Είμαστε στην αρχή της σχέσης και φοβάμαι πως παίζει με άλλες

Είμαστε στην αρχή της σχέσης και φοβάμαι πως παίζει με άλλες

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Δεν είμαστε μαζί πολύ καιρό. Κανένα μήνα και κάτι. Δείχνει φοβερό ενθουσιασμό και κάνει πολλά για μένα. Βλεπόμαστε. Μιλάμε όλη μέρα. Έρχεται να με δει έστω και για λίγο. Έχει άστατο παρελθόν. Δείχνει και λέει πως θέλει να είναι μαζί μου πολύ. Τα βράδια όμως μιλάει με κοπέλες. Φίλες του; Έχω πάθει πολλά. Το κάνει όντας δίπλα μου. Μπορεί να είναι κοινωνικός δε λέω, αλλά 2 και 4 το πρωί; Δεν ξέρω. Νευριάζω και τσαντίζομαι μόνη μου. Δεν λέω κάτι όμως...

Η απάντηση του Queen.gr

Τύποι που παίζουν από δω και από εκεί, υπάρχουν πολλοί. Σίγουρα καλό είναι, μιας και στην πραγματικότητα είναι νωρίς, να κρατάς μικρό καλάθι και να μην υπερενθουσιάζεσαι. Δεν ξέρεις πώς θα βγει η σχέση. Όσο τρελαμένος και να είναι δεν ξέρει κι αυτός ίσως.

Δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα αν παίζει ή όχι και πόσο θα κρατήσει αυτό αν κρατήσει. Αν κάνει πολλά για σένα και περνάς όμορφα μαζί του τότε απόλαυσέ το όσο μπορείς και όσο κρατήσει, αξιοποιώντας τις όμορφες στιγμές χωρίς να επαναπάυεσαι. Από την άλλη μπορείς να αναλάβεις δράση ως εξής: Ζήτησέ του να μην μιλάει τέτοια ώρα δίπλα σου, μιας και δεν το βρίσκεις και τόσο διακριτικό ή ευνοϊκό για τον ύπνο σου. Βάλε λίγο ύφος χωρίς να υπονοήσεις τίποτα!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ