Γνώρισες τον άντρα της ζωής σου; Sexy οδηγίες για το πρώτο ραντεβού!

Γνώρισες τον άντρα της ζωής σου; Sexy οδηγίες για το πρώτο ραντεβού!

Θες από την πρώτη κιόλας συνάντηση να σε σκέφτεται συνέχεια; Υπάρχει τρόπος.

Το πρώτο ραντεβού είναι πιο αγχωτικό και από τις πανελλήνιες εξετάσεις! Ναι, το έχουμε υπόψη μας γιατί το περάσαμε κι εμείς... Με την εμπειρία μας λοιπόν σε προτρέπουμε να μην αισθάνεσαι αμήχανα, να παραμείνεις ψύχραιμη και να επιδείξεις δυναμισμό. Σκέψου ότι και εκείνος θα έχει παρόμοιες ανησυχίες κι ανασφάλειες με σένα.

BU!
Μην επιδιώξεις να είσαι τέλεια σ' εμφάνιση και συμπεριφορά! Όσο πιο πολύ προσπαθήσεις τόσο πιο επιτηδευμένο θα είναι το αποτέλεσμα. Εκείνος προτιμά να είσαι ο εαυτός σου. Βρίσκει το φυσικό όσο κι εάν μας φαίνεται περίεργο-"too sexy"!
Με άνεση!
Το ραντεβού σου προτιμά να έχει απέναντί του μία ανεξάρτητη κι ακομπλεξάριστη γυναίκα, παρά κάποια που ντρέπεται τόσο ώστε να μην του μιλάει καν και να τα περιμένει όλα από εκείνον! Κινήσεις όπως το νευρικό κούνημα των ποδιών ή τρίψιμο των χεριών, δείχνουν ότι είσαι σφιγμένη, αγχώνοντας επίσης κι αυτόν. Γι' αυτό λοιπόν, μίλα –όχι φυσικά χωρίς σταματημό- χαμογέλα κι εάν ο χώρος το επιτρέπει χόρεψε και τραγούδησε!
Έχεις χιούμορ; Τόσο το καλύτερο!
Το χιούμορ είναι όπλο. Ειδικά όταν αναζητάς κάτι που θα σε βγάλει από την αμηχανία. Παρόλο που μερικές γυναίκες θεωρούν ότι είναι αντι- σεξουαλικό και χρειάζεται μόνο στην παρέα, το χιούμορ μπορεί να γίνει πολύ ελκυστικό και... πολύ, μα πολύ σέξι...
Προκάλεσέ τον!
Μια ματιά σου μόνο φτάνει, αεροπλάνο να ....τον κάνει! Κοίταξέ τον λίγο πονηρά στα μάτια και μετά επίμονα στα χείλη όσο αυτός σου μιλάει. Πολύ πιο sexy κίνηση από το να σκύψεις εσύ πρώτη για να το φιλήσεις.
Κράτα κάτι και για μετά!
To μυστήριο σε κάνει "sο sexy"! Μη δίνεις τα πάντα από την αρχή! Άσε τον άλλο να περιμένει κάτι από εσένα και να επιθυμεί να σε ανακαλύψει. Φρόντισε να είσαι ανεξάντλητη!