγμα ειναι προσφατο που τα ειχα μ ενα παιδι ενα μηνα και ενω το πηγαινε χαλαρα εγω τον πιεζα να εκφραστει και να μου δειξει περισσοτερο ενδιαφερον κτλ. Ο χριστιανος μου ελεγε διαφορα και οτι παιζει να φυγει απο τη χωρα να βρει αλλου δουλεια και να κανω υπομονη αλλα εγω τρωγομουνα μεσα μου συνεχως οτι δεν αφηνεται κ οτι δεν γουσταρει. Μου εξηγησε ντομπρα και σταρατα οτι δεν ειναι σιγουρος για το μελλον του και οτι δεν μπορει να ανοιχτει η να αφεθει... Το προβλημα ειναι οτι εγω ειχα κανει πιπιλα το χωριζουμε καθε βδομαδα, τον προσβαλα ουκ ολιγες φορες και γενικα φερθηκα περιεργα! Ωσπου τον εχασα με την πιεση μου! Ειπα χωριζουμε και ενω νομιζα οτι θα τα ξαναβρισκαμε μου ειπε τελος δεν θελω να μαι πια μαζι σου! Με εχεις ξενερωσει! Χυλοπιτα εν ολιγης. Το προβλημα ειναι οτι μ'αρεσει κ τον θελω πισω... Πως θα τον ξανακερδισω;;;; Που δεν το βλεπω να υπαρχει ελπιδα!

Η απάντηση του Queen.gr

Νομίζω πως εξ' αρχής βρίσκεις δύσκολες καταστάσεις που δεν πρόκειται ούτως ή άλλως να εξελιχθούν ποτέ σε σχέση και επενδύεις και τρέχεις πίσω τους. Πιέζεις ανθρώπους που απλά θέλουν να περάσουν καλά. Ο συγκεκριμένος, έτσι κι αλλιώς δεν είχε και πολύ σοβαρά μέσα στο μυαλό του την κατάσταση με σένα. Να αφεθεί γιατί; Σκέφτεται όλα αυτά για το μέλλον του και σου ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να αφεθεί. Επιπλέον, αν ήταν τόσο ερωτευμένος μαζί σου θα ήτνα διαφορετικός- δεν ήταν άρα δεν πρέπει κι εσύ να περιμένεις πολλά.

Είχε μια επαφή μαζί σου για ένα μήνα, που είναι λίγος καιρός και την είχε απλά επειδή κάπως του άρεσες και θα μπορούσε να περνά καλά για ένα διάστημα. Δεν έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό για να απαιτείς εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και πίστης. Τέλος, τον ξενέρωσες. Το όσο ενδιαφέρον του εξανεμίστηκε. Το ότι σου αρέσει και τον θέλεις πίσω δεν ξέρω πόση σημασία έχει. Ναι, μεν είναι αυτό που σε απασχολεί αλλά δεν γίνεται να έχουμε πάντα ό, τι θέλουμε όπως το θέλουμε. Τη δεδομένη στιγμή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σοβαρευτείς και να μην ασχοληθείς μαζί του. Αν τύχει και το κάνει εκείνος βρες τη σοβαρότητα να είσαι διαφορετική. Τον επόμενο που θα βρεις μην τον πάρεις με τα μούτρα. Καλό θα ήταν να κάνεις μια σχέση με κάποιον που όντως ταιριάζεις και πάλι όμως να μην ενθουσιαστείς υπερβολικά.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ