Μέσα στο... εσώρουχό του: Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα του;

Γωγώ Φούντα
Μέσα στο... εσώρουχό του: Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα του;

Ψάξαμε στα... ενδότερα των αντρών και σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά τους!

Από τη στιγμή που γνωρίζουμε έναν άντρα θέτουμε επί τάπητος οτιδήποτε έχει σχέση με αυτόν, από τον τρόπο που γελάει, από την μουσική που ακούει ακόμα και από τις περιγραφές των παιδικών του χρόνων, για τις ψυχολόγους της υπόθεσης! Αφού λοιπόν όλα αυτά τα τσεκάρουμε 2 και 3 φορές, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια της κολλητής μας, καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα για εκείνον, το οποίο συνήθως είναι... λανθασμένο! Κορίτσια, ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε και να δούμε τα πράγματα με την κοινή λογική! Πώς είναι δυνατόν, πιστεύετε να καταλάβετε τι άνθρωπος είναι ο εκάστοτε, αν δεν έχετε πληροφορηθεί τι... εσώρουχα προτιμά; Ναι καλά διαβάσατε και δεν κάνουμε καθόλου πλάκα. Πριν λοιπόν κάνετε το μεγάλο βήμα, το sex εννοούμε, φροντίστε ή να δείτε ή να μάθετε τι... σωβρακάκι τον βολεύει και πιστέψτε μας θα καταλάβετε πολλά για το ποιόν και τους... σκοπούς του! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε τα πιο συνηθισμένα αντρικά εσώρουχα και ποια η σημασία τους...

1. Το μποξεράκι το φαρδύ του παππού: Κοιτάξτε να δείτε κορίτσια, το συγκεκριμένο εσώρουχο έχει δει τις πωλήσεις του την τελευταία δεκαετία, ίσως και περισσότερο, να πέφτουν κατακόρυφα! Ο λόγος είναι προφανής και δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι θυμίζει έντονα... ελληνική ταινία! Είναι άβολο και γενικότερα μία πολύ κακή επιλογή κάτω από ένα παντελόνι το οποίο έχει μια κάποια εφαρμογή και δεν είναι σακί! Οπότε λοιπόν, το αγόρι που προτιμά τέτοια εσώρουχα, αφενός δεν έχει καμία σχέση με την μόδα και μάλλον την εποχή του και αφετέρου είναι ο κλασικός παλιακός άντρας, ο ντόμπρος, το σπαθί, ο οποίος θέλει τη γυναίκα γυναίκα, και μπορεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να την περιποιηθεί. Και κακό δεν το λες αυτό. Ξανασκεφτείτε το!

2. Το μποξεράκι το στενό το βολικό: Αυτό είναι ίσως το εσώρουχο που προτιμά η πλειοψηφία των αντρών, όταν όμως δε σκοπεύει να κάνει sex! Με λίγα λόγια, μπορεί να μην είναι η... καταστροφή της προηγούμενης περίπτωσης, αλλά και το συγκεκριμένο σχέδιο, δεν το λες και την επιτομή της ανδρικής σεξουαλικότητας. Βασικά, είναι βολικό, είναι ζεστό και απαλό, και μαρτυρά ένα άτομο με ανασφάλειες και γενικότερα χαμηλή αυτοπεποίθηση. Το αρνητικό είναι ότι δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Το θετικό είναι ότι δεν είναι εγωιστής και επιπλέον είναι και... αγκαλίτσας! Ε σας φτάνουν αυτά πιστεύουμε...

3. Το βρακάκι του... Ταρζάν: Σας φαίνεται αστείο; Σας φαίνεται vintage, με την κακή έννοια; Κι όμως κορίτσια μου, θα εκπλαγείτε όταν συνειδητοποιήσετε πόσοι άντρες το προτιμούν γιατί απλά είναι το πιο βολικό απ' όλα! Εκτός βέβαια από το θέμα της άνεσης, τα εσώρουχα αυτά τα επιλέγουν συνήθως άντρες ιδιαιτέρως εγωιστές αλλά και νάρκισσοι οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους δώρο στο γυναικείο φύλο! Δεν είναι τυχαίο ότι το σχέδιο αυτό αναδεικνύει όλα τα... προσόντα, υπάρχοντα και μη, αλλά και γενικότερα τη λεκάνη και το μεγαλείο του αντρικού κορμιού ή όπως αυτός πιστεύει τελοσπάντων! Να ξέρετε, ότι τα αγόρια αυτά είναι μεγάλα παιδιά άρα και κάπως... ανώριμα! Να μη λέτε ότι δεν σας το είπαμε.

4. Το αγόρι... commando: Ε λοιπόν, αν πέσετε σε έναν τέτοιο, ο πιο χαρακτηριστικός τους εκπρόσωπος είναι ο Joey Tribbiani, φυσικά, να ξέρετε ότι έναν προβληματισμό θα τον τραβήξετε! Μπορεί λοιπόν οι άντρες που δεν φοράνε εσώρουχα αρχικά να μας κάνουν κάπως... βρωμιάρηδες, αλλά κορίτσια ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε! Το... αντρικό σύστημα δεν έχει καμία σχέση με το γυναικείο, κάτι που σημαίνει ότι όσο λιγότερα το... καλύπτουν τόσο το καλύτερο! Ο άντρας λοιπόν που αρνείται να φυλακίσει το σύστημά του, είναι άνετος, χαλαρός και ανεξάρτητος. Δε δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση, και σίγουρα όχι στη δική σας, αμέσως μετά το sex! Το κακό είναι ότι μπορεί να σηκωθεί να φύγει, αλλά έχουμε δει ότι αυτό το κάνουν ακόμα και αυτοί που επιλέγουν... σωβρακοφανέλες!

Διαβάστε επίσης:

Σχέση με (πολύ) νεότερο άντρα. Το σκέφτηκες καλά;

Μην τα αγνοείς! Tα 7 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου δεν έχει μέλλον

H επέλαση του boem άντρα! Tί είναι, τί θέλει και πώς θα τον αναγνωρίσεις