Oι 7 πιο αμήχανες στιγμές στο σεξ και πως να τις αποφύγετε

Oι 7 πιο αμήχανες στιγμές στο σεξ και πως να τις αποφύγετε

Και να σου τύχει, υπάρχει λύση!

Όταν σου τύχει η αμήχανη στιγμή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι προετοιμασμένη...

Αμήχανη στιγμη 1η: Φοράς ακόμα τον κορσέ σου

Όλες οι γυναίκες έχουμε τα μικρά μυστικά τα οποία και επιστρατεύουμε για τις εμφανίσεις μας. Ένας κορσές είναι το ίδιο δύσκολο να φορεθεί όσο και να βγει. Για να αποφύγεις την αμήχανη στιγμή που εκείνος προσπαθεί μετα μανίας να στον βγάλει, επισκέψου το μπάνιο πριν φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα.

Αμήχανη στιγμή 2η: Αξύριστες γάμπες
Τα μαλλιά σου είναι τέλεια, το φόρεμα σου είναι σέξι, αλλά πάλι δεν πρόλαβες να ξυρίσεις τις γάμπες σου. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Βάλε υπενθύμιση να το κάνεις μία μέρα πριν το ραντεβού σας.

Αμήχανη στιγμή 3η: Δυσάρεστη αναπνοή
Μια τσίχλα μπορεί να φτιάξει λίγο την κατάσταση, αλλά τα έξυπνα κορίτσια δεν παραγγέλνουν ποτέ κρεμμύδι στο πρώτο ραντεβού. Όσο για το σκόρδο απόκλεισέ το από τη διατροφή σου για εβδομάδες.

Αμήχανη στιγμή 4η: "Κατέβηκαν οι Ρώσοι"

Δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό ο ερχομός της περιόδου πόσο μάλλον αν σου τύχει κατά την ερωτική συνεύρεση. Ενημέρωσέ τον για την κατάσταση σου, πήγαινε στο μπάνιο και σκέψου ότι είναι φυσιολογικό. Αν δεν καταλάνει πρόβλημά του.

Αμήχανη στιγμή 5η: "Ουπς, η τρέσα μου!"
Αν φοράς extensions ή τρέσες μπορεί να έρθεις στην αμήχανη κατάσταση να μείνει εκείνος με το... μαλλί στο χέρι. Ενημέρωσε τον ότι το να αγγίζει τα μαλλιά σου είναι κάτι που δεν σε φτιάχνει καθόλου...


Αμήχανη στιγμή 6η: Χτυπάει το τηλέφωνο σου
Εκτός κι αν πρόκειται για κάποια έκτακτη περίπτωση η κλήση σου μπορεί να περιμένει. Κάνε όλα τα τηλέφωνα και στείλε τα μηνύματά σου πριν τη μεγάλη στιγμή και βεβαιώσου ότι το τηλέφωνο θα μείνει σε άλλο δωμάτιο και στη τσάντα σου.

Αμήχανη στιγμή 7η: Σε πήρε ο ύπνος!
Αυτό και αν είναι αμηχανία! Η αλήθεια είναι ότι είσαι μια businesswoman που προσπαθείς να ισορροπήσεις στον ρόλο και της καλής συντρόφου, αλλά η προσπάθεια σου απέτυχε για απόψε. Συμβουλή πρώτη: Όταν είσαι κουρασμένη απλά πες το. Είναι καλύτερο να μην κάνετε τίποτα από το να κοιμηθείς ενώ εκείνος τα δίνει όλα. Συμβουλή δεύτερη: Αν σου συμβεί εξήγησε απλά πόσο κουρασμένη ήσουν.

Διάβασε ακόμη

Κάνουμε λιγότερο σεξ απ' ότι... οι παππούδες μας!