Μου ζήτησε να κάνουμε κάτι που δεν είχα δοκιμάσει. Είπα όχι. Έκανα καλά;

Μου ζήτησε να κάνουμε κάτι που δεν είχα δοκιμάσει. Είπα όχι. Έκανα καλά;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Πριν κάτι μέρες έκανα κάτι με ένα παιδί.. Στήν αρχή ήταν ωραία τέλεια άλλα μετά άρχισε να μου λέει κάποια πραγματα..που εγω δεν ξέρω αν μπορώ να τα κάνω. Μου ζήτησε να το κάνουμε άλλα εγω του είπα ότι δεν είμαι τύπος που το κάνει απο το πρώτο ραντεβού.. Τώρα κάθομαι και τον σκέφτομαι και το μετάνιωσα που του είπα όχι άλλα δεν το έχω κάνει πότε και δεν ξέρω πως είναι αν θα πονέσω? Για αυτό θέλω την άποψη σου δηλαδή έκανα καλά που του είπα όχι?

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν μπορώ να καταλάβω έτσι όπως μου τα γράφεις μπερδεμένα και συνοπτικά, αν σου ζήτησε να κάνετε σεξ από το πρώτο ραντεβού και δεν έχεις ξανακάνει ή αν σου ζήτησε κάτι πιο kinky πάνω στο σεξ και δεν αισθάνθηκες καλά με αυτό.

Σε κάθε περίπτωση το σώμα σου είναι δικό σου και η θέληση επίσης οπότε κακώς αισθάνεσαι άσχημα που δεν θέλησες να κάνεις κάτι που δεν ένιωθες έτοιμη να κάνεις. Ο καθένας οφείλει να το σεβαστεί αυτό. Συνέχισε να ασχολείται μαζί σου ή εξαφανίστηκε;

Όπως και να έχει εσύ θα κάνεις ό, τι αισθάνεσαι όταν το αισθάνεσαι χωρίς να ακούς κανέναν και χωρίς να φοβάσαι μη τον χάσεις. Αν είναι να φύγει θα γύγει είτε το δοκιμάσετε είται όχι. Ναι θα πεις σε ό, τι σε κάνει να θες να το δοκιμάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Καλά έκανες αν όντως αυτό επιθυμούσες- μην το σκέφτεσαι καν!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ