Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει τόσα χρόνια. Μήπως απλά παίζει μαζί μου;

Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει τόσα χρόνια. Μήπως απλά παίζει μαζί μου;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΔΩ ΚΑΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΡΩΤΙΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΛΟΓΩ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΘΗΚΕ Κ Η ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ...ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ,ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΤΛ...ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ) ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ, ΚΑΝΑΜΕ ΣΕΞ, ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΓΕΛΑΓΑΜΕ...ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΤOY ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΞΑΦΝΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΤO ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ (ΣΥΖΗΤΑΓΑΜΕ 2-3 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΤO ΧΡΟΝΟ ΤOY ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤOY ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΤON ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ,ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜE ΤHN ΚΟΠΕΛΑ ΤOY, ΟΤΙ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ Μ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜOY ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Π ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΜΕΧΡΙ ΝA ΔΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΑΡΑΙΑ Κ ΠΟΥ (ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ) ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜOY ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙ ΚΑΝΩ Κ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ, Κ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ..
ΜOY ΖΗΤΗΣΕ ΝA ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝA ΤA ΠΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤHN ΠΛΕΥΡΑ ΜOY ΤOY ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠOY ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜAΣ Κ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝ Μ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ.ΑΥΤΟΣ Μ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΣΤΑΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ (ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΕΤΑ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟΙ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΘΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΣΗ Π ΝΙΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΗΜΕΙΑ Κ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΜΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ Π ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΛΥΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΤΙ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ?? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Π ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ" ? ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ? ΜΗΠΩΣ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ......ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Π ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ν ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ Ν ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ???... ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ Μ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ...ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΠΟΛΛΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Κ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ Τ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ Γ ΑΥΤΟΝ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ Τ ΕΑΥΤΟΥ Μ...ΜΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΣΗ Κ ΜΟΝΟ Μ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ...ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :)

Η απάντηση του Queen.gr

Ουσιαστικά σου έχει πει ακριβώς αυτό που ζητάς. Ότι είσαι η μόνη κοπέλα με την οποία έχει περάσει τόσα στάδια και άρα έχει τόσο βαθιά και έντονη σχέση που τον προβληματίζει. Σίγουρα ενδιαφέρεται για σένα και δεν νομίζω πως το κάνει επίτηδες απλά πρέπει να καταλάβεις πως δεν σκέφτονται όλοι με τον δικό μας τρόπο και δεν βιώνουν τα συναισθήματα και τις καταστάσεις όπως εμείς. Στην προκειμένη περίπτωση, συνεχίστηκε μία περίεργη φιλική κατάσταση μεταξύ σας, που κατέληξε σε ερωτική ενώ μάλιστα εκείνος είχε σχέση. Είχε, έχει δεν μπορώ να καταλάβω. Το θέμα είναι ότι δεν θες να σου πει μόνο αυτό αλλά θες κάτι παραπάνω. Τα λόγια δεν αρκούν. Θες να είναι μαζί σου.

Προφανώς και έκανε σχέση με άλλη και όχι μαζί σου, γιατί όντως δεν είχε δεί το μεταξύ σας σκηνικό σοβαρά, αλλά σαν ένα παράξενο ιντριγκαδόρικο παιχνίδι ούτως ή άλλως. Εφόσον κι εσύ έδειχνες άνετη και πως δεν το βλέπεις κάπως πιο σοβαρά, για να μιλήσεις ή να το κόψεις νωρίτερα, εκείνος συνέχιζε να το βιώνει ως είχε.

Σίγουρα τον εξέπληξες με την ερωτική εξομολόγηση και χωρίς αμφιβολία ήταν κολακευτικό για εκείνον από τη στιγμή που σε γουστάρει να ακούσει το πώς ένιωθες και νιώθεις τόσο καιρό. Aπό εκεί και πέρα μάλλον όντως δεν ξέρει κι εκείνος τι θα κάνει. Έχει κοπέλα, του άρεσε αυτό το φιλικό χωρίς δέσμευση σεξ μαζί σου... η επικοινωνία χωρίς πίεση και τώρα όλα αλλάζουν.

Καλό είναι εφόσον αισθάνεσαι έτσι κι εκείνος δεν έπεσε με τα μούτρα στην αγκαλιά σου μόλις του το είπες να αποτραβηχτείς και να περιμένεις. Να δώσεις λίγο χρόνο να δεις τι θα κάνει. Αν όντως σημαίνεις κάτι. Κράτα λίγη απόσταση για να δεις αν πραγματικά του λείπεις και να δει κι εκείνος τι αισθάνεται. Αν δεν κάνει κάτι ή κρατήσει την ίδια στάση, τότε δυστυχώς δεν νιώθετε το ίδιο....

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ