Όσο και να τον ρωτάω, δεν μου λέει ποια θέλει!

Όσο και να τον ρωτάω, δεν μου λέει ποια θέλει!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητη queen...ειμαι σε απόγνωση...εδω και 3 χρονια κανω κολλητή παρέα με ενα παιδι το οποιο ειμαστε στην ιδια ταξη...καθομαστε μαζι...παμε μαζι μαθημα...και περναμε καθημερινά πολυ χρόνο μαζι...συχνα κανουμε πλακες οτι και καλα με θελει η οτι τα εχουμε αλλα ειναι απλα για αστειο και στο φιλικο...εδω και λιγο καιρο συνειδητοποίησα οτι τον θελω...και δεν ξερω τι να κανω...ειμαι σε απογνωση...οσες φορες και να τον ρωτησα ποια θελεις ποτε δεν μου απαντησε...τι να κανω;;;τον θελω παρα πολυ :(

Η απάντηση του Queen.gr

Προφανώς και έχουμε να κάνουμε με πολύ μικρές ηλικίες. Επειδή δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, δεν μπορώ να απαντήσω αόριστα. Αλλιώς είναι τα πράγματα στα 16-17 και αλλιώς στα 18- πόσο μάλλον σε μικρότερη ακόμη ηλικία.

Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι είσαι ανήλικη. Όπως καταλαβαίνεις (ίσως) κι εσύ, έχεις πολλά να μάθεις.

Πάντως όλο αυτό που περιγράφεις είναι τραγικό. Η πρώτη μου παρατήρηση είναι η λέξη απόγνωση. Αν είναι ποτέ δυνατόν να είσαι σε απόγνωση για αυτό το πράγμα.

Σε απόγνωση είμαστε όταν πχ και χτύπα ξύλο: Δεν έχουμε να φάμε, είμαστε άνεργοι, έχουμε χάσει δικό μας άνθρωπο, κοινώς όταν συμβαίνει κάτι πολύ πολύ σοβαρό.

Αυτό που περιγράφεις είναι απλά ένας έρωτας, ένα φερτ, μία καψούρα. Δεν είναι ποτέ λόγος για να είναι κανείς σε απόγνωση.

Ας πάμε στο παρασύνθημα. Δύο τινά υπάρχουν: Ή να σε θέλει κι αυτός και να μην καταλαβαίνει τη δική σου πλευρά ή να σε βλέπει φιλικά. Στο δεύτερο δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Αν ισχύει το πρώτο μην περιμένεις να σου πει: 'Εσένα' , αν παίζετε κρυφτούλι τόσο καιρό. Επειδή είστε μικρά το λέω. Αν ήταν μεγαλύτερης ηλικίας μετά βεβαιότητας θα απαντούσα πως δεν θέλει.

Κάνε μια προσπάθεια να δείξεις κάτι διακριτικά.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ