Όπως σε βρει η αλλαγή του χρόνου: Απόψε κέρδισε τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου!

Όπως σε βρει η αλλαγή του χρόνου: Απόψε κέρδισε τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου!

Δεν είναι κάθε βράδυ... Πρωτοχρονιά! 6 sex tips που θα σε βάλουν στο κλίμα.

Δεν είναι κάθε βράδυ η πρώτη νύχτα του χρόνου και καλά θα κάνεις να το εμπεδώσεις και εσύ, αλλά και ο σύντροφος σου αν θες να σας πάει καλά η υπόλοιπη χρονιά! Δεν είμαστε προληπτικοί, αλλά αν ισχύει το γνωστό "όπως σε βρει η αλλαγή θα σε πάει και το νέο έτος" τότε δεν θες να το ρισκάρεις... ειδικά αν πρόκειται για τις ερωτικές σου επιδόσεις!

Αυτά είναι τα 6 βήματα, τρόποι, οδηγίες (πείτε τα όπως θέλετε) για να φτάσετε σε οργασμό... τουτέστιν για να έχετε την πιο καυτή βραδιά της ζωής σας...


Παίζουμε;
Ο στόχος μας είναι να βγείτε από τη ρουτίνα. Εντάξτε λοιπόν στο μενού μερικά παιχνίδια για ενήλικες. Επισκεφτείτε μαζί με τον σύντροφό σας ένα sex shop και αγοράστε τα παιχνίδια της προτίμησης σας. Μην ξεχάσετε και και λιπαντικά σκευάσματα αφού νέα έρευνα έδειξε πως το 65% των γυναικών που το δοκίμασαν βρήκαν το σεξ με λιπαντικό πολύ πιο
"ικανοποιητικό".

Κάλτσες είναι αυτές;
Δεν το έχεις ξανακούσει αλλά οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να αδιαφορούμε για τη σωστή θερμοκρασία αν θέλουμε να επιτύχουμε τον οργασμό. Μια δανέζικη έρευνα απέδειξε ότι οι γυναίκες είχαν 50% περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν σε οργασμό αν τα πόδια τους είναι ζεστά. Άρα όσο και αν λες ότι δεν είναι σέξι τα καλτσάκια την ώρα του σεξ καλύτερα να το ξανασκεφτείς. Ακόμα κι ένα μασάζ με θερμαντικό λάδι στα πόδια είναι ένα τέλειο προκαταρκτικό.

Επικοινωνήστε πνευματικά
Όταν μιλάμε για σεξουαλική απόλαυση, τα πράγματα στις γυναίκες συμβαίνουν περισσότερο εγκεφαλικά. Πολλοί ειδικοί υπογραμμίζουν ότι το πιο σεξουαλικό όργανο είναι ο εγκέφαλος. Είναι βασικό τη στιγμή της συνεύρεσης να βάλετε stop στις σκέψεις που εμποδίζουν την οικειότητά μεταξύ σας. Το συναισθηματικό δέσιμο βοηθάει πολύ. Μια ισχυρή ένωση με τον σύντροφο ενδυναμώνει την ποιότητα της ερωτικής επαφής και ενισχύει τον οργασμό. Η γυναίκα πρέπει να νιώσει ότι την σέβεται, την ποθεί και την αποδέχεται ο παρτενέρ της.

Εκμεταλλευτείτε όλες τις αισθήσεις σας
Τα προκαταρκτικά για τα οποία πολλά έχουν γραφτεί επανέρχονται και με επιστημονική παρότρυνση. Το παιχνίδι των αισθήσεων ερεθίζει τις νευρικές αποκλίσεις. Ένα αρωματικό λάδι για μασάζ μπορεί να είναι το ίδιο ερεθιστικό για τον άντρα και την γυναίκα ισάξια με μία ώρα στοματικού έρωτα. Χρησιμοποιήστε μαντίλια για τα μάτια, φτερά, μεταξένια σεντόνια και κεριά για να μπείτε στο παιχνίδι των foreplay.

Προσποιήσου μέχρι τη στιγμή που δεν θα χρειάζεται

Αυτό δεν σημαίνει πως σε προτρέπουμε να προσποιηθείς οργασμό, απλά να δείξεις πως ξέρεις τι κάνεις στην κρεβατοκάμαρα. Όση περισσότερη αυτοπεποίθηση έχεις τόσο πιο σέξι είσαι και τόσο πιο πολύ το απολαμβάνεις εσύ και ο σύντροφός σου. Αν δεν είσαι σίγουρη για μια καινούρια στάση ή στο να δοκιμάσεις κάτι καινούριο θυμήσου: Ανέπνευσε και τόλμησέ το σαν να είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο.

Οι εγκαταλελειμμένες ερωτογενείς ζώνες
Όχι δεν ξεκινούν και τελειώνουν όλα στο περίφημο πλέον σημείο G. Σύμφωνα με τους ερευνητές οι άνθρωποι που δεν απολαμβάνουν δυνατούς οργασμούς παραμελούν τις ερωτικές τους περιοχές. Το να ερεθίσεις τη θηλή μπορεί να προκαλέσει οργασμό. Για τις γυναίκες τα χάδια στο στήθος, απελευθερώνουν οξυτοσίνη, ουσία που μας κάνει να νιώθουμε ερωτευμένες. Ακόμα ένα παραμελήμενο σημείο είναι το a- spot ή αλλιώς Anterior Fornix, που εντοπίζεται στο πάνω μέρος του κόλπου και διεγείρεται με το δάχτυλο, το πέος ή κάποιο σεξουαλικό βοήθημα.