Με κυνηγούσε τρία χρόνια επίμονα και μόλις με έριξε του πέρασε;

Με κυνηγούσε τρία χρόνια επίμονα και μόλις με έριξε του πέρασε;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπερα σας.. Πριν 3 χρονια δεχτηκα ενα αιτημα φιλιας απο εναν τυπο!
Απο την 1η μερα αρχισε να μ μιλαει δν εδινα σημασια μ μιλουσε οποτε ημουν online αλλα ποτε δν απαντησα, ημουν σε πολυχρονη σχεση κ δεν ηθελα μπελαδες. Περυσι π χωρισα τ απαντησα κ τον ρωτησα γτ επιμενει τοσο καιρο κ μ ειπε οτι τ αρεσω κ με γουσταρει κ κατι εχει παθει μαζι μου ηταν πολυ πιεστικος κ ανυπομονος με αποτελεσμα να τον σβησω να τον αποκρυψω κ να δωσω τελος σ αυτη την ιστορια. Πριν 1 μηνα στις ρυθμισεις που κοιτουσα βλεπω το ονομα του κ τον ξεμπλοκαρω κ μου ξανακανει αιτημα την επομενη ημερα. Ρωτησα τη φιλη μου που ειχαμε κοινη φιλη μηπως δεν ειναι στα καλα του κ μ απαντησε ειναι φυσιολογικος κ ευχαριστος κ ωραιο παιδι κ ετσι τον δεχτηκα παλι κ ξεκινησαμε να μιλαμε, δεν ασχολιοταν πολυ με το προφιλ του κ ειχε 1-2 φωτος εμενα ομως μ εστελνε πολυ συχνα φωτος του πριβε γ να εχω αποψη.. μιλουσαμε καθε μιση ωρα σαν να ειχαμε σχεση απο αποσταση, ηταν παλι πιεστικος κ γκρινιαρης κ ανυπομονος κ ζηλιαρης κ δεν ξερω πως ''με εριξε'', μ εκανε θεα σε κυνηγαω τοσα χρονια κ την εχω πατησει μαζι σου εισαι αυτη που θελω ελα να γνωριστουμε, να μην τα πολυλογω, παω,(απογοητευενη απο τον πρωην μ λεω τολμα κ οπου βγει) τον βλεπω κ μενω αφωνη ηταν πολυ στο στυλ μου κατι που στις φωτος δε το ειχα εμπεδωσει. Ξεκινησαμε τις ζηλειες κ απο κοντα με ποιον μιλαω στο κιν. που στελνω ποιος με παιρνει εμεινα 2 μερες μαζι του, ετσι ειχαμε συμφωνησει κ μετα εφυγα πηγα σε εναν φιλο μ στον οποιο μ ειχε πει να μην παω γιατι θα μου την πεσει. Τη συγκεκριμενη μερα επιανε δουλεια για 1η φορα, πρωι κ πολλες ωρες κ μ ειχε πει γυρνα πισω σπιτι σου δεν θελω να μενεις αλλου κ να μην μπορω να σε βλεπω λογω δουλειας εγω ομως εμεινα κ τον επαιρνα κ μου ελεγε ειμαι πτωμα κ επρεπε να χα φυγει κ δεν τον ακουσα κ δεν πηγα εκει να βρω αυτον αλλα να βγαινω με φιλους κ μετα εξαφανιστηκε.. μιλησαμε την μερα που τ ειπα φευγω κ τον ρωτησα τι εγινε αν εχω κανει κατι λαθος μ ειπε οχι απλα εχει πολλα στο κεφαλι του κ αλλαξε η ζωη του αποτομα με την δουλεια κ οτι δεν ξερει τι εχουμε!!!! τι σημαινει αυτο? τα παρατησα ολα να παω να τον βρω, τσακωθηκα με φιλους, οικογενεια ξοδεψα οτι ειχα κ δεν ειχα κ τι καταλαβα? πως αλλαξε απο εκει που ελιωνε γ εμενα, που με κυνηγουσε 3 χρονια..? κ τωρα με μλοκαρει αυτος απο το πουθενα!! παλι την πατησα!?! εχω γυρισει εδω κ 4 μερες κ δεν μεχει παρει 1τηλ να δει τι κανω αν εφτασα.. δν μπορω να τον καταλαβω! επισης ειδα οτι με ξεμπλοκαρισε χθες. πειτε μου τη γνωμη σας ειμαι τοσο ευκολοπιστη ή αυτος τοσο ιποκριτης 3 χρονια?? ευχαριστω για τον χρονο σας!

Η απάντηση του Queen.gr

Kαλησπέρα σου κι εσένα.

-Κανόνας πρώτος: Ξεκίνα να βάζεις τελείες και να δομείς σωστά τις προτάσεις σου. Αν περιμένεις να καταλάβει ένας ξένος ασυνάρτητες λέξεις και περιόδους τη μία πίσω από την άλλη- κάτι δεν πάει καλά. Αν δεν έχεις σε τάξη τα λεγόμενά σου, πάει να πει πως δεν έχεις σε τάξη τις σκέψεις σου, τον εαυτό σου. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Πάμε παρακάτω.

-Κανόνας δεύτερος: Σε κυνηγάει ένας τύπος επίμονα τόσα χρόνια και φτάνεις στο σημείο να τον μπλοκάρεις. Τον ξεμπλοκάρεις ύστερα από 10 αιώνες που λέει ο λόγος και χωρίς ντροπή και αξιοπρέπεια νά σου το πάλι το add. Θυμάσαι τι ρώτησες τη φίλη σου; Αν είναι στα καλά του. Επειδή σου είπε ότι είναι φυσιολογικός το πίστεψες; Δεν σου έφταναν τα γεγονότα; Ποιος στο καλό νορμάλ χριστιανός πάει να κάνει add άνθρωπο που δεν γνωρίζει καλά και τον έχει μπλοκάρει. Αδίστακτος κι εμμονικός με λίγα λόγια. Εσύ όλο αυτό το πήρες για έρωτα; Χωρίς αξιοπρέπεια δεν ισχύει.

-Πίεση και περιορισμοί. Κολακεύτικες; Θεώρησες ότι σε νοιάζεται; Αν σε νοιαζόταν θα πάσχιζε να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν για να είσαι ευτυχισμένη. Δεν το έκανε!

-Σε έκανε (ουσιαστικά εσύ το έκανες στον εαυτό σου) να τρέξεις πίσω του και να γίνεις χαλί να σε πατήσει. Εξαφανίστηκε. Αν σε ήθελε εξ' αρχής και ήταν όντως φυσιολογικός θα είχε κάνει πάρτυ από τη χαρά του. Αυτός σε απέφυγε. Επιβεβαίωση ήθελε. Τέλος.

Και περνάμε στην ανακεφαλαίωση: Όσο χαμηλή αυτοπεποίθηση και να έχουμε, δεν ξεχνάμε τη λογική μας. Ο άνθρωπος ουδέποτε υπήρξε φυσιολογικός και ερωτευμένος. Ήταν απλά εμμονικός και πεισματάρης. Το θέμα είναι εσύ να μάθεις να μην πέφτεις σε τέτοιου τύπου παγίδες που οι ίδιοι βάζουμε στον εαυτό μας, προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε την ανάγκη μας για ενδιαφέρον και προσοχή...

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ