4 βασικοί λόγοι για τους οποίους δεν κάνουμε όσο sex θα θέλαμε!

Γωγώ Φούντα
4 βασικοί λόγοι για τους οποίους δεν κάνουμε όσο sex θα θέλαμε!

Όταν το sex γίνεται ένα άγνωστο σπορ!

Η αλήθεια είναι ότι τα πάντα πλέον κατακλύζονται από sex! Συμβουλές για καλύτερο sex, μέρη για πιο... περιπετειώδες και φαγητά για να ανεβάσετε τη λίμπιντο, και τόσα άλλα που δεν πρόκειται να χωρέσουν σε λίγες γραμμές. Ξέρετε όμως ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε; Θεωρούμε το sex δεδομένο, ενώ για τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού, είναι από σπάνιο έως ανύπαρκτο. Δεν έχει να κάνει με το αν έχεις σχέση ή όχι, αν και τα μπακούρια έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να απέχουν από το sex για περισσότερο καιρό, αλλά έχει να κάνει με διάφορους άλλους παράγοντες, αρκετά σοβαρούς και... επιστημονικούς θα λέγαμε. Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι ότι ελάχιστοι άνθρωποι στον πλανήτη αυτό, κάνουν όσο sex πραγματικά θα ήθελαν. Κάτι που αν το καλοσκεφτείς είναι αρκετά λυπηρό, ειδικά αν συνειδητοποιήσουμε ότι αντί η καθημερινότητά μας να αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος στο sex, κατακλύζεται από δουλειά, άγχος και ρουτίνα. Εδώ σας έχουμε 4 πολύ βασικούς λόγους για τους οποίους δεν κάνουμε όσο sex πραγματικά θα θέλαμε... Δώστε βάση!

1. Δεν το θεωρούμε... ευχάριστο: Η αλήθεια είναι ότι το sex είναι πάνω απ' όλα ευχαρίστηση. Όταν λοιπόν η ευχαρίστηση αυτή παύει να υφίσταται, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι όχι μόνο δεν θα μπορούμε να το απολαμβάνουμε, αλλά τελικά θα προσπαθούμε να το αποφεύγουμε κιόλας. Είναι η ρουτίνα; Είναι η κούραση και το άγχος; Είναι ότι πλέον το sex έχει γίνει καταναγκαστικό έργο; Είναι αυτά και τόσα άλλα; Δοκιμάστε το απλό αλλά και τόσο θεραπευτικό φιλί. Πολλά ζευγάρια έπειτα από κάποιο καιρό που είναι μαζί, αποφεύγουν να φιλιούνται κατά τη διάρκεια του sex, κάτι που είναι μέγα λάθος!

2. Πόνος: Κι όμως όσο απίθανο και περίεργο κι αν σας φαίνεται, υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες δεν μπορούν να απολαύσουν το sex λόγω αφόρητου πόνου και δεν αναφερόμαστε φυσικά στην πρώτη φορά. Είτε είναι πολύ στενές είτε η... υγρασία της περιοχής δεν είναι επαρκής, με αποτέλεσμα οι συνευρέσεις να είναι σωστός εφιάλτης. Στην προκειμένη έχουμε να προτείνουμε λιπαντικό και... υπομονή! Γιατί με υπομονή, όλα γίνονται!

3. Ο παρτενέρ... βαριέται: Κακά τα ψέματα όλοι θέλουμε να νιώθουμε επιθυμητοί και σέξι και φυσικά μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο παρτενέρ μας σε αυτό. Όταν λοιπόν εκείνος βαριέται και δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια για να μας κάνει να νιώσουμε επιθυμητές τότε πώς στο καλό να μας έρθει η όρεξη για sex; Πιάστε τον να του πείτε 2 λόγια, και αν δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο, όπου εκεί τον παρατάτε με την μία, βρίσκετε μία λύση μαζί. Απλό...

4. Δεν έχει γίνει... ρουτίνα: Ναι μπορεί η λέξη αυτή να ακούγεται κάπως, αλλά αν δε βάλετε το sex μέσα στην καθημερινή σας ρουτίνα πώς περιμένετε να βρείτε χρόνο και διάθεση; Με λίγα λόγια εννοούμε ότι ακριβώς όπως κάθε Τετάρτη βράδυ πηγαίνετε σινεμά ή κάθε Πέμπτη για φαγητό, έτσι ακριβώς μπορείτε να κάνετε και με το sex. Στην αρχή ίσως να σας φαίνεται κάπως, αλλά με τον καιρό θα το συνηθίσετε και θα το βάζετε όλο και πιο πολύ στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης:

Θέλω τον κολλητό μου που είναι και πρώην μου!

4 αστείοι τρόποι για να βρείτε τον τέλειο άντρα, που όμως αποδίδουν!

5 βασικά πράγματα που καμία γυναίκα δεν θέλει να ακούσει στο πρώτο ραντεβού!