4 βασικά σημάδια που δείχνουν ότι είστε κολλημένη πάνω του!

Γωγώ Φούντα
4 βασικά σημάδια που δείχνουν ότι είστε κολλημένη πάνω του!

Κάντε σύντομα κάτι γιατί αλλιώς σας βλέπουμε μόνη στον μάταιο τούτο κόσμο!

Έπειτα από αρκετό καιρό μοναξιάς επιτέλους γνωρίσατε κάποιον που όχι μόνο σας αρέσει, αλλά κάνει το στομάχι σας να δένεται κόμπος και πάνω απ' όλα φαίνεται διατεθειμένος να κάνει σχέση μαζί σας! Ο ενθουσιασμός και η χαρά σας δεν περιγράφεται όπως φυσικά και η ευτυχία σας την οποία και σπεύδετε να μοιραστείτε με τις φίλες σας! Τι γίνεται όμως όταν από ένα σημείο και μετά ο έρωτάς σας είναι το πρώτο και τελευταίο πράγμα που σας απασχολεί; Τι γίνεται όταν από ένα σημείο και μετά το μόνο που κάνετε είναι να συναναστρέφεστε τον καλό σας ή τους φίλους του και η υπόλοιπη ζωή σας δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον; Το κακό με μας τα κορίτσια είναι ότι κυριολεκτικά κρεμιόμαστε από τη σχέση μας, με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά κανείς να μην μας έχει στο μυαλό του ως ανεξάρτητη και ξεχωριστή οντότητα. Το πιο κακό βέβαια της υπόθεσης είναι ότι αυτό το κάνουμε μόνο εμείς καθώς οι άντρες δεν αλλάζουν απολύτως τίποτα από την καθημερινότητά τους, λόγω της κοπέλας τους. Εδώ λοιπόν, σας έχουμε κάποια βασικά σημάδια τα οποία μαρτυρούν ότι είστε πραγματικά κολλημένη με τον καλό σας και δεν σας απασχολεί τίποτε άλλο.

1. Κάνετε σχέδια με βάση τις επιθυμίες του: Το να είσαι δεδομένος, ερωτικά μιλάμε πάντα, σε κάποιον, είναι ίσως η αρχή του τέλους για τον έρωτα και κατ΄επέκταση για τη σχέση. Καλώς ή κακώς, το γεγονός ότι δεν του χαλάτε χατίρι, του επιτρέπει να σας αγνοεί και γενικότερα να μην σας υπολογίζει όσο τουλάχιστον εσείς θα θέλατε. Οπότε λοιπόν, ενώ εσείς καταστρώνετε τα σχέδιά σας με βάση το δικό του πρόγραμμα, εκείνος πολύ απλά κάνει ότι πραγματικά θέλει, και αν χωράτε κάπου κι εσείς έχει καλώς! Θα μας πείτε τώρα, ότι έτσι είναι οι σχέσεις και πως πάντα ο ένας θα πρέπει να είναι λίγο πιο ευέλικτος από τον άλλο. Ωστόσο, το να μένετε κλεισμένη στο σπίτι, μη τυχόν και τηλεφωνήσει, είναι το λιγότερο τραγικό!

2. Το μόνιμο θέμα συζήτησης: Και ας πούμε ότι βγαίνετε με τις φίλες σας, αν τις έχετε ακόμα, και πάτε και για καφέ και για ποτό! Πώς περιμένετε να σας ξαναπάρουν τηλέφωνο όταν το μόνο θέμα συζήτησής σας είναι εκείνος και γενικότερα η σχέση σας; Εντάξει τα ακούσανε μία φορά, τα ακούσανε και δεύτερη, ε νομίζουμε ήρθε η ώρα από κει και πέρα να σιωπήσετε κι εσείς, και να αλλάξετε κάπως θέμα. Δεν είναι μόνο τα παράπονα και η γκρίνια που μπορεί να κάνετε, ακόμα και το πόσο καλά μπορεί να περνάτε μαζί του, και πόσο γλυκούλης και ζουζούνης είναι μαζί σας, κάποια στιγμή καταντάει βαρετό και κουραστικό! Οπότε ή αλλάξτε θέμα, ή καθίστε σπίτι σας!

3. Δεν έχετε τι να κάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας: Δεν είναι τραγικό να έχετε άπλετο χρόνο στη διάθεσή σας και να μην έχετε τίποτα απολύτως να τον κάνετε; Έχετε στηριχτεί τόσο πολύ πάνω του και οι συναναστροφές σας είναι πια τόσο πολύ περιορισμένες, που ακόμα και μία βδομάδα free να έχετε, είστε αναγκασμένες να καθίσετε σπίτι περιμένοντας τον καλό σας να γυρίσει και να σας κάνει παρέα. Οι φίλες σας είναι εξαφανισμένες, λογικό αν μας ρωτάτε, και ακόμα και τα χόμπι που είχατε παλιά, ή έστω πράγματα που σας άρεσαν, πλέον έχετε ξεχάσει ακόμα και ότι κάποτε υπήρξαν! Με λίγα λόγια, όλος ο κόσμος σας είναι εκείνος και δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν ισχύει το ίδιο και για αυτόν.

4. Σπαταλάτε τη σκέψη σας για εκείνον: Και καλά να είστε συνεχώς μαζί του. Και καλά να μιλάτε αποκλειστικά και μόνο γι' αυτόν! Αλλά ακόμα και τις ελάχιστες ώρες που είστε χωριστά, είναι δυνατόν να τον σκέφτεστε μονίμως; Πού είναι τώρα; Τι κάνει; Γιατί δεν έχει πάρει ακόμα τηλέφωνο; Με λίγα λόγια, ακόμα και να έχετε αποφασίσει να περάσετε χρόνο χωριστά και να κάνετε διαφορετικά πράγματα, όταν τον σκέφτεστε ανά πάσα ώρα και στιγμή, μάλλον το... concept αυτό, από την πλευρά σας τουλάχιστον δεν πρόκειται να τηρηθεί! Πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε τι θα κάνετε όταν κάποια στιγμή σας αφήσει!