Θέλω τον κολλητό μου που είναι και πρώην μου!

Θέλω τον κολλητό μου που είναι και πρώην μου!

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

To γράμμα της αναγνώστριας

Πριν 2 χρονια τα εφτιαξα με τον Δημητρη.Δεν κρατησε πολυ ειμαι και ο τυπος που τα παιρνει ευκολα στο κρανιο και βαριεται ευκολα ετσι τον χωρισα.Πλεον ειμαστε κολλητοι!Ολοι την μερα μαζι.Δεν καταλαβα πως εγινε αλλα το θεμα ειαι οτι τωρα νιωθω οτι τον θελω πιο πολυ απο ποτε.Θα μου πειτε οτι δεν υπαρχει προβλημα γιατι λογικα με θελει και εκεινος αφου μετα απο λιγο καιρο που χωρισαμε με ηθελε ακομα..αλλα τα πραγματα ειναι πιο περιπλοκα.Ειχε σχεση με μια γνωστη μου ''φιλη'' καπως για 7 μηνες μετα απο εμενα.Αλλα ειχαν συνεχεια καυγαδες και ετσι αυτη τον χωρισε το καλοκαιρι ενω αυτος ηταν σωστος απεναντι της.Το καλοκαιρι απο οσα μου ειπε η ιδια εκανε κατι με 8 ατομα!Αλλα μολις γυρισε απο τις διακοπες τον ξαναθυμιθηκε και ταχα μου δεν τον ξεχασε ποτε και ετσι τα ξαναβρηκαν. Οι καυγαδες ομως συνεχιζοντουσαν και ξαναχωρσαν.Ετσι αυτη 2 μερες μετα τον χωρισμο τους πηγε με εναν αλλον!Αυτος την παρατησε και τωρα λεει πως ξαναθελει τον ''κολλητο'' μου! Μεχρι στγμης δεν τα εχουν βρει..Οσον αναφορα εμενα και αυτον..ειμαστε συνεχια μαζι..κολλημενοι ο ενας πανω στον αλλον ..Με αγκαλιαζει συνεχια..Με φιλαει (μαγουλο) και τα σχετικα.Δεν ξερω τι να κανω!Βοηθεια?

H απάντηση του Queen.gr

Τι να σου πω. Κατ' αρχάς θα πρέπει να κάτσεις και να σκεφτείς πάρα μα πάρα πολύ καλά αν τον θες πραγματικά και όχι επειδή ήταν με κάποια άλλη. Επίσης να σκεφτείς αν πάλι θα βαριόσουν γρήγορα.

Δεν αντιλέγω στο ότι μπορεί να μην του έδωσες ευκαιρία και να κατάλαβες εν τέλει κάνοντας παρέα μαζί του πως είναι πιο ενδιαφέρον άτομο. Στο ότι σε θέλει όπως πρώτα κρατώ μια επιφύλαξη, μιας και η ιστορία με την άλλη από πλευράς του δεν ξέρω πώς έχει. Αφού κάνετε τόση παρέα γιατί δεν ξεκινάς ρωτώντας τον τι αισθάνεται για εκείνη και τι σκοπό έχει, πριν μπλέξεις τον εαυτό σου μέσα σε όλο αυτό. Επίσης η κοπέλα αυτή είσαι σίγουρη ότι πράγματι φέρεται έτσι; (Από την άλλη μεριά όταν τα έκανε υποτίθεται αυτά είχαν χωρίσει). Αν θεωρείς περισσότερο δικό σου άνθρωπο αυτόν, μίλησέ του να δεις τι νιώθει για την άλλη και ανεξάρτητα από εσένα. Άσε λίγο καιρό και προσπάθησε να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση μεταξύ σας. Ούτως η άλλως η φάση του τώρα είναι πολύ μπερδεμένη, πρέπει να ηρεμήσει λίγο το πράγμα. Μετά, αν είσαι σίγουρη ότι δεν είναι αλλού συναισθηματικά, κάνε μία μικρή κίνηση να δεις πώς θα λειτουργήσει. Απλά μη βιαστείς να μπλέξεις κι άλλο την ιστορία τώρα.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ