Στα άδυτα του αντρικού μυαλού: 5 πράγματα γύρω από το sex που όλοι οι άντρες εύχονται να ξέραμε!

Γωγώ Φούντα
Στα άδυτα του αντρικού μυαλού: 5 πράγματα γύρω από το sex που όλοι οι άντρες εύχονται να ξέραμε!

Και φυσικά να τα εφαρμόζουμε κιόλας!

Οι γυναίκες είναι το ευαίσθητο και αδύναμο φύλο και οι άντρες το πιο ισχυρό και ίσως κάπως... αναίσθητο! Αυτό είναι γνωστό χρόνια τώρα, αλλά είναι και κάποιες φορές που καλώς ή κακώς αυτό παύει να σχύει! Μπορεί λοιπόν εμείς τα κορίτσια να έχουμε αμέτρητα παράπονα από τους συντρόφους μας, δεν είναι τρυφερός, δεν με παίρνει αγκαλιά, δεν κάνει ότι του ζητάω, κυρίως στο sex, και πάει λέγοντας το πράγμα! Έχετε όμως σκεφτεί ποτέ, ότι τα ίδια παράπονα, ίσως και ακόμα μεγαλύτερα, μπορεί να έχουν και εκείνοι; Και εδώ το θέμα είναι κάπως πιο περίπλοκο, γιατί εν αντιθέσει με τη γυναίκα, ο αντρας δεν μιλάει τόσο συχνά, με αποτέλεσμα να τα κρατάει μέσα του και να κάνει τα γνωστά και συχνά ξεσπάσματα! Εμείς λοιπόν, επειδή αγαπάμε τις γυναίκες, αλλά αγαπάμε και τους άντρες γιατί κατά βάθος είναι τα καλύτερα παιδιά, σας έχουμε κάποια πράγματα ή πιο συγκεκριμένα κάποιες σκέψεις των αντρών γύρω από το sex, που πραγματικά εύχονταν οι γυναίκες να ήξεραν!

1. To... τρίο δεν δαγκώνει: Δεν είπε κανείς να κάνετε τρίο ούτε φυσικά και σας ανάγκασε, εννοείται! Αλλά βρε κορίτσια, όταν εκείνος ανοίξει μια κουβεντούλα για το θέμα, δεν είναι ανάγκη εσείς να κάνετε λες και σας απειλεί με όπλο! Δείτε το τελοσπάντων σαν έναν τρόπο dirty talking, και μόνο έτσι! Μπορείτε δηλαδή να τον ρωτήσετε πώς το θέλει, πώς το σκέφτεται και γενικότερα πώς το έχει στη φαντασία του, να ξέρετε ότι θα σας πει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Μπορεί λοιπόν να μην του κάνετε τη χάρη, ή και να την κάνετε τελοσπάντων, αλλά θα έχετε κάνει μία πολύ ωραία... προθέρμανση για το κυρίως πιάτο! Καλή διασκέδαση!

2. Το πορνό δεν έχει να κάνει με εσάς: Ποτέ δεν καταλάβαμε, για ποιο λόγο οι γυναίκες όταν ανακαλύπτουν ότι ο καλός τους είναι φανατικός των ταινιών πορνό, και ποιος δεν είναι δηλαδή, θεωρούν ότι τις απατάει και κάνουν σαν τρελές όταν το μάθουν! Ήρθε η ώρα να διαχωρίσετε το κέρατο με τις... επιμορφωτικές αυτές ταινίες, να τις απενοχοποιήσετε και να τις εκμεταλλευτείτε, ναι φυσικά, όσο καλύτερα μπορείτε!

3. Πείτε και κανένα μπράβο: Καλά δεν είπαμε να του λέτε κάθε τρεις και λίγο είσαι ο καλύτερος και δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα, αλλά όταν κάτι το κάνει καλά, δεν χάλασε κι ο κόσμος να του το πείτε! Αφενός βολεύει εσάς γιατί με τον τρόπο αυτό θα το ξανακάνει, και αφετέρου του τονώνετε κάπως το ηθικό γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι στο κάτω κάτω! Ναι μεν τα κοπλιμέντα είναι πολύ περισσότερα προς τη γυναίκα, αλλά και τα αγόρια καμιά φορά την επιβεβαίωση την αποζητούν!

4. Το σώμα του δεν είναι μόνο το... πέος: Ναι σίγουρα το όργανο αυτό είναι πολύ σημαντικό, μη σας πούμε και το σημαντικότερο, αλλά βρε κορίτσια, όπως εσείς έχετε στήθος, πλάτη, λαιμό και όλα τα υπόλοιπα, έτσι έχει κι αυτός! Ασχοληθείτε λίγο με την εξερεύνηση του κορμιού του, δώστε λίγη προσοχή και στα υπόλοιπα σημεία και μην τα αγνοείτε επιδεικτικά! Εδώ να τονίσουμε, ότι αν η εξερεύνησή σας περιλαμβάνει τον... πρωκτό, καλύτερα προηγουμένως να το έχετε συζητήσει!

5. Όταν υπάρξει πτώση, μην τρελαίνεστε: Καλώς ή κακώς όλα είναι μέσα στη ζωή και όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οπότε λοιπόν, όταν εκείνος χάσει την... αρχοντιά του, τη στύση εννοούμε, δεν υπάρχει λόγος ούτε να τον κοιτάξετε σαν να είναι... γυμνοσάλιαγκας, ούτε να μαζέψετε τα μπογαλάκια σας και να σηκωθείτε να φύγετε! Γενικότερα να ξέρετε, ότι φρικάρουν, και μάλιστα πολύ από μόνοι τους, οπότε μην τα κάνετε χειρότερα τα πράγματα! Αφήστε τον να χαλαρώσει, και κάντε κάτι κι εσείς για να βελτιώσετε κάπως την κατάσταση!