Nicki Minaj & Zac Efron: Έκαναν σεξ;

Nicki Minaj & Zac Efron: Έκαναν σεξ;

Τι απαντά η Nicki στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να μοιράζονται νύχτες πάθους;

Πάντα θα υπάρχουν φήμες για ερωτικές περιπτύξεις της μιας βραδιάς στο Hollywood. Και γιατί όχι άλλωστε. Ποιος μπορεί να χωνέψει την ιστορία με τον Benicio del Toro και την Kimberly Stewart ή τον κρυφό δεσμό της Rihannaμε τον Ryan Phillippe;

Τι χρειαζόμαστε; Ένα hot club, ναρκωτικά, αλκοόλ και ορμόνες. Κάπως έτσι, σε μία κοινή έξοδο ή ας πούμε έξοδο στο ίδιο μέρος- υποτίθεται πως η Nicki Minaj έριξε στο κρεβάτι τον Zac Efron ή και το αντίθετο. Αυτός 25, εκείνη 30. Υποτίθεται μοιράστηκαν νύχτα πάθους τον Ιούλιο και πηγές αναφέρουν πως τον πήγε σπίτι της στο West Hollywood... το ίδιο βράδυ. Το δημοσίευμα λέει πως εκείνη είπε ότι ήταν μάλιστα το καλύτερο σεξ που έκανε ποτέ. Star, People Mag και TMZ λένε πως ο Zac βρέθηκε μαζί της μετά τη δεύτερη φορά σε αποτοξίνωσης.

Χαμός στα μέσα! Τόσο που η ίδια η Nicki ανακοίνωσε μέσω tweet την άρνησή της! Και μετά το έσβησε! "Ποιος ακριβώς είναι ο Zac Efron τελοσπάντων; Συγνώμη. Έχω μπερδευτεί!" μετά κάποιος της απάντησε με φωτογραφία του Zac και εκείνη έγραψε: "Αααααα, οκ... υποθέτω πως τελικά αυτή η φήμη δεν είναι και τόσο κακή. Γελάω."

Διαβάστε ακόμη:

Η Nicki Minaj και τα αποκαλυπτήρια του στήθους της στο instagram!(φωτό)

Zac Efron: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες που τον δείχνουν «λιώμα» από τα ναρκωτικά