5 τύποι γυναικών που οι άντρες δεν αντέχουν ούτε λεπτό!

Γωγώ Φούντα
5 τύποι γυναικών που οι άντρες δεν αντέχουν ούτε λεπτό!

Είστε; Την πατήσατε!

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη γη που να μην έχει ελαττώματα. Αυτό είναι το φυσιολογικό και το υγιές. Βέβαια, αυτό που είναι ελάττωμα για κάποιον μπορεί να είναι προτέρημα για κάποιον άλλο, οπότε το πάμε με την μέθοδο της πλειοψηφίας για να τελειώνει και το θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι τα ελαττώματα του καθενός είναι και αυτά που τον κάνουν γοητευτικό και μοναδικό, γιατί όντως η ατέλεια είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την τελειότητα. Υπάρχουν βέβαια και κάποια ελαττώματα, που αν μας ρωτάτε, όχι μόνο δεν είναι γοητευτικά, αλλά είναι επίσης, εκνευριστικά και ικανά να απομακρύνουν ανθρώπους από κοντά μας. Επειδή λοιπόν οι άντρες, είναι πιο απλά όντα, καλό αυτό, προτιμούν και τα πιο απλά πράγματα και τους πιο απλούς ανθρώπους κατ' επέκταση. Τουτέστιν, υπάρχουν τύποι γυναικών, που με ελάχιστες εξαιρέσεις οι άντρες σιχαίνονται, και αν είστε μία από τους παρακάτω, σας ευχόμαστε να βρεθεί στο δρόμο σας η εξαίρεση.

1. Η ισχυρογνώμων: Ο τύπος αυτός απαντάται τόσο σε άντρα όσο και σε γυναίκα, αλλά σε γυναίκα είναι ακόμα πιο εκνευριστικό διότι παίρνει την μορφή υστερίας. Δεν καταλαβαίνουμε το λόγο για τον οποίο επιμένετε σε κάτι τόσο πολύ, ακόμα κι αν σας αποδεικνύεται ότι είναι λάθος. Θα πρέπει κάποια στιγμή, και συγνώμη που σας το λέμε, να ξεκαβαλήσετε το καλάμι και να κάνετε υποχωρήσεις, γιατί έτσι είτε μόνη σας θα μείνετε, είτε με κανά βλάκα! Αλήθεια, οι συνάδελφοί σας πώς σας αντέχουν; Ή δουλεύετε μόνη από το φόβο μήπως κάποιος έχει δίκιο και αναγκαστείτε να το παραδεχτείτε; Το εν λόγω ελάττωμα, πραγματικά δεν γοητεύει κανέναν. Μόνο... απογοητεύει!

2. Η πριγκίπισσα: Έχετε μεγαλώσει στα πούπουλα, είστε πιο κακομαθημένη κι από την Paris Hilton και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Επειδή υποψιαζόμαστε ότι ο μπαμπάς σας ήταν απλά ένας μεροκαματιάρης που έπαιρνε καινούριο παντελόνι μια φορά το χρόνο για να έχετε εσείς τα πάντα, τώρα που κάπως μεγαλώσατε, αντί να του το ξεπληρώσετε, έχετε γίνει ακόμα χειρότερη. Από την μία δε φταίτε εσείς αλλά οι γονείς σας. Από την άλλη, άπαξ και περάσεις τα 18 είσαι υπεύθυνος και για τις πράξεις και για το χαρακτήρα σου. Μη νομίζετε ότι εκάστοτε θα λάβει ιδιαίτερα από τον μπαμπά σας για το πώς θα σας φέρεται και μη νομίζετε ότι θα σας έχει άφθονα τα 2ήμερα, τα δώρα και τα ακριβά εστιατόρια! Εκτός φυσικά αν καταλήξετε με πλούσιο. Που κι αυτός κάποια στιγμή θα σας σιχαθεί...

3. Η δήθεν: Αν το χαρακτηριστικό αυτό στον άντρα είναι μία φορά αστείο και ενοχλητικό τότε στη γυναίκα είναι 10. Αυτό το ότι το παίζετε κάτι που δεν είστε μόνο και μόνο για να κάνετε μία συγκεκριμένη εντύπωση, να ξέρετε ότι όλοι το αντιλαμβάνονται και όλοι το κοροιδεύουν. Γι' αυτούς είστε το σούργελο ή το τσόκαρο, που στο πλαίσιο ενός γενικότερου ρεκτιφιέ, ακούει μόνο ψαγμένη μουσική, πάει μόνο στα πιο ψαγμένα στέκια και κάνει παρέα μόνο με ψαγμένους ανθρώπους. Το ψαγμένος για τον καθένα έχει και διαφορετική σημασία! Αν λοιπόν τα κάνετε όλα αυτά, ενώ 5 χρόνια πριν ήσασταν κάθε βράδυ στα μπουζούκια, λυπούμεθα αλλά είστε αξιοθρήνητη! Μπορείτε να τα συνδυάζετε όλα; Αυτό μάλιστα... Αλλά είναι πολύ άσχημο και να απαρνείσαι το παρελθόν σου και να το παίζεις κάτι που δεν είσαι!

4. Η γλυκουλίτσα: Όλα είναι όμορφα, γλυκά και ροζ. Βλέπετε μωρό, το παίρνετε αγκαλιά! Βλέπετε σκυλί, το χαιδεύετε τουλάχιστον ένα τέταρτο. Όλες οι φίλες σας είναι κούκλες, και όλοι οι άντρες είναι γουρούνια που τόλμησαν να τα βάλουν μαζί σας. Πιστεύετε στην αγάπη και την καλοσύνη του κόσμου, και στενοχωριέστε που δεν είναι έτσι τα πράγματα. Όλα αυτά είναι τέλεια, μόνο αν ήσασταν καρτούν! Μα πού ζείτε τελοσπάντων; Είναι υπέροχο να έχετε θετικά συναισθήματα, αλλά πρέπει να προγειωθείτε και στην πραγματικά. Γιατί πολύ φοβόμαστε, ότι αυτή η υπέρ του δέοντως καλοσύνη και αισιοδοξία, το μόνο που θα καταφέρει είναι να του σπάσει τα νεύρα!

5. Η Samantha: Αν δεν καταλάβατε, εννοούμε τη Samantha από το Sex & The City. Κάθε ώρα για σας είναι ώρα για φλερτ και sex. Είστε πάντα στην τρίχα, ακόμα και περίπτερο να πάτε, φλερτάρετε με όποιον βρείτε, ακόμα και με το αμούστακο ανιψάκι της κολλητής σας και οτιδήποτε κι αν πείτε έχει να κάνει με το sex και με το πόσο αισθησιακή είστε. Αν βρεθεί κάποια χειρότερη από εσάς, την εξαφανίζετε, ενώ οι φίλες σας για κάποιο περίεργο λόγο δεν θέλουν να έχετε και πολλές επαφές με τα αγόρια τους. Γιατί άραγε; Ο τύπος σας είναι τέλειος για μία βραδιά, άντε 2, αλλά αν ένας άντρας κάνει το λάθος να σας πάρει στα σοβαρά, όχι μόνο το μετανιώνει αλλά τρέχει και να κρυφτεί! Plus: Οι γυναίκες σας μισούν, όχι επειδή είστε πολύ ωραία και σας ζηλεύουν, αλλά επειδή... δεν έχετε το Θεό σας!

Διαβάστε επίσης:

Οι 4 πολύ βασικοί λόγοι για τους οποίους οι άντρες εξαφανίζονται μετά το sex!

Η πεθερά μου με μειώνει και ανακατεύεται παντού!

10 μηνύματα που δεν πρέπει να στείλεις ΠΟΤΕ στον πρώην σου