Επιμένει ότι είναι straight μα τα σημάδια άλλα δείχνουν!

Επιμένει ότι είναι straight μα τα σημάδια άλλα δείχνουν!

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Να σας πω κι εγώ την ιστορία μου μπας και βγάλω άκρη, αν και χλωμό το κόβω. Από που να αρχίσω και πού να τελειώσω. Γνωρίζω έναν τύπο πέρσυ, ζωγράφο. Δεν είχαμε πολλά πολλά. Τυπικά χαιρετιόμασταν σε κοινές παρέες. Στην αρχή για gay τον είχα, μιας και έκανε παρέα με αυτά τα άτομα και είχε το ίδιο στυλ, παρότι βαριά αντρική συμπεριφορά. Έκτοτε τον είδα να αλλάζει 2 κοπέλες, πολύ όμορφες και έμαθα ότι είχε και σχέση 4 χρόνια πριν από αυτό. Σε μία συζήτηση μάλιστα είχε αναφερθεί από κοινό γνωστό που τον έλεγαν gay το εξής: "Δε με νοιάζει αν με περνάνε για gay, και τον Χ. έτσι τον λένε, αλλά είναι ο πιο straight άνθρωπος του κόσμου". Όπου Χ. αυτός.

Το καλοκαίρι τον χρειάστηκα για μια δουλειά και αρχίσαμε να μιλάμε. Να μου μιλάει δλδ. Πού χάθηκες και να τα λέμε και τέτοια. Μπούρου μπούρου περί τέχνης και μουσικής, φτάσαμε να το ξενυχτάμε. Βγήκαμε πρώτη φορά για ποτό, στο τέλος της βραδιάς μόνο που δεν το κάναμε. Το ίδιο και τη δεύτερη φορά που με πήγε για φαγητό και ποτό. Μετά πήγαμε σπίτι του. Στο μεταξύ φουλ επικοινωνία. (Αυτό δεν έχει σταματήσει ως τώρα). Στο σεξ, σκατά. Να μην μπορεί να έρθει σε στύση και να αγχώνεται. Μία να τα ρίχνει σε μένα, μία στον εαυτό του. Χάλι η πρώτη μας φορά.

Βρίσκομαι με μια φίλη, μιλάμε, της το λέω και μου λέει "καλά είσαι τρελή; αυτός την έπεφτε στον τάδε με μηνύματα, τον έφτασε στο αμήν και του είπε: είμαι straight, αφού του έλεγε ότι του αρέσει". Τον έχω ρωτήσει κιόλας και μου είπε "δεν θα είχα κανένα θέμα να πω πως είμαι gay, οι πιο πολλοί μου φίλοι είναι. Το βρίσκω φυσιολογικό, αλλά μου αρέσουν οι γυναίκες".

Να μην τα πολυλογώ, δεν ήξερα τι να κάνω. Είμαι κι εγώ πολύ ανοιχτή με τους gay και δεν θα φρίκαρα να μου πει πως είναι κι ας έχουμε κάνει σεξ. Απλά δεν θα ήθελα να κάνουμε σχέση και να εκτεθούμε αν ξαφνικά αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο. Θα ήθελα να ξέρω με ποιον δένομαι (αν δώσω ευκαιρία και μας βγει το σεξ- μην ξεχνιόμαστε). Συνεχίζει να είναι καλός μαζί μου (γενικά σα συμπεριφορά στυλ και χιούμορ το έχει πολύ) και ήρθε σπίτι μου με τους φίλους μου, φάγαμε και μετά σεξ. Πάνω κάτω τα ίδια. Χάλια δλδ. Φτάσαμε να μου λέει πως είναι ερωτευμένος μαζί μου και δεν μπορεί να με αποχωριστεί μέρα με τη μέρα. Τι συμβαίνει; Εγώ να ξαναδώσω ευκαιρία; Δεν θέλω να τον φτύσω επειδή ήταν άτυχος μαζί μου, αλλά δεν θέλω και να την πατήσω ανεπανόρθωτα.

Η απάντηση του Queen.gr

Τι να σου πω, φίλη μου. Πολύ μπερδεμένη ιστορία. Αφού τον ρώτησες κιόλας και σου είπε πως του αρέσουν οι γυναίκες ενώ έχετε τόση άνεση και κοινούς γνωστούς gay, δεν νομίζω να είναι ψέμα. Από την άλλη όλο το στόρυ είναι περίεργο. Το ότι δεν μπορεί σεξουαλικά να αποδώσει μαζί σου ενώ κατά τα άλλα ζητά να είστε μαζί με προβληματίζει.

Μήπως γενικά δεν τα καταφέρνει και πολύ στο σεξ και ψάχνεται ή αναζητά επιβεβαίωση από παντού, παρότι δεν είναι gay για να νιώσει καλά; Δεν ξέρω τι να σου πω να κάνεις. Ίσως να το δοκιμάζατε ξανά, αφού τον ρωτούσες και πάλι σε ανύποπτο χρόνο (όχι πριν ή πάνω στο σεξ) αν ισχύουν κάποιες φήμες. Δεν είναι ανάγκη να πεις ποιος στο είπε ή να τις διαδώσεις, απλά να του εξηγήσεις πως σε βασανίζουν και να ξεκαθαρίσεις πως θα ήθελες να ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις με κάθε καλή πρόθεση.

Αν στο αποκλείσει, κάνε καμιά προσπάθεια ακόμη μήπως όντως είναι αγχωμένος και το παθαίνει. Ίσως αν νιώσει πιο οικεία το ξεπεράσει, σε περίπτωση που σε θέλει όντως τόσο πολύ.

Κράτα πισινές καλού κακού και αν δεις ότι δεν γίνεται δουλειά και πάλι, δεν είναι ανάγκη να τον πληγώσεις. Μπορείς να τον κρατήσεις στη ζωή σου σα φίλο, αφού περνάτε τόσο καλά.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ