4 πράγματα τα οποία μας αρέσουν στο sex αλλά... ντρεπόμαστε να ζητήσουμε!

Γωγώ Φούντα
4 πράγματα τα οποία μας αρέσουν στο sex αλλά... ντρεπόμαστε να ζητήσουμε!

Αγόρια διαβάστε για να μάθετε να μας ικανοποιείτε!

Μπορεί να επικρατεί η άποψη, ότι οι άντρες είναι αυτοί που έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο sex και πως το σκέφτονται από την ώρα που θα κοιμηθούν μέχρι την ώρα που θα ξυπνήσουν, συνήθως το ονειρεύονται κιόλας, αλλά τελικά με όλα όσα βλέπουμε και όλα όσα γίνονται γύρω μας, έχουμε να πούμε ότι τα σκήπτρα της... σεξουαλικής υπερδιέγερσης ανήκουν επάξια στο γυναικείο φύλο! Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά ειδικά τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες έχουμε απενεχοποιήσει τόσο πολύ το θέμα του sex, που πλέον μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε ότι οι άντρες κάπου... μας φοβούνται! Δεν είναι τυχαίο ότι τα λεγόμενα γούστα και... βίτσια στο κρεβάτι, έχουν να κάνουν πολύ περισσότερο με τη γυναικεία φαντασία, καταραμένο sex & the city, παρά με την αντρική! Είναι μάλιστα και φορές, που μεγάλη μερίδα γυναικών καταπιέζονται τον πρώτο καιρό στο sex με ένα νέο σύντροφο, μόνο και μόνο για να μην την παρεξηγήσει και μην τον είδατε! Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα πιο συνηθισμένα... πράγματα, ας τα πούμε έτσι, στο sex, που η πλειοψηφία των γυναικών θέλει, αλλά ντρέπεται να ζητήσει. Δώστε και στον καλό σας να διαβάσει μπας και... ξεστραβωθεί!

1. Σκληροπυρηνικό sex: Η φράση τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι, στην προκειμένη παίρνει σάρκα και οστά! Πόσες φορές δεν έχετε πει για μία γυναίκα, ότι αν δεν είναι παρθένα, σίγουρα η μόνη στάση που έχει κάνει είναι η ιεραποστολική και τελικά μαθαίνετε ότι το κορίτσι... κρεμιέται από το ταβάνι και είναι φωτιά έτοιμη να κάψει τα πάντα; Πιστέψτε μας, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για κανέναν, πόσο μάλλον στο θέμα του sex! Εμείς οι γυναίκες λοιπόν, επειδή είμαστε κάπως πιο καταπιεσμένες από τη φύση μας, είμαστε αυτές που γεννάμε και μεγαλώνουμε παιδιά, ένα μικρό απωθημένο με άγριες καταστάσεις το έχουμε! Μα έναν δονητή, μα ένα δέσιμο, μα μία τσαχπινιά τελοσπάντων την θέλουμε! Τώρα αν ο παρτενέρ πηγαίνει με το σταυρό στο χέρι, και κάνει μόνο τα απαραίτητα, κρίμα αλλά το μενού περιλαμβάνει τα ίδια με χθες και προχθές, και όλες αυτές οι άγριες καταστάσεις μένουν απλά μία φαντασίωση!

2. Να δείτε πορνό: Την τελευταία φορά που κάποιος σας ρώτησε αν βλέπετε πορνό, εσείς κοκκινίσατε και είπατε ότι δεν έχετε δει ποτέ; Συγνώμη αλλά ένα θεματάκι το έχετε! Το πορνό, δεν είναι ούτε κακό, ούτε αμαρτία, ούτε κάτι που να συνδέεται με τον αντίχριστο! Και μάλιστα θα εκπλαγείτε, αλλά υπάρχει τεράστια μερίδα του γυναικείου πληθυσμού, που παρακολουθεί ταινίες πορνό! Το ζητούμενο εδώ είναι να ζητήσεις στον καλό σου να δείτε μαζί, κάτι που αρχικά ίσως τον φρικάρει, αλλά μετά πιστέψτε μας θα του αρέσει πάρα πολύ! Δηλαδή είναι καλύτερο όταν του ζητάτε να δείτε μαζί τις πρωινές εκπομπές που έχουν κουτσομπολιά, ζώδια και μόδα, δηλαδή ότι σιχαίνεται ένας άντρας; Δείτε μία ωραιότατη ενήλικη ταινία, και αφήστε το βράδυ να κυλήσει έτσι όπως πρέπει!

3. Πρωκτικό: Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που το σιχαίνονται, τότε είστε εντάξει! Τι γίνεται όμως αν είστε από εκείνες, που όχι μόνο τους αρέσει αλλά δεν μπορούν και να ολοκληρώσουν αν απουσιάζει αυτό; Όπως καταλαβαίνετε κορίτσια, στην προκειμένη παίρνετε μία βαθιά ανάσα και είτε κάνετε υπομονή, μέχρι να το ζητήσει εκείνος, είτε πολύ απλά κάποια στιγμή που μιλάτε, αναφέρετε το θέμα εντελώς υποθετικά: Εσύ το έχεις κάνει ποτέ σε κάποια κοπέλα; Ή ακόμα καλύτερα: Σου έχει ζητήσει ποτέ κάποια να το κάνετε από πίσω; Έτσι, και δεν εκτίθεστε και του το βάζετε στο μυαλό σαν ιδέα! Οπότε αποστολή εξετελέσθη...

4. Ρόλοι: Οι γυναίκες έχουν σαφώς μεγαλύτερη φαντασία σε σχέση με τους άντρες, οπότε το ζήτημα των ρόλων είναι καθαρά στα δικά τους χέρια! Και συνήθως ποιο έργο είναι εκείνο που κυριαρχεί; Μα φυσικά του αφεντικού και του δούλου! Στην προκειμένη υπάρχουν δύο προβλήματα! Φοβόμαστε να ζητήσουμε να είμαστε εμείς το αφεντικό, μήπως και θίξουμε το αρσενικό που έχουμε απέναντί μας, και από την άλλη φοβόμαστε εξίσου να ζητήσουμε το αντίθετο μήπως θεωρηθούμε αντί-φεμινίστριες! Οπότε, είτε καθόμαστε στα αυγά μας και κάνουμε το απλό και τυπικό sex, είτε το ζητάμε και ότι γίνει! Και πού ξέρετε ότι μπορεί να μην του αρέσει του άλλου;

Διαβάστε επίσης:

4 απίστευτα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι σε μία γυναίκα!

Έρευνα που μας ενημερώνει: το κινητό μας δείχνει πόσο σεξ κάνουμε

Oι 4... πραγματικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας λέει ψέματα σε μία γυναίκα!