Δεν έχεις λεφτά; Ε, και! 6 x- mas δώρα για τον καλό σου που θα φτιάξεις μόνη σου !

Δεν έχεις λεφτά; Ε, και! 6 x- mas δώρα για τον καλό σου που θα φτιάξεις μόνη σου !

Μπορεί η κρίση να έχει "ρίξει" τα νούμερα στον τραπεζικό μας λογαριασμό, η διάθεση μας, όμως, δεν επιτρέπεται να πέσει! Και αυτό γιατί τα Χριστούεγεννα πλησιάζουν και ακόμα και με περιορισμένο budget οφείλουμε να διασκεδάσουμε σαν μικρά παιδιά... Αν θέλετε να κάνετε στον αγαπημένο σας ένα αξέχαστο δώρο, χωρίς να δώσετε χρήματα υπάρχουν ευφάνταστες, έξυπνες, δημιουργικές, πολύ προσωπικές λύσεις και μάλιστα έξι στον αριθμό...Διαλέξτε την κατάλληλη για εσάς και το ταίρι σας.

Κάντε του ένα παζλ
Γράψτε λόγια αγάπης σε ένα μεγαλό χαρτί ή πάρτε μία κοινή και αγαπημένη σας φωτογραφία και κολλήστε τα σε ένα χαρτόνι. Κόψτε τα όπως είναι τα κομμάτια του παζλ και βάλτε σε ένα ωραίο κουτάκι! Πείτε του να ενώσει τα κομμάτια για να δει τι του γράψατε ή ποια φωτογραφία είναι.

Να σας τραγουδήσω κάτι;
Μπορεί να μην σας περισσεύουν χρήματα, αλλά λίγο μουσικό ταλέντο όλοι κρύβουμε! Ένα υπέροχο προσωπικό δώρο που θα ξετρελαθεί είναι να ηχογραφήσετε ένα τραγούδι. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο που αρέσει σε εκείνον ή να αυτοσχεδιάσετε με δικούς σας στίχους. Μετατρέψτε το σε mp3 και στείλτε το στο e- mail του. Και ηρεμήστε δεν χρειάζεται να έχετε τη φωνή της Adele για να εντυπωσιάσετε.

Κόψτε κουπόνια απόλαυση!
Γράψτε σε ένα χαρτί που θα το έχετε κάνει να μοιάζει με κουπόνι το όνομά του και τι κερδίζει. Ιδέες όπως "2 ώρες μασάζ", "θα μαγειρέψω το αγαπημένο σου φαγητό", "ένα υπέροχο αφρόλουτρο με κεριά και κρασί", αλλά και κάποιες σεξουαλικές χάρες θα κάνουν το πιο ακριβό δώρο να φαντάζει φτωχό!

Τα πιο γλυκά φιλιά
Όλοι ξέρουμε τα οφέλη της σωματικής επαφής για τον οργανισμό. Φιλήστε τον, αγκαλιάστε τον και προσθέστε σοκολάτα. Αγοράστε μικρά σοκολατάκια που θα τρώτε ενδιάμεσα από τα φιλιά.... Τα φιλιά θα έχουν την πιο γλυκιά γεύση... Προτιμήστε σοκολάτα με καραμέλα και φράουλα... Θα μας θυμηθείτε!

Και το βραβείο πάει...
Αγοράστε ένα βραβείο... ξέρετε αυτά τα ψεύτικα αγαλματίδια Όσκαρ ή τις κούπες που γράφουν πάνω "Στον Καλύτερο..." και πριν του το δώσετε βγάλτε λόγο... Μην ξεκινήσετε με το γνωστό "θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά και τον μπαμπά μου, αλλά λέγοντας τι λατρεύετε πάνω του και πόσο πολύ τον αγαπάτε.... Ηχογραφήστε τη στιγμή για να την ακούει ξανά και ξανά!

Πω, είναι τεράστια!

Πάρτε μια σχετικά μεγάλη κούτα, γιατί όχι από κάποιο κατάστημα με ηλεκτρικές συσκευές και κόψτε τηα σαν μεγάλη κάρτα! Γράψτε μέσα πόσο τον αγαπάτε και πόσο ξεχωριστός είναι για εσάς. Το μέγετος μετράει στην συγκεκριμένη περίπτωση!