Θέλει επανασύνδεση. Να τον δεχτώ πίσω;

Θέλει επανασύνδεση. Να τον δεχτώ πίσω;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γειά σας, θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας. Ήμουνα με κάποιον κ χωρίσαμε κυριολεκτικά πριν το γάμο. Μετά από πολύ καιρό εκείνος βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί μου κ εδώ κ αρκετούς μήνες προσπαθεί να με πείσει να ξαναείμαστε μαζί. Η αλήθεια είναι ότι κατά βάθος θέλω πολύ να είμαστε ξανά μαζί, αλλά φοβάμαι. Όμως, δε θέλω να ξαναπεράσουμε τα ίδια, πόνεσα πάρα πολύ με αυτό το χωρισμό κ σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, κ εκείνος. Επίσης, οι δικοί μου δε θα δουν με καθόλου καλό μάτι τυχόν επανασύνδεση με το συγκεκριμένο άτομο κ η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να χαλάσω τη σχέση μου μαζί τους. Δεν ξέρω, αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία;

Η απάντηση του Queen.gr

Είναι απόλυτα λογικό να φοβάσαι ύστερα από κάτι τέτοιο. Είναι λογικό να φοβούνται και οι δικοί σου, οι οποίοι σίγουρα θέλουν την ευτυχία σου.

Από την άλλη υπάρχει περίπτωση να σε θέλει όντως πίσω και να το συνειδητοποίησε μετά το λάθος του. Η απουσία του και η απόφασή του να το τελειώσει, ενδέχεται να οφείλονταν στο φόβο.

Το θέμα δεν είναι να του κάνεις το χατίρι ή να ευχαριστήσεις τους δικούς σου. Το θέμα είναι να είσαι ευτυχισμένη και να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις.

Αν τον αγαπάς και τον θες, δοκίμασέ το. Η ζωή είναι δική σου. Αν πιστεύεις ότι έχετε τελικά μέλλον και το θες πραγματικά - δεν αξίζει να μένεις πίσω. Μπορείς να δώσεις δεύτερη ευκαιρία, αν πραγματικά το θες και το αισθάνεσαι- κρατώντας παράλληλα, μικρό καλάθι!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ