5 λόγοι για να πεις ναι σε κάποιον που έχει μεγάλη μύτη (μην σκεφτείς μόνο πονηρά)!

5 λόγοι για να πεις ναι σε κάποιον που έχει μεγάλη μύτη (μην σκεφτείς μόνο πονηρά)!

Να, και μια περίπτωση που το μέγεθος μετράει!

Αληθινή ιστορία... Δεν μπορείς να φανταστείς, αγαπητή αναγνώστρια, πόσες φορές μου έχει πει φίλη μου, "μα, δεν είναι πολύ γλυκός;" για να πάρει την απάντηση από μένα... "Ναι, αλλά έχει μεγάλη μύτη"!

Δεν μπορώ να εξηγήσω την άρνηση μου για τις μεγάλες μύτες στους άντρες, αλλά ψάχνοντας ανακάλυψα πόσο μεγάλο λάθος κάνω που τους απορρίπτω τόσο γρήγορα... Μια μεγάλη μύτη έχει μόνο πλεονεκτήματα.

1. Έχει περισσότερους μυς
Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως οι άντρες γενικά έχουν μεγαλύτερες μύτες από τις γυναίκες γιατί χρειάζονται περισσότερο οξυγόνο για μυς τους. Άρα μεγαλύτερη μύτη, άρα μεγαλύτερα ρουθούνια, άρα περισσότερες πιθανότητες για τέλειους six packs και γραμμωμένους δικέφαλους.

2. Είναι έξυπνος και δυνατος
Τί κοινό έχουν ο Bradley Cooper, o Marlon Brando, ο Javier Bardem, ο Adrien Brody, ο Gerard Depardieu (και η λίστα δεν τελειώνει); Τη σχετικά μεγάλη τους μύτη και την επαγγελματική καταξιωση. Σύμφωνα με τους Αιγύπτιους ιερείς οι άντρες με μεγάλη μύτη θεωρούνταν απίστευτα ευφυείς, ενώ στην αρχαία Ελλάδα και Ρώμη μία μεγάλη μακριά μύτη ήταν δείγμα δύναμης και εξουσίας.

3. Έχει καλύτερη τύχη με τα χρήματα
Τοποθετημένη στο κέντρο του προσώπου μας είναι το κέντρο του χρήματος κυριολεκτικά. Σύμφωνα με την επιστήμη της φυσιογνωμίας, ένα πρόσωπο με μεγάλη μύτη έχει περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει λεφτά στη ζωή του. Σε αυτό προσθέστε και τους ειδικούς της Βρετανίας, οι οποίοι σε έρευνα που διεξήγαγαν ανακάλυψαν πως τα χαρακτηριστικά των πιο επιτυχημένων ανθρώπων στον κόσμο είναι η μεγάλη μύτη, τα μεγάλα μάτια και τα φαρδιά ρουθούνια. Τα χρήματα δεν είναι το παν για να επιλέξεις σύντροφο, αλλά σίγουρα ενισχύει τη επιλογή σου!

4. Έχει έντονη σεξουαλική διάθεση
Ο γνωστός αστικός μύθος των γυναικών που υποστηρίζει πως τα μεγάλα χέρια και η μεγάλη μύτη είναι δείγματα ενός "προκοικισμένου" άντρα δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία έρευνα παγκοσμίως. Όμως η μεγάλη μύτη συνδέεται με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης και άρα σεξουαλικής διάθεσης. Δεν είναι και λιγο!

5. Δεν θα σε κολλήσει ποτέ συνάχι
Αυτο το επιχείρημα δεν είναι καθόλου αστείο και κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα σου φανεί σημαντικό προσόν. Μια μεγάλη μύτη προστατεύεται από αλλεργίες, μολύνσεις και βακτήρια. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Iowa οι άντρες με προικισμένη μύτη εισπνέουν 7% λιγότερες ρυπογόνες ουσίες από τις μικρές μύτες. Ποιος να το φανταστεί ότι η μεγάλη του μύτη θα γινόταν ο σύμμαχος για έναν χειμώνα μακριά από κρυολογήματα!

Διαβάστε ακόμη:

Βρες τον έρωτα της ζωής σου το 2014! 3+1 τρόποι για να ενισχύσεις το πιθανότητες

Μήπως σαμποτάρεις μόνη σου τη σεξουαλική σου ζωή; 4 λόγοι που δεν ικανοποιείσαι