Τον βαρεθήκατε; Πώς να τον ξεφορτωθείτε με 10 τρόπους

Τον βαρεθήκατε; Πώς να τον ξεφορτωθείτε με 10 τρόπους

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φύγει!

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες γυναίκες που δυσκολεύονται να βάλουν τέλος ακόμα και σε μια σχέση που έχουν βαρεθεί. Μπορεί από τη μια να μην θέλουν να πληγώσουν το αγόρι τους, μπορεί απλά να είναι αδύναμες στο να το πουν και θα ήταν καλύτερο για αυτές, ο άλλος να σηκωθεί να φύγει μόνος του. Ορίστε, λοιπόν, μια εγγυημένη συνταγή για να τον… ξεφορτωθείτε.

  1. 1Ρωτήστε τον αν έχετε παχύνει: Αν αρχίζει να σας λέει ότι είστε τέλειες κατηγορήστε τον ότι ψεύδεται και ξεσπάστε σε κλάματα. Θα μείνει άφωνος.
  2. Όταν σας λέει που θέλετε να πάτε για φαγητό παίξτε το λίγο περίεργη. Δεν ξέρετε που θέλετε να πάτε, αν θέλετε να βγείτε ή να φάτε σπίτι. Με λίγα λόγια κόψτε του την όρεξη με την αναποφασιστικότητά σας.
  3. Επισημαίνετε τα λάθη του όταν σας βοηθά στο σπίτι. Εκεί που κάνει το καλό για να σας εξυπηρετήσει και να σας ξεκουράσει στο σπίτι κάνοντας καμιά δουλειά, αρχίστε να του λέτε ότι τίποτα δεν κάνει σωστά κοκ. Κοινώς γκρίνια!
  4. Ασχοληθείτε με το facebook και το internet χωρίς να του δίνετε σημασία. Τι κι αν εκείνος μόλις μπήκε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, εσείς αντί να ασχοληθείτε μαζί του, χαζεύετε στο internet και μιλάτε με φίλους στο facebook.
  5. Υποτιμήστε τον μπροστά σε φίλους. Αν βγείτε με φίλους δείξτε τον θαυμασμό σας για τις ικανότητες του άλλο άνδρα ενώ ταυτόχρονα μειώστε τον σύντροφό σας, θεωρώντας ότι στη δουλειά του δεν κάνει και κάτι φοβερό, είναι απλά ένας υπάλληλος.
  6. Κριτικάρετε το sex μαζί του. Μόλις κάνετε ότι κάνετε, αν αρχίζετε να του λέτε ότι δεν ήταν τόσο καλό, ότι δεν είχε πάθος, ότι δεν νιώθετε όπως πρώτα. Οκ, το έπιασε το μήνυμα. Κανονικά θα πρέπει να έχει φύγει μίλια μακριά.
  7. Αρχίστε να του λέτε για το βάρος του. Με λίγα λόγια αρχίστε να του λέτε ότι δεν σας αρέσει η εξωτερική του εμφάνιση ξεκινώντας με το να χάσει κιλά.
  8. Βλέπετε στην tv ό,τι τον ενοχλεί. Την στιγμή που είναι έτοιμος να χαλαρώσει μαζί σας στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση βάλτε το πρόγραμμα εκείνο που τον εκνευρίζει περισσότερο. Ε, πόσο να αντέξει ο άνθρωπος.
  9. Μιλήστε για άνδρες που σας αρέσουν πολύ! Βγείτε μαζί του και αρχίστε να βλέπετε δίπλα σας ωραίους άνδρες και να τους επαινείτε.
  10. Διαβάστε τα μηνύματά του. Τσεκάρετε το κινητό του και αρχίστε τα παράλογα συμπεράσματα

Άμα, τα κάνετε όλα αυτά μαζί τότε σίγουρα θα απελευθερωθείτε από τη σχέση του μαζί του

Διαβάστε επίσης: