Από τότε που κάνει παρέα με τον αδερφό μου, έχει μπει ένας τοίχος ανάμεσά μας!

Από τότε που κάνει παρέα με τον αδερφό μου, έχει μπει ένας τοίχος ανάμεσά μας!

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

To γράμμα της αναγνώστριας

Kαλησπερα , θελω κ εγω μια αντικειμενικη γνωμη. γνωριζω ενα παιδι εδω κ 2 χρονια ,πρωτα μιλαγαμε πολυ μεσω φεισμπουκ για ενα χρονο ,παραλληλα γνωριστηκαμε απο κοντα κ εχουμε πολλους κοινους μενουμε στην ιδια πολη αλλωστε,ειναι 4 χρονια μεγαλυτερος μου(27). Μου αρεσε κ μου αρεσει ,αυτος δε νομιζω να το ξερει ,μπορει και ναι, καμια φορα πετουσε διαφορα και φλερταρε μεσω μηνυματων κ απο κοντα κοιταζομασταν συνεχεια κ εντονα,ριχναμε κ τα πονηρα χαμογελακια μας,μαλιστα ειχε κανει μια φορα μια κινηση κ μ ακολουθησε στην τουαλετα ,κ στην πρωτη μας απο κοντα γνωριμια οταν εφευγε επεστρεψε για να με χαιρετισει, αλλα εγω δεν το εβλεπα κ πολυ σοβαρα γιατι ειχαμε πολυ καλη επικοινωνια κ πιστευα πως μεχρι εκει θα ειναι εφοσον δεν μου ζηταει κατι,την ειχα πατησει αλλωστε και σκεφτηκα πως ενας τοσο ωραιος απλα θα παιζει μαζι μ και καλυτερα να μεινουμε φιλοι . Οταν μιλαω με αλλους δεν σταματαει να κοιταζει ,κ μια φορα περυσι ημασταν σ διπλανη παρεα μου συστησε τους φιλους του κ μιλουσαμε ολο τ βραδυ ,κ οταν καποια στιγμη καποιος αγνωστος μου την επεσε εκεινος μπηκε αναμεσα μας κ με τραβηξε προς αυτον,αλλα τιποτα αλλο γι'αυτο δεν εδειχνα κατι εγω που να κανει μπαμ οτι μ αρεσει, κακα τα ψεματα αυτα φαινονται . Το αφησα λοιπον , κ τωρα σχεδον ενα χρονο δεν του στελνω τιποτα ,εκεινος για ενα διαστημα μου εκανε συνεχεια ike σε φωτο προφιλ μου που δεν μ ειχε κανει ποτε ,εγω ενα -δυο απο τοτε κ ως εκει. επειτα του γνωρισα τον αδερφο μου για μια δουλεια κ εγιναν κολλητοι απο την αρχη (και ειναι κ μικροτερος μου ) , αλλα το προβλημα μου ειναι πως οποτε με βρει θα μου μιλησει για εκεινον κ πως τα παει στη δουλεια γτ τον εχει αφεντικο , κ οτι ειναι σουπερ παιδι κλπ ,κ το εχω βαρεθει αυτο.. οποτε με βλεπει μου χαμογελαει πονηρα με κοιταζει με αγκαλιαζει αλλα απο τοτε που εγιναν κολλητοι ειναι σα να μπηκε ενας τοιχος!! το θεμα μου ειναι πως θελω οταν τον δω να μιλαμε ξανα για εμας ,και να του δειξω οτι μ αρεσει παραπανω απο φιλος , κ οχι να το κανω μεσω φεισμπουκ ειναι τραγικο ,αλλα δυσκολευομαι και αν εκεινος δεν το βλεπει ετσι τοτε θα ειναι αμηχανα οποτε βλεπομαστε ..αργα τ σκεφτηκα θα μου πεις μετα απο 2 χρονια αλλα ηταν ενα αλλο παιδι που με παιδευε κα την ειχα πατησει κ δεν αφηνα τον εαυτο μου να εκφραστει και να παιρνει τα μηνυματα αν υπηρχαν -δηλαδη ..αυτα !

Η απάντηση του Queen.gr

Σίγουρα υπάρχει φλερτ. Από εκεί και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται αλλά είναι συνάμα και απλά! Σε μπέρδεψα; Θα σε ξεμπερδέψω. Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να αναλύουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια, βλέμμα, κινησούλα, χαμόγελο, αν μας σύστησε σε φίλους, αν ζήλεψε, αν, αν, αν. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι άντρες αυτά τα βιώνουν στη στιγμή τους και σαν στιγμές τα αντιμετωπίζουν.

Μη νομίζεις ότι ο άλλος κάθεται να αναλύσει τόσο κάθε συνάντηση και επαφή, εκτός κι αν είναι τρελλά ερωτευμένος- κάτι που αν συνέβαινε θα τον έκανε να έχει εκδηλωθεί. Δεν θα πάθαινε δα και τίποτα ένας άντρας που κοντεύει στα 30 ας πούμε να ζητήσει από μία κοπέλα να βγουν ή να της δείξει κάτι περισσότερο ή πιο ξεκάθαρο, έστω προτείνοντας ένα καφέ. Κάθε άντρας ξέρει το δρόμο και πίστεψέ με ο αδερφός σου δεν μπορεί να είναι εμπόδιο.

Αν δεν είσαι ξινή και απρόσιτη όταν του μιλάς, τότε ναι μεν μπορεί να του αρέσεις τόσο εσύ όσο και το φλερτ μαζί σου ως ένδειξη επιβεβαίωσης, αλλά ίσως δεν του αρέσεις τόσο ώστε να θέλει να το προχωρήσει περισσότερο. Μπορεί να σε συμπαθεί, να του αρέσεις σαν εικόνα αλλά να είναι πχ ερωτευμένος με άλλη ή να μην είσαι τύπος του. Δε χάθηκε κι ο κόσμος. Το θέμα είναι ότι έχει περάσει πολλύς καιρός χωρίς να κάνει κάτι. Αν σε έβλεπε όπως τον βλέπεις εσύ, λογικά θα έκανε κάτι παραπάνω.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ