Οι άντρες μιλούν για το σεξ στο πρώτο ραντεβού! Αυτά που είπαν δεν θα σας αρέσουν καθόλου!

Οι άντρες μιλούν για το σεξ στο πρώτο ραντεβού! Αυτά που είπαν δεν θα σας αρέσουν καθόλου!

5 άντρες ανοίγουν την καρδιά τους... και τα μάτια μας! Διαβάστε προσεκτικά.

Πόσο σύντομα είναι το πολύ σύντομα; Το ερώτημα που στριφογυρίζει στο μυαλό σου μετά από ένα ονειρεμένο πρώτο ραντεβού, που κατέληξε στο σπίτι του, δεν ταλαιπωρεί μόνο εσένα. Τα αναπάντητα ερωτήματα "τι να σκέφτεται για μένα" και "αν θα με ξαναπάρει τώρα τηλέφωνο" βασανίζουν ανεξαιρέτως όλες τις γυναίκες... Επειδή ούτε εμείς, ούτε οι κολλητές σου μπορούμε να δώσουμε απάντηση στο πως σε βλέπει εκείνος μετά την καυτή βραδιά αποφασίσαμε να ρωτήσουμε μερικούς φίλους μας και να ρίξουμε φως στο μυστήριο... Οι παρατηρήσεις μας συνοψίζονται στα εξής: Δεν περιμέναμε αυτές τις απαντήσεις.... και να σας ενημερώσουμε ότι δεν ρωτήσαμε και τους πιο συντηρητικούς του είδους!

Εντάξει ζούμε σε μια απενοχοποιημένη εποχή που η επιλογή του τέλειου φορέματος μας παίρνει περισσότερη ώρα από την επιλογή ερωτικού παρτενέρ. Και εκεί που οι γυναίκες επιτέλους τα βρήκαμε με τη σεξουαλικότητά μας, οι άντρες δείχνουν να κάνουν στροφή στον "συντηρητισμό"... (ναι, τα δύο φύλα δεν θα συγχρονιστούν ποτέ)


Ο Σωτήρης, 29 ετών, γραφίστας μας είπε: "Δεν θέλω να ακουστώ συντηρητικός, αλλά δεν θέλω να φέρω ένα καλό κορίτσι από το πρώτο βράδυ στο σπίτι. Νομίζω θα χαλάσει τις πιθανότητες που έχω μαζί της.
Υπάρχει κάτι ωραίο στη γυναίκα που σε κάνει να περιμένεις".

Όλοι οι άντρες με τους οποίους συνομίλησα για την σύνταξη αυτού του πονήματος είπαν κάτι κοινό. Η προσμονή τους αρέσει. Οι απαντήσεις τους ήταν ειλικρινείς και αυθόρμητες.

Βασίλης, 32 ετών, ιδιοκτήτης εστιατορίου. "Την πρώτη φορά που βγήκα με τη Δήμητρα, το ήθελα πολύ και είχα μεγάλες προσδοκίες (το λες και σχέση). Μετά το ραντεβού μας την πήγα σπίτι και όταν δεν μου πρότεινε να ανέβω σπίτι νομίζω ένιωσα ικανοποίηση. Ήθελα να ανέβω, αλλά ένιωσα και μια ευχάριστη έκπληξη. Κατάλαβα ότι ήθελα να περιμένω, να το προσπαθήσω, να το κερδίσω, και όσο πιο δύσκολο το έκανε τόσο περισσότερο μου άρεσε ".


Μιχάλης, 26 ετών, ποδοσφαιριστής. "Είναι διαφορετικό πλέον να γνωρίζεις κάποιον που δεν θέλει να στα δώσει όλα από την πρώτη στιγμή. Δεν θα πω κάποια εύκολη επειδή θέλει να κάνουμε σεξ το πρώτο βράδυ, αλλά εμένα με ιντριγκάρει κάποια που με κάνει να ανυπομονώ για κάτι. Είναι ωραίο να σου δίνει τον χρόνο να την γνωρίσεις.

Γιάννης, 26 ετών, μάγειρας. "Όταν γνώρισα την κοπέλα για πρώτη φορά, είχαμε αρχίσει τα παθιασμένα φιλιά ήδη από το club που βρισκόμασταν. Ήμουν σίγουρος πως θα καταλήγαμε σπίτι της να κάνουμε σεξ. Όμως εκείνη που ζήτησε το τηλέφωνό μου και έφυγε με το αυτοκίνητό της. Μου έκανε έκπληξη και ήταν κάτι που βλέπεις στις ταινίες. Την επόμενη μέρα δεν σταμάτησα να την σκέφτομαι. Όταν μου έστειλε μήνυμα, κατάλαβα ότι μου άρεσε πολύ. Απρόσμενο και μάλλον καταπληκτικό συναίσθημα να περιμένεις κάποιον να σου δώσει κάτι".


Στέφανος, 24 ετών, φοιτητής: "Για μένα το σεξ είναι εντάξει από την πρώτη μέρα γνωριμίας, αλλά μην περιμένεις να σε πάρω τηλέφωνο την επόμενη μέρα ή την μεθεπόμενη. Θα σε βλέπω πάντα το κορίτσι που ήρθε σπίτι με την μία".

Αγαπητές φίλες, οι άντρες μίλησαν. Η υπομονή τελικά είναι το νέο σεξ!