5 βασικά σημάδια, ότι σας βλέπει σαν φίλη και τίποτα παραπάνω!

Γωγώ Φούντα
5 βασικά σημάδια, ότι σας βλέπει σαν φίλη και τίποτα παραπάνω!

Aνοίξτε τα μάτια σας και διαβάστε προσεκτικά!

Ο έρωτας είναι υπέροχο πράγμα, που λένε και οι γιαγιάδες! Ξέρετε όμως πώς μπορεί ο έρωτας να γίνει εφιάλτης; Όταν είναι μονόπλευρος! Και καλά να είναι μονόπλευρος από την... άλλη πλευρά, γιατί αυτός που βασανίζεται δεν είστε εσείς, όχι ότι είναι ωραίο κάποιος να βασανίζεται αλλά μακριά από μας! Τι γίνεται όμως όταν εσείς είστε σφόδρα ερωτευμένες με κάποιον και το μόνο που λαμβάνετε είναι αδιαφορία άντε και κανένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη; Σίγουρα η λύση είναι να μιλήσετε ευθέως, να τα βγάλετε από μέσα σας και τελικά να φάτε μία ωραιότατη χυλόπιτα αλλά επειδή αυτό είναι ικανό να σας ρίξει σε βαθιά κατάθλιψη, καλύτερα να μη χρησιμοποιήσετε τόσο δραστικές μεθόδους! To μυστικό λοιπόν είναι να το συνειδητοποιήσετε και απλά να είστε προετοιμασμένες. Δυστυχώς βέβαια, εμείς οι γυναίκες έχουμε μία κακιά συνήθεια καθώς ενώ όλα τα σημάδια ορθώνονται εντυπωσιακά μπροστά μας, εμείς επιμένουμε να ζούμε το όνειρο και απλά περιμένουμε να γίνει το θαύμα και να ανταποδώσει κάποια στιγμή τον έρωτά μας. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε και να προσγειωθείτε στη γη! Εδώ λοιπόν σας έχουμε κάποια βασικά σημάδια ότι σας βλέπει αποκλειστικά και μόνο σαν φίλη!

1. Δεν βγαίνετε ποτέ οι δυο σας: Κι εκεί που το τηλέφωνο χτυπάει και ακούτε τη φωνούλα του να σας προτείνει να πάτε για ποτό, κι εσείς ανοίγετε την ντουλάπα με ενθουσιασμό αναζητώντας το τέλειο outfit, σας ξαναπαίρνει ρωτώντάς σας αν μπορείτε να περάσετε να πάρετε και την Μαρία και το Γιώργο! Υπάρχει μεγαλύτερη ήτττα από αυτό; Τι άλλο θέλετε για να συνειδητοποιήσετε ότι οι δυο σας δεν πρόκειται ποτέ να είστε κάτι παραπάνω; Δεν είναι ότι σας θέλει και ντρέπεται, ούτε ότι δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα, απλά δεν βρίσκει πουθενά το λόγο να πάτε οι δυο σας για ποτό! Εξάλλου δεν λέμε στις παρέες ότι όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο; Ε κάπως έτσι το σκέφτεται κι αυτός...

2. Αχ αυτά τα μηνύματα: Πρώτον και κύριον: Όταν ένας άντρας θέλει μία γυναίκα δεν χαμπαριάζει ούτε από ώρες, ούτε από δουλειές ούτε από τίποτα! Τουτέστιν ακόμα κι αν είναι ξημερώματα κι ακόμα κι αν εκείνη την ώρα σέρνεται από την κούραση και κλείνουν τα μάτια του, αν σας σκεφτεί το μήνυμα θα το στείλει ο κόσμος να χαλάσει! Εφόσον λοιπόν εκείνος, δεν έχει μπει ποτέ στη διαδιακασία να στείλει ένα μήνυμα ακόμα και για να δει απλά τι κάνετε, και σας θυμάται αποκλειστικά και μόνο όταν δεν έχει παρέα, τότε δεν είναι ότι δεν σας αγαπάει ή δεν σας υπολογίζει σαν άνθρωπο αλλά σίγουρα δεν σας γουστάρει!

3. Ζητάει τη συμβουλή σας... για άλλες γυναίκες: Ναι ξέρουμε τι θα σκεφτεί το μυαλουδάκι σας και εκείνο των κολλητών σας οι οποίες δεν θέλουν να σας στενοχωρήσουν: Τον μπαγάσα, τα κάνει όλα για να ζηλέψω! Ναι ίσως αυτό να γίνει μία φορά, που και πάλι δεν το νομίζουμε, αλλά συνέχεια; Ήρθε η ώρα να αντιμετώπισετε την αλήθεια και να καταλάβετε ότι το κάνει απλά και μόνο επειδή όντως θέλει τη συμβουλή σας. Tο θέμα στην προκειμένη βέβαια είναι αν εσείς είστε σε θέση να απαλλαγείτε, έστω προς στιγμήν από τα συναισθήματά σας και να τον συμβουλεύσετε με ειλικρίνεια. Αν όχι, καλύτερα να κάνετε τον κινέζο!

4. Δεν κερνάει ποτέ: Καλά στην προκειμένη εκτός του ότι δεν σας γουστάρει είναι και τσιγκούνης! Καταλαβαίνουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, και ότι τα χρήματα πια είναι είδος υπό εξαφάνιση, αλλά κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις εξόδους σας! Εφόσον λοιπόν βγαίνετε μια φορά στα χίλια χρόνια, θα μπορούσε κι αυτός ο καρμοίρης ένα ποτάκι να σας το κεράσει! Στην περίπτωση βέβαια, που υπάρχει κάποια γυναίκα την οποία ποθεί και θέλει να την κατακτήσει, είναι ικανός να διαρρήξει ακόμα και τον κουμπαρά της μικρής του αδερφής για να την κεράσει. Οπότε όπως καταλαβαίνετε, η τύχη και η μοίρα στην προκειμένη δεν είναι με το μέρος σας!

5. Δεν έχει προσπαθήσει ποτέ να σας... φιλήσει: Last but not least, μιας και ένα φιλί μπορεί να σηματοδοτήσει υπέροχα πράγματα και ταυτόχρονα απολύτως καταστροφικά! Aν λοιπόν περνάτε άπειρες ώρες μαζί, βγαίνετε, αράζετε σε σπίτια, έχετε πάει ακόμα και διακοπές μαζί, και αυτός δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση έστω να σας φιλήσει, πάνω στο μεθύσι και τον ξέφρενο χορό, ε τότε πραγματικά δεν θα το κάνει ποτέ! Γιατί άλλο να μην έχεις κι εσύ τις ευκαιρίες σου, αλλά να τις έχεις όλες τόσο απλόχερα και να μην το εκμεταλλεύεσαι; Ή χαζός είσαι ή απλά δεν θες!

Διαβάστε επίσης:

Τα μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη που κάνουμε στο πρώτο ραντεβού!

Μου ζήτησε να κάνουμε κάτι που δεν είχα δοκιμάσει. Είπα όχι. Έκανα καλά;

Tι μαρτυρά για το χαρακτήρα σας το ποτό που παραγγέλνετε σε ένα ραντεβού!