Πειραζόμαστε και τσακωνόμαστε συνεχώς. Τον θέλω. Να χαλάσω τη φιλία;

Πειραζόμαστε και τσακωνόμαστε συνεχώς. Τον θέλω. Να χαλάσω τη φιλία;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γειά σας! Απο τότε που άρχισα τη σχολή,γνωρίστηκα με εναν συμμαθητή μου και γίναμε κάτι σαν ''κολλητοί''...Σε σημείο να λέμε τα γκομενικά μας κλπ...εκείνος ήξερε οτι έχω σχέση τότε και δεν υπήρχε ίχνος απο κάποια στοιχεία έρωτα...ωστόσο,όταν βρισκόμασταν μόνοι μας είχαμε τρομερή χημεία...τόσο τρομερή χημεία δεν έχω ξανανιώσει...με παραξένεψε στην αρχή αλλά μετά δεν έδωσα βάση...πριν κανα χρόνο είχαμε πάει με τη σχολή εκδρομη στο εξωτερικό και τότε ασυναίσθητα μέσα μου ξύπνησε ο ''έρωτας'' ας πούμε για αυτόν...μου φάνηκε παράξενο. Εγω τότε είχα ακόμα σχέση αλλά είχα κολλήσει σε αυτόν...όσο ήμασταν στο εξωτερικό έγιναν κάποια περίεργα πράγματα...πχ είχα πιο πολύ αυτοπεποίθηση και ήμουν πολύ ανοιχτή σε όλους και πέρναγα καλά...αυτός άρχισε να κάνει κάτι περίεργες κινήσεις...πχ...κάποια στιγμή πήγε να με φιλήσει κ άλλα πολλά που δεν έγιναν πραγματικότητα ενώ υπήρχαν τα σημάδια. Επίσης να προσθέσω οτι με αυτό το άτομο συνέχεια βριζόμαστε σε στυλ πλάκας. έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε απόσταση αναπνοής αλλά δεν έχει γίνει καμια κίνηση. Τελος πάντων εδώ και εναν χρόνο είχαμε χαθεί μιας και τελείωσε η σχολή και είχαμε μιλήσει ελάχιστα για τα νεα μας κλπ.Όμως πριν λιγο καιρο ηταν τα γενεθλια του κολλητου μου κ ηρθε κ εκεινος. Μολις με ειδε μου μιλησε αμεσως και πιασαμε τη κουβεντα και βριζομασταν παλι κλπ...μέχρι κ μια φίλη μου,μου είπε οτι κάτι υπάρχει μεταξύ μας όταν μιλάγαμε αλλά δεν έδωσα βάση.Στο τέλος μου έδωσε το τηλ του κ μου είπε να βγουμε για καφέ (μόνος του ήθελε και μου το έδωσε)...Τέλος βγήκαμε με κοινή παρέα και πάλι τσακωνόμασταν και στο τέλος κατέληξε να γουστάρει τη σερβιτόρα...τι γίνεται? Τα έχω χασει! Εν τω μεταξύ όλοι μου λένε να του το πω αλλά δεν θέλω να χαλάσει η φιλία μας και να φαω και απόρριψη...Ξέρω οτι πρέπει να ρισκάρω αλλα με έχει μπερδέψει πάρα πολυ! Βοηθεια! (αν μπορείτε μην βάλετε το όνομα μου).

Η απάντηση του Queen.gr

Τι να σου πω τώρα. Αρχικά, σιγουρέψου πως δεν έχεις παρερμηνεύσει κάτι. Θα μου πεις "μα... αυτό μα εκείνο... μα το άλλο...". Κάτσε λογικά και κάνε έναν απολογισμό σε κάθε φάση και σκέψου αν όντως είναι αρκετό το ενδιαφέρον που σου δείχνει. Ακόμη κι αν με σιγουριά δεις πως η φάση μεταξύ σας σηκώνει πολύ ερωτισμό, τι φταίει και δεν προχωράει; Ο αμφότερος φόβος;

Μήπως κάτι άλλο; Μήπως αυτό του αρέσει, να παίζει; Το όλοι σου λένε να του το πεις, δεν σημαίνει κάτι, μιας και έξω από τα τραγούδια πολλοί μπορούμε να ισχυριζόμαστε πως είμαστε καλλίφωνοι. Τι θα γίνει όμως αν χρειαστεί να ανεβούμε στη σκηνή;

Θα σου πρότεινα, την επόμενη φορά να μην απαντάς στα πειράγματά του και να αρχίσεις να έχεις μία φυσιολογική επαφή και επικοινωνία. Ακόμη κι αν κάνει τα πάντα για να τσακωθείτε, προσπάθησε εσύ να κρατάς καλοπροαίρετη, ανώτερη, ανεπηρέαστη στάση και να είσαι καλή και σωστή μαζί του, με το χαμόγελο.

Τη σερβιτόρα μπορεί να τη γούσταρε για να σε τσαντίσει, μπορεί και να τη γούσταρε γιατί ναι μεν υπάρχει ένα παιχνιδάκι μαζί σου αλλά δεν γουστάρει αρκετά και ξεκάθαρα τόσο ώστε να κάνει το βήμα.

Αν λοιπόν, υπάρχει φόβος από μέρους του ως προς την απόρριψη, μπορείς να φέρεσαι με τον καλύτερο και όσο πιο ώριμο τρόπο και δεν θα χάσεις. Αν παραμείνει το πείραγμα, πάει να πει πως κάτι δεν πάει καλά μαζί του. Αν απλά φοβάται και κ*λώνει (που λένε), θα του περάσει. Πριν ρίξεις τα μούτρα σου (δεν είμαστε υπέρ του εγωισμού αλλά δεν μας έχει δείξει και κάτι επιβεβαιωμένα), δοκίμασε αυτό.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ