4 «θανατηφόρες» ατάκες για να του πείτε αμέσως μετά το sex!

Γωγώ Φούντα
4 «θανατηφόρες» ατάκες για να του πείτε αμέσως μετά το sex!

Γιατί καμιά φορά το μετά είναι πιο σημαντικό από το πριν...

Σίγουρα κατά τη διάρκεια του sex τα λόγια είναι περιττά, γιατί μιλούν τα... κορμιά και το πάθος! Είτε σου αρέσει, είτε όχι, είτε νιώθεις άνετα είτε θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, είτε αν είναι οι πρώτες φορές, συνειδητοποιείς ότι φοράς το εσώρουχο της γιαγιάς σου και ότι η κοιλιά του κρέμεται μέχρι το γόνατο, το sex θα γίνει γιατί ξεκίνησε και θα πρέπει να ολοκληρωθεί! Είναι άλλωστε και νόμος της φυσικής ότι ό, τι μπαίνει μοιραία... βγαίνει! Το θέμα λοιπόν κορίτσια, είναι το μετά την πολυπόθητη ολοκλήρωση και προφανώς δεν αναφερόμαστε στο πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας, αλλά το τι θα πείτε αφού ξαπλώσετε ανάσκελα στο κρεβάτι και κοιτάτε το ταβάνι! Αν είστε από τα κορίτσια τα έμπειρα και τα... περπατημένα, υποθέτουμε γνωρίζετε πολύ καλά τι θα πρέπει να πείτε και τι όχι. Αν όμως είστε από τις πιο συνεσταλμένες και ντροπαλές και πραγματικά θέλετε να πείτε κάτι έξυπνο γιατί ο τύπος σας αρέσει, σας έχουμε ενδεικτικά κάποιες ατάκες, έτσι για να τον στείλετε αδιάβαστο!

1. Ουάου: Απλό, λιτό και για την ακρίβεια δεν είναι καν λέξη! Είναι ένα επιφώνημα το οποίο μπορεί να πει πολλά περισσότερα από οποιαδήποτε πρόταση και ανάλυση! Με την προυπόθεση βέβαια ότι το sex σας άρεσε, που υποθέτουμε πως ναι αν τον τύπο τον γουστάρετε! Εκτός του ότι θα τον επιβραβεύσετε για την προσπάθεια και το ζήλο που επέδειξε, φανερώνετε ότι δε φοβάστε να κρύψετε τα συναισθήματα και την ευχαρίστηση που νιώσατε, μπας και το επαναλάβει! Ουάου λοιπόν και τα μυαλά στα κάγκελα.

2. Με... τσουρούφλισες: Σας ακούγεται αστείο; Σας ακούγεται απελπισμένο; Σας ακούγεται γενικότερα κάπως; Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι στο sex όλα επιτρέπονται; Καλά στην προκειμένη δεν μιλάμε για την πράξη αυτή καθεαυτή, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Από τη στιγμή που τον άνθρωπο δεν τον προσβάλετε, που είμαστε πολύ κατά σε αυτό γιατί όσο κακός κι αν ήταν δεν είναι ευγενικό, για ποιο λόγο να μην πείτε την πάσα αλήθεια; Ε ναι λοιπόν σας έβαλε φωτιά και θέλετε να το δηλώσετε. Τόσο κακό είναι;

3. Πώς ήξερες τι ακριβώς ήθελα;: Καλά αυτό αν το πείτε θα τον στείλετε κατευθείαν στα... ουράνια! Θα τον κάνετε το λιγότερο να νιώσει σαν θεός του έρωτα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας παντρευτεί κιόλας! Αν ο άντρας είναι περήφανος για κάτι, μετά από το... μέγεθός σου και τις ικανότητές του στο pro, αυτό είναι το ένστικτο και το πόσο καλός εραστής είναι! Τουτέστιν, να προσφέρει σε κάθε γυναίκα με την οποία καταπιάνεται... πολλαπλούς οργασμούς! Το καλό με το συγκεκριμένο είναι ότι δεν είναι εγωιστής. Είναι βέβαια ψωνάρα! Αλλά δε βαριέσαι;

4. Η σιωπή είναι... χρυσός: Καμιά φορά ξέρετε, βασικά πάντα αλλά έλα που και η επικοινωνία είναι απαραίτητη, η σιωπή είναι το πιο σωστό πράγμα που μπορείς να πεις! Αποφεύγεις παρεξηγήσεις, σίγουρα δεν κάνεις κάποια γκάφα και σίγουρα δεν παίρνεις θέση για τίποτα! Οπότε λοιπόν, αν τα παραπάνω δεν σας κάνουν, μπορείτε απλά να μην πείτε τίποτα! Δεν εννοούμε, να τον κοιτάζετε σα χάνος και ένα δάκρυ να κυλά από τη συγκίνηση, αλλά μπορείτε να τον αγκαλιάσετε, να του σκάσετε ένα σβουριχτό φιλάκι και μετά να επικρατήσει η σιωπή! Μέχρι να ακούσετε το... ροχαλητό του!

Διαβάστε επίσης:

Με «καρφώνει» μα μόλις τον κοιτάξω, γυρίζει από την άλλη. Με θέλει ή όχι;

5 λόγοι για τους οποίους είναι καλύτερο να είσαι single

Βρισκόμαστε κρυφά με τον πρώην μου αλλά έχει κοπέλα