Τα 7 πράγματα που σε ενοχλούν πάνω του και δεν θα καταφέρεις να βελτιώσεις ποτέ

Τα 7 πράγματα που σε ενοχλούν πάνω του και δεν θα καταφέρεις να βελτιώσεις ποτέ

Μην μπεις καν στον κόπο να προσπάθησεις!

Ναι, μετά από αρκετά χρόνια το εμπεδώσαμε! Οι επιτυχημένες ερωτικές σχέσεις βασίζονται στους αμοιβαίους συμβιβασμούς. Μην περιμένεις να αλλάξεις τον σύντροφό σου. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει και αυτή η φράση θα έπρεπε να είναι ήδη το μότο σου. Όμως, υπάρχει ένας οδηγός για να αγαπήσεις το αγόρι σου όπως είναι. Το θέμα είναι να συνηδητοποιήσεις σε ποια πράγματα οφείλεις να κάνεις πίσω...

Νοικοκυρά αυτός; Ποτέ!
Πιθανότατα δεν θα μπορέσεις ποτέ να τον πείσεις πως όταν στρώνει το κρεβάτι το πάπλωμα πρέπει να είναι ίσιο ή ότι στην ντουλάπα του πρέπει να υπάρχει ένα είδος κρεμάστρας. Αν όμως συμφωνήσετε ότι καθαριότητα σημαίνει "όχι βρωμιά" τότε θα συγκατοικήσετε με ειρήνη!

Αυτός και η στρογγυλή θεά!
Τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσα στον καλό σου και στην αγάπη του για την ομάδα ποδοσφαίρου που υποστηρίζει. Θα βάλει ράδιο ή θα τσεκάρει τα sites για το σκορ όταν είστε στο γάμο της ξαδέλφης σου, θα είναι στεναχωρημένος όταν χάνει και ότι και να κάνεις για να τον ανεβάσεις θα πέφτει στο κενό. Δεν χρειάζεται να κατανοήσεις την εμμονή του με το τόπι και επειδή δεν θα κερδίσεις ποτέ σε αυτόν τον άνισο αγώνα, προσπάθησε τουλάχιστον να το ευχαριστηθείς, μπαίνοντας στο παιχνίδι.

Του αρέσουν οι μπύρες
Μετά το ποδόσφαιρο έρχεται η αγάπη του για το αλκοόλ και συγκεκριμένα για εκείνες τις παγωμένες μπύρες. Άφησέ τον να πιει το ποτό του χωρίς υποδείξεις, όπως "πιες και κάτι άλλο" και μην του πεις ποτέ να την αλλάξει για κάποιο ποτό που αρέσει σε σένα.

Αυτός και η μαμά του!
Καλώς ή κακώς, η σχέση με τη μητέρα του είναι αυτή που είναι. Μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση (όπως να τον πείσεις να της πει να παίρνει τηλέφωνο πριν έρθει) αλλά μην φανταστείς ότι θα μπορέσεις ποτέ να επιτύχεις δραστικές αλλαγές. Και εδώ τελειώνουν οι συμβουλές μας για το θέμα.

Κανείς δεν είναι τέλειος
Μην το ξεχάσεις ποτέ. Κάθε άντρας λοιπόν έχει ένα κουσούρι (ελπίζουμε ένα). Αυτό μπορεί να είναι ότι τρώει τα νύχια του, ότι φτύνει μετά από κάποια αθλητική δραστηριότητα... Αν το μειονέκτημά του δεν είναι επιβλαβές για την υγεία σου και την υγεία του άστον να το κάνει.

Ο ιππότης της ασφάλτου
Η οδήγηση και ο ανδρισμός του για έναν περίεργο λόγο ήταν πάντοντε συνυφασμένα. Μην του πεις ποτέ... "Πάμε από εκεί είναι πιο σύντομα", "πήγαινε στη δεξιά λωρίδα για να μην τρέχεις". Όσο δεν παραβιάζει τον νόμο ο τρόπος που οδηγεί είναι ο τρόπος που οδηγεί και δεν θα αλλάξει.

Μίλα μου, ναι μίλα μου
Ναι, θες ένα σύντροφο που είναι πρόθυμος να μοιράζεται τα συναισθήματά του, αλλά μην περιμένεις θαύματα αν είσαι με κάποιον που δεν μιλάει για αυτά ποτέ. Επιστημονικές έρευνες έδειξαν πως οι γυναίκες έχουν περισσότερη Foxp2, την πρωτεΐνη της γλώσσας και για αυτό μιλάμε περισσότερο. Είναι θέμα γονιδίων και για αυτό σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!