I need a hero! Ποιον σούπερ ήρωα πρέπει να ρίξεις στον κρεβάτι σου

I need a hero! Ποιον σούπερ ήρωα πρέπει να ρίξεις στον κρεβάτι σου

Ποιος ήρωας με κολάν ταιριάζει στην προσωπικότητά σου;

Εμείς, τα κορίτσια μεγαλώσαμε με δύο φαντασιώσεις. Η πρώτη να βρούμε έναν άντρα που να ικανοποιεί κάθε εξωπραγματική απαίτηση μας (ξέρεις τι λέω) και η δεύτερη να εμφανιστεί μπροστά μας, φορώντας μια κολλητή στολή που να αναδεικνύει τους πρησμένους μυς του! Βάλε μαζί αυτές τις εικόνες και ανακάλυψε –με τη βοήθεια μας- ποιον σούπερ ήρωα πρέπει να ρίξεις στο κρεβάτι σου.

Ο ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ
Με στολή: Superman
Δίνει σάρκα και οστά: Henry Cavill
Κάνει για σένα; Ok, μπορεί να μην σε εξιτάρει το κολάν και το κόκκινο σλιπάκι απέξω αλλά ο Superman είναι η all time κινηματογραφική μας φαντασίωση! Πιο δυνατός από ατσάλι και πιο γρήγορος από ένα Boeing 747 διαθέτει τις δυνάμεις που θα μπορούσαν να σε στείλουν κυριολεκτικά στο φεγγάρι. Όχι μόνο γιατί μπορεί αλλά γιατί θέλει καθώς ο Superman είναι μια βαθύτατα ρομαντική ψυχή που μένει αιώνια πιστός στον αντικείμενο του πόθου του. Πρόκειται για ένα πρωτόγονο και στις μέρες μας σπάνιο είδος άντρα, το λεγόμενο καλό παιδί. Στην αρχή τον θέλεις μόνο για κολλητό σου - μεταξύ μας θα το έλεγες και φλώρο- αλλά αφού έπηξες με τα κακά παιδιά αυτός αποδεικνύεται το ήρεμο λιμανάκι.

Ο ΚΑΨΟΥΡΗΣ
Με στολή: Spiderman
Δίνει σάρκα και οστά: Andrew Garfield
Κάνει για σένα; Είναι κολλημένος μαζί σου από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου. Για εκείνον είσαι το απωθημένο, το άπιαστο όνειρο, η μόνιμη φαντασίωσή. Στις δύσκολες στιγμές είναι εκεί, σε παρηγορεί στις ερωτικές απογοητεύσεις σου και ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα γυρίσεις να τον κοιτάξεις και σαν άντρα. Έχει απεριόριστη υπομονή και να είσαι σίγουρη ότι όταν γίνεις δίκη του δεν θα σου χαλάσει κανένα χατίρι. Ο Tobey Maguire που τον υποδύθηκε ήταν η καλύτερη επιλογή γιατί μας θυμίζει εκείνο τον κολλητό που μας έχει καψουρευτεί κρυφά.

Ο ΑΣΤΑΤΟΣ
Με στολή: Jumper
Δίνει σάρκα και οστά: Hayden Cristensen
Κάνει για σένα; Πρωινό στο Four Season στη Νέα Υόρκη, το απογευματάκι freddoccino στα cafe της Ρώμης, και το βράδυ κρουαζιέρα στα νερά του Νείλου. Ο άντρας τύπου Jumper θα σε πάει παντού. Του αρέσουν τα ταξίδια και θα σε μυήσει στις απολαύσεις της ζωής γιατί πρόκειται για τον τύπο της περιπέτειας. Θα σε κοσμογυρίσει, θα σε εντυπωσιάσει, όπως έκανε ο Hayden Christensen στην αγαπημένη του και εσύ θα τον ερωτευτείς γιατί είναι ακαταμάχητος. Αν δεν είσαι η εκλεκτή μην περιμένεις μεγάλη σταθερότητα από μέρους του γιατί οι αλλαγές είναι στο DNA του.

Ο ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ
Με στολή: Human Torch (Πυρσός)
Δίνει σάρκα και οστά: Chris Evans
Κάνει για σένα; Γρήγορος, καυτός, έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο, είναι λιγάκι φιγουρατζής και ιδιαίτερα εκλεκτικός με τις κατακτήσεις του. Θέλει να συνοδεύεται από σέξι, ψηλές και με πλούσιες καμπύλες γυναίκες και τίποτα λιγότερο από αυτό δεν τον ικανοποιεί. Είναι σίγουρος για τα προσόντα του και μαζί με τη ακαταμάχητη γοητεία του θα σε κατακτήσει με την πρώτη ματιά. Όσο καιρό είστε μαζί θα σε έχει στα όπα όπα αλλά σύντομα εκείνος θα φύγει με ελαφρά πηδηματάκια -γιατί ο άντρας τύπου Πυρσός έχει συνηθίσει να ανάβει πολλές φωτιές- και εσύ θα μείνεις στα κρύα του λουτρού. Αν ψάχνεις κάτι μόνιμο και είσαι μια ευαίσθητη ψυχή καλύτερα να προσπεράσεις. Ο παιχνιδιάρης Chris Evans έδωσε στον χαρακτήρα την απαιτούμενη ζωηράδα και εφηβική γοητεία.

Ο ΕΡΓΕΝΗΣ
Με στολή: Batman
Δίνει σάρκα και οστά: Christian Bale
Κάνει για σένα; Σκοτεινός, πλούσιος, απόλυτα γοητευτικός, κοντά στα 40, θα σε εντυπωσιάσει με το τελευταίας τεχνολογίας sport αυτοκίνητό του, θα σε πάει για φαγητό στο πύργο του όπου ο μπάτλερ του θα σου σερβίρει τα καλύτερα πιάτα. Εσύ θα εντυπωσιαστείς από αυτό τον άντρα, χάρη στο μυστήριο και την ευαίσθητη ψυχή που νομίζεις ότι κρύβει βαθιά μέσα του. Του αρέσουν οι κομψές γυναίκες αλλά ακόμα κι αν έχεις τα προσόντα μην τρέφεις ελπίδες για γάμο γιατί πρόκειται για τον αμετανόητο εργένη. Ο απίστευτα γοητευτικός Christian Bale είναι ο πιο αρρενωπός και εννοείται ο πιο αγαπημένος μας άντρας νυχτερίδα!