Τι να κάνετε όταν θα δείτε τον πρώτο σας έρωτα μετά από χρόνια

Τι να κάνετε όταν θα δείτε τον πρώτο σας έρωτα μετά από χρόνια

Sex ή φίλοι;

Μεγάλο δίλλημα και δύσκολη απάντηση. Είναι από τις στιγμές που συναντιέσαι τυχαία με έναν άνθρωπο που όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει θυμάσαι ακόμα το πρώτο δευτερόλεπτο που τον είδες, τι φορούσε, τι σου είπε και γενικότερα πως σου ήρθε η κεραμίδα.
Γελάς, τα χάνεις δεν ξέρεις τι να πεις. Αλλά τι να πεις; Θες μέσα σε ένα λεπτό να μάθεις τα πάντα για τη ζωή του και νιώθεις περίεργα. Μετά αρχίζεις και τον παρατηρείς: πως του φέρθηκε ο χρόνος, είναι καλύτερος τώρα ή πριν;
Και κάπου σε όλα αυτά σου περνά και από το μυαλό το sex. Oups ξαναζεσταμένο φαγητό; Μετά από τόσα χρόνια;
Προσοχή φίλες μην μπερδεύεστε. Το ότι τον συναντήσατε τυχαία δεν σημαίνει ότι η μοίρα σας δίνει μια ευκαιρία να είστε και πάλι μαζι. Καθίστε να σας τσιμπήσω για να ξυπνήσετε από το όνειρο.
Απλά έτυχε. Αν σας είπε και καμιά σποντίτσα; Ε, αυτά είναι τα καλύτερα γιατί όπως και να το κάνετε, το λεκτικό παιχνίδι είναι το καλύτερο. Απαντήστε κι εσείς με τον τρόπο σας και απλά απολαύστε το.
Τώρα αν θέλετε να τα περιπλέξετε στο μυαλουδάκι σας και ζητάτε κάτι παραπάνω, σας το λέμε ότι είναι δύσκολο και προσοχή μην το γράψετε στο κούτελό σας γιατί τον χάσατε.
Συνεχίστε το παιχνίδι, στείλτε κανένα έξυπνο μηνυματάκι και ποιος ξέρει μπορεί να σας βγει.
Το μοτο σας πάντως πρέπει να είναι ένα stay cool, stay tune and play the game. Μόνο κερδισμένες θα βγείτε.

Διαβάστε επίσης:

3 τρόποι για να βρεις κανονική σχέση και να μην κολλήσεις στις «ξεπέτες»

4 πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν κάνετε sex με κάποιο για πρώτη φορά!